Justis(s)en

«Jeg la meg ned på senga og fantaserte om at det var Fia som lekte med meg. Jeg ble varm og våt.»

Kalenderen viste oss sin trofasthet over at vi gikk inn i en ny måned. Det begynte å bli noen uker siden julebordet, men jeg var fortsatt flau over den kommentaren jeg hadde slengt ut etter litt for mange enheter. Kollegene mine hadde fått ulike reaksjoner. Noen hadde smilt medfølende, et par av dem hadde himlet med øynene og min favorittkollega, Fia, hadde klappet meg på skulderen og sagt: det der var en god én! Om Fia sa det for å ikke drite meg ut helt foran kollegene våre, eller om hun sa det fordi hun mente det, var ikke godt å si.

Da jeg kom hjem etter julebordet, hadde jeg bare tenkt på hvor fredelig og fin Fia var. Mens jeg dro av meg kjolen jeg hadde funnet på salg, tenkte jeg på hvordan det ville være om Fia hadde dratt av meg kjolen, slengt meg på senga, kjærtegnet meg og kysset meg ømt over hele kroppen. Jeg fantaserte om hvordan vekten til Fia ville være over meg, hvilke sexleketøy hun hadde som favoritt, som hun kunne bruke sammen med meg. Og om hun var glad i å bruke tunge.

Jeg så for meg de lange perfekte fingrene hennes inni meg,
med tommelen som stimulerte klitorisen min helt til jeg kom.

Fia var som et langt, elegant penselstrøk. Hun hadde perfekt kropp, passe store bryst og skulderlangt, blondt hår. Hun kledde veldig godt rød leppestift og fargen kongeblå. For meg så hun ut som en prinsesse – en yngre versjon av prinsesse Diana eller Marie Blokhus.

På julebordet hadde Fia på finurlig vis fått samtalen til å gå videre på andre tema da vi var på Justisen. Sånn sett hadde hun reddet meg ut av en situasjon som kunne blitt mye verre enn det ble. Mens jeg satt i kontorstolen min på jobb og tenkte tilbake på den hendelsen, og stirret ned i et dokument, kjente jeg en hånd på skulderen min. Det var Fia som spurte om vi kunne ta en prat inne på kontoret hennes. Jeg nikket, sa jeg kom straks, og at jeg kunne ta med kaffe.

Mens jeg stod foran kaffemaskina og forberedte en espresso og en kaffe latte, kjente jeg på hele kroppen at jeg fortsatt hadde frysninger etter hun hadde tatt på skulderen min. Hun hadde en elektrisitet som ga meg støt, både da jeg tenkte på henne og de få gangene vi kom borti hverandre. Kaffen var klar og jeg gikk med rolige steg i retning kontoret til Fia. Da jeg kom frem, banket jeg på med venstre albue ettersom jeg hadde en kaffekopp i hver hånd. Hun sa: stig på.

Fia la frem at firmaet gjerne ville legge litt mer press på meg og gi meg mer ansvar ettersom jeg tross alt hadde vært trofast ansatt i over to år nå. Selv om Fia hadde startet i jobben etter meg, hadde hun rykket høyere opp i systemet allerede. Var det fordi hun hadde en mastergrad, og jeg bare en bachelorgrad? Eller var det fordi hun var mer utadvendt og tok mer plass på arbeidsplassen?

Mange så opp til henne, inkludert meg. Hun hadde fått anerkjennelse og autoritet ganske raskt. Jeg ble misunnelig på den selvtilliten hun utstrålte. I tillegg hadde hun høyden med seg. Høyden viste automatisk litt mer makt enn oss norske jenter med gjennomsnittshøyden 165 cm. Ikke mange meter over bakken å skryte av.

Fia viste meg et tjukt dokument jeg skulle få æren av å korrekturlese før det skulle ut i den store verden. Hånda hennes kom borti min da jeg tok imot dokumentet. Eggstokkene mine våknet, jeg begynte å skjelve og attpåtil rødme. Vi så på hverandre og begge ble forlegne. Nå telte jeg bare ned til jeg kunne dra hjem til den lille leiligheta mi og puste ut.

Jeg kom hjem svett og varm så jeg hoppet rett i dusjen. Da jeg gikk ut av dusjen, følte jeg for å puste sånn skikkelig ut. Jeg dro frem esken med det hemmelige i, under senga mi. Der lå min rosa Rabbit-vibrator jeg hadde kjøpt på salg hos Kondomeriet.

Jeg la meg ned på senga og
fantaserte om at det var Fia som lekte med meg.
Jeg ble varm og våt.

Jeg skrudde opp styrken og holdt venstrearmen fast i lakenet og stønnet høyt mens jeg holdt Rabbitvibratoren i høyre hånd. Jeg lå og vridde meg og beveget hoftene opp og ned helt til jeg kom så hardt at jeg kjente det prikket over hele kroppen min, helt ned til tærne. Jeg var tilfredsstilt.

Da jeg skulle slå av vibratoren, gikk det ikke. Den ville ikke slås av! Jeg tok ut batteriene og byttet inn nye. Vibratoren oppførte seg rart. Kanskje jeg burde investere i en ny? Jeg hadde tross alt hatt denne i over to år, faktisk helt siden jeg startet i jobben min etter bachelorgraden. Jeg kunne da ta meg råd til å investere i en ny ettersom jeg hadde en voksen-jobb. Det er viktig å bli tilfredsstilt, uavhengig om man er singel eller i et forhold altså.

Oline, ei venninne av meg, sendte melding og spurte når hun skulle komme. Vi skulle ut og ta noen drinker. Heldigvis hadde vi avtalt at vi skulle ha et lite vorspiel hos meg før vi dro ut på en bar. Det var lettere å slå av en prat med ukjente mennesker etter noen enheter innabords, hadde jeg funnet ut. Mens jeg ventet på at Oline skulle komme, satt jeg i godstolen med føttene oppå varmeovnen og leste meg opp på ulike Rabbitvibratorer.

Kondomeriet hadde heldigvis tilbud på Rabbitvibratorer som var min favoritt.  Jeg var nødt til å benytte meg av sjansen nå som det var tilbud ettersom mesteparten av lønna gikk til den svindyre husleia og andre teite, faste utgifter. Jeg lette iherdig etter en solid Rabbitvibrator til en god pris.

Da jeg hadde fått bestilt min nye Rabbitvibrator, gikk jeg gjennom det lille klesskapet mitt og vurderte hvilket antrekk det ble i kveld. Valget havnet på en avslappet A-formet lyseblå kjole med lav utringning over det svarte blonde-undertøyet jeg hadde tatt på.

Det var befriende å gå i en kjole som ikke var så åpen, men samtidig veldig lett å hive av seg, om det ble meg selv som dro den av eller en annen person. Var jeg i humør for å dra hjem alene i kveld? Heldigvis hadde jeg fått tilfredsstilt meg selv på forhånd før jeg dro ut og enten dro hjem alene eller sammen med noen. Hvem visste hva som kom til å skje. Kvelden var ennå ung.

I det siste, egentlig helt siden julebordet, hadde jeg ofte fantasert om Fia. Enten at hun lå ved siden av meg og vi fingret hverandre eller brukte den rosa Rabbit-vibratoren min, eller at det var hun som var dominanten og styrte omgangen, og jeg var underdanig og bare gjorde som jeg fikk beskjed om, akkurat sånn som på jobb.

Jeg hadde sett Fia så klart for meg i de ulike posisjonene
hun hadde i mine fantasier. Mine innerste fantasier.

Det var lenge siden jeg hadde kjent vekten av en mann over meg. De tidligere affærene hadde jeg lagt bort bak bøkene mine, bak alle de bøkene jeg ikke hadde behov for å ta frem akkurat nå og lese i. Var det nå på tide med et nytt ferskt kapittel i en helt annen sjanger jeg ikke hadde vært borti tidligere? Jeg likte bokhylla mi godt i den lille, kjølige leiligheta mi. Den inneholdt bøker helt fra de uskyldige barneskoleårene, før jeg begynte å kysse gutter.

Oline kom og vi drakk opp ei flaske hvitvin hver før vi stakk ut. Før jeg visste ordet av det, hadde Oline og jeg endt opp på baren Justisen. Jaja, tenkte jeg, særlig om jeg møter på noen jeg kjenner her. Sist gang jeg hadde vært på denne baren, var på julebordet med jobben.

Det var mye folk og en ellevill lang kø i baren. Jeg stod og så meg rundt etter en ledig sitteplass. Der satt hun. Fia. Jeg ble overrasket og selvsagt glad over å se henne. Hun vinket meg bort til seg og mimet: Kom hit, kom hit!  Selv om jeg hater å bli kommandert, gikk jeg bort til henne. Det var tross alt Fia som kommanderte meg om å komme bort.

Vi prøvde å føre en samtale, men det var bare enkelte ord som ble oppfattet. Det ble mye tegnspråk og roping. Men det jeg fikk med meg Fia sa, var: skal vi stikke videre, Iben?

Hun tok tak i armen min, og vi gikk ut av baren. Da vi kom ut, mimret Fia tilbake til forrige gang vi var på Justisen, og nevnte den kommentaren jeg hadde slengt ut. Kan du gjenta den kommentaren du sa sist vi var her? Spurte Fia og så på meg med valpeøyne mens hun beit seg i leppa. Jeg sukket og gjentok kommentaren: Tenk hvis denne baren hadde hatt en dobbel-s i navnet sitt.

Jeg fantaserte om at jeg en dag ville få utarbeidet
mine innerste fantasier om å leke med Fia.

Fantaserte om å trenge dypt inni henne med mine fingre mens hun var søkkvåt eller bruke min nye Rabbitvibrator sammen med henne, mens vi lå i min dobbeltseng med satengsengesett. Kanskje strap-on var bra? Alltid fundert på hvordan en penis fungerer og om det er tungt å styre den inn og ut, i ulike sex-stillinger. Enn så lenge var Rabbitvibrator solid og nytelsesrik.

Mens vi begge stod og lo av den teite kommentaren min, hadde vi to valg: enten gå til venstre og fortsette natten på en ny bar ved Youngstorget, eller gå til høyre mot Grensen og finne en drosje, som vi enten kom til å ta til en felles endestasjon – eller at vi dro til hvert vårt.

Hun holdt meg fortsatt i armen. Jeg likte det. Om Fia holdt rundt armen min for å vise potensielle voldtektsmenn at: hun her er med meg, eller om hun faktisk ville holde rundt meg, det fikk jeg svar på da vi tok et veivalg etter besøket på Justis(s)en.

Phoebe

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: