Hytta | Kondomeriet

Hytta

«Det var et utrolig deilig syn å se de to damene i mykt og deilig ullundertøy kose og kysse. Jens så på meg, smilte og blunket lurt».

Det gikk som det måtte gå. Etter eventyret med Anne og Marianne, ble den ene sjalu og den andre lei. Tre måneder i drømmeland ble forvandlet til et ensomt helvete. Jeg gikk rundt som en narkis på avrusning. Ullsexfetisjen hadde blitt en blek fantasi. Desperat søkte jeg på alle pornosider jeg kunne finne, men ingenting kunne måle seg med det jeg hadde opplevd.

Dette er en fortsettelse på den erotiske novellen "Ullundertøy". Les del 1 her.

Men en dag da jeg satt i Mariannes gamle ullundertøyet og runket, fikk jeg en idé... For noen år siden hadde jeg blitt kjent med et par som jeg visste var aktive i swingersmiljøet i Trondheim. De hadde invitert med Marianne og meg, men vi hadde feiga ut rett før vi kom til sexklubben. Kunne det tenkes at de delte noen av mine fantasier? Jeg tok mot til meg og sendte en melding til Jens.

«Hei! Alt bra med dere? Savner dere! Angrer på at jeg sa nei til tilbudet for noen år siden. Er det for sent? Klem, Marius». Det dunket litt ekstra i hjertet da jeg hadde sendt meldingen. Og det gikk ikke mer enn fem minutter før jeg fikk svar. «Hei på deg! Aldri for sent! ;) Lyst til å møtes? Masse kos fra Jens og Hilde <3».

Jeg måtte lese meldingen mange ganger. Den gjorde meg både kåt og spent. Skulle jeg fortelle om fantasien? Eller skulle jeg bare overraske dem? Hva ville de si? Jeg sendte en ny melding. «Deilig! Jeg planlegger en hyttetur til helgen. Lyst til å bli med? Og btw... det er streng dresskode på turen. Eneste tillatte plagg i hytta er ullundertøy ;)»

Det kom ikke noe svar med en gang. Hadde de ikke likt ideen? Var det for crazy? Jeg begynte å bli stressa da det plutselig plinget i mobilen. Det var fra Jens. Jeg åpnet meldingen og ble utrolig letta, kåt og glad. Teksten var kort. «Vi kommer!» Men det var bildet som gjorde meg varm i kroppen, en selfie av Jens og Hilde, begge i tight og tynt ullundertøy som overlot lite til fantasien. Jeg svarte fort. «Deilig! Gleder meg;) Ta gjerne med flere. Ses på hytta!» 

Endelig var fredagen her. Jeg gikk tidlig fra jobb og kjørte opp til fjellheimen. Det var en liten time å gå fra parkeringa til hytta jeg hadde leid. Jeg visste at jeg kom først når jeg ikke så andre biler der. Jeg gikk i friskt tempo opp til hytta så jeg ble skikkelig svett i ullundertøyet. Vel framme var det bare å slenge av seg yttertøyet, fyre i peisen og fiske fram rødvinsdunken. Ullundertøyet lot jeg være på, og bokseren... vel, den hadde jeg "glemt" hjemme.

Jeg hadde fått god varme fra både peisen, ulltøyet og rødvinen da jeg hørte stemmer utenfor hyttedøra. Jeg åpnet den tunge tredøra og møtte de blide ansiktene til Jens og Hilde og en fyldig dame jeg aldri hadde sett før. Jens og Hilde ga meg hver sin lange, harde klem før jeg fikk hilst på Kathrine, som hun het. Jeg strakk fram hånda for å hilse, men Kathrine bøyde seg fram og ga meg en enda hardere klem enn Jens og Hilde. «Kom inn», sa jeg litt forfjamset mens jeg prøvde å skjule at det hadde begynt å stivne ganske så godt i nedre del av ullundertøyet.

Hilde, Jens og Kathrine tok av seg yttertøy, og jeg så med en gang at de hadde tatt kleskoden på alvor. Jens hadde et tettsittende og nesten gjennomsiktig ullundertøy, et superundertøy som var akkurat så stramt at ullfibrene ble strukket godt ut der kroppen hans krevde det. Jens var atletisk og velbygd og musklene kom godt til sin rett i det stramme tøyet. Det samme gjorde den solide pakken han bar på i frontpartiet. Det var ikke vanskelig å se at Jens koste seg med tanken på hva dette kunne føre med seg.

Også Hilde hadde en atletisk kropp. De var midt i tredveåra begge to og all tiden de brukte på trening sammen hadde gitt resultater. Hilde hadde valgt et mer tradisjonelt ullundertøy. Tykkere og mindre gjennomsiktig enn Jens, men stramt nok til å fremheve den spretne rompa, de stramme brystene og et sett med utrolig veltrente armer, lår og legger. Grunnfargen var grå, med spreke og småfrekke rosa detaljer her og der. Det blonde håret hadde hun satt opp i en stram hestehale, ansiktet var pent, nesten uten sminke, kinnene var røde og leppene fyldige og fuktige etter den friske gåturen. Kathrine hadde en helt annen kroppstype enn Jens og Hilde.

Hun var frodig, fyldig og formfull med noen deilige, tunge og uvanlig store pupper som de fleste menn bare drømmer om å få leke med.

Det lyseblå ullundertøyet hennes ble satt skikkelig på strekk, ikke bare over brystene, men også av de saftige lårene, de bulende hoftene og den digre rompa. Noen ville kanskje sagt at hun var smålubben. Andre vil si at hun er alt man bare kan drømme om. Det var tydelig at Kathrine hadde blitt mest sliten av de tre på gåturen til hytta. Svetten piplet frem i det røde, runde ansiktet, det blonde håret var vått og det kom en deilig pirrende kroppsdamp fra henne da hun deiset ned i stolen ved siden av meg.

Jens og Hilde satt sammen i sofaen på den andre siden av bordet og hadde allerede satt seg tett sammen. Stemningen var spent, men koselig. Og vi sparte ikke på inntak av hverken rødvin eller god mat. I tradisjonell hytteånd spilte vi også ludo - en uskyldig aktivitet uten erotikk, men hver gang Kathrine bøyde seg frem for å kaste terningen, kunne jeg se hvordan det deilige ullstoffet kjærtegnet de store duvende brystene hennes som beveget seg ørlite frem og tilbake, særlig når hun ristet terningen. Da visste jeg at det ikke var noe vits å skjule ståpikken som vokste i ullbuksa lenger.

Hilde så det med en gang og blunka til meg flere ganger i ludospillet. Jeg syntes det var litt flaut, men samtidig så deilig, så jeg blunket tilbake. Etter ludoen, sa Hilde raskt: «Nei, nå er det bare en ting som gjelder...» Det kilte i magen. «Vi må spille nødt eller sannhet!». Jeg skjønte med en gang hvor dette bar. Jens skulle begynne. «Sant», sa han. «Har du noen gang hatt sex med andre menn?» smalt det fra Kathrine. «Oi, her går vi rett på sak, skjønner jeg.... Eh... Ja, jo, jeg har hatt sex med andre menn».

Så var det Hildes tur. «Nødt», sa hun og Jens nølte ikke et sekund. «Du må kysse den i dette rommet med den deiligste kroppen». Hilde så lekent på hver og en av oss etter tur. Så reiste hun seg opp, tok noen skritt rundt bordet. Hun kom rett mot meg. Det dunket i pikken og kilte i magen. Men Hilde gikk rett forbi meg mens hun strøk meg med en finger over ryggen. Hun gikk bort til Kathrine, satte seg skrevs over fanget hennes og ga henne et langt og vått tungekyss.

Det var et utrolig deilig syn å se de to damene i mykt og deilig ullundertøy kose og kysse.
Jens så på meg, smilte og blunket lurt.

Så var det Kathrine. «Sant», sa hun, fortsatt anpusten og rød etter det heftige tungekysset. «Hva er det som tenner deg aller mest?», sa jeg, nesten skjelvende i stemmen. Kathrine snudde seg mot meg og sa med lav og hviskende stemme: «Ukjente menn i stramt ullundertøy».

Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Hørte jeg riktig? Blikket mitt flakket rundt i rommet før jeg så tilbake på Kathrine som fortsatt så rett på meg med fuktige og intense øyne. Hun bet seg forsiktig i leppa, og jeg måtte svelge tungt flere ganger for å bevare fatningen. «Det er din tur», sa Hilde og brøt den intense stillheten. Jeg så fra Kathrine til Hilde og tilbake på Kathrine. «Nødt», sa jeg til slutt og svelget hardt.

Hilde tok kommandoen. «Du må sette deg mellom oss og kose med oss begge to i minst fem minutter. Og du er ikke ferdig før du har gjort både Jens og meg skikkelig kåte». Jeg ble fylt av skrekkblandet fryd. Jeg hadde aldri blitt tent av andre menn. Og jeg ante ikke hvordan jeg skulle gjøre Jens kåt. Sakte reiste jeg meg så bulen i ullbuksa stod majestetisk ut i hytterommet. Jeg gikk mot Hilde og Jens som satte seg akkurat langt nok fra hverandre til at jeg fikk skvist meg mellom dem.

Jeg snudde meg mot Hilde som signaliserte med hele seg at hun var klar. Vi begynte å kysse og jeg begynte å stryke henne på den ullkledde kroppen. Fy faen så stram og deilig den var. Etter en stund tok jeg mot til meg og lot hendene skli over de stramme, struttende puppene hennes. I samme øyeblikk kjente jeg at en hånd strøk meg forsiktig på låret. Det var Jens. Jeg stoppet et øyeblikk og så spørrende på Hilde. Hun skjønte hva jeg tenkte på. «Slapp av! Du er ikke homo bare fordi du koser litt med en mann».

Jeg snudde meg mot Jens. Hånda hans hadde nå funnet veien helt opp til pikken min. Jeg la en hånd på låret hans og lot den skli oppover mot lemmet. Det føltes rart å kjenne pikken gjennom det tynne ullstoffet. Jeg hadde aldri kost med en annen mann, og jeg kjente at det ble litt for rart for meg, særlig når pikken hans begynte å vokse i hånda mi. Men det var godt å kjenne hånda hans kose med pikken min utenpå ulltøyet. Etter en stund trakk jeg meg unna og lot Jens og Hilde kose med hverandre. De var ikke sene å be.

Hilde rev av seg buksa, rev et hull i ullbuksa til Jens og satte seg rett ned på pikken hans, midt i stua!
Og foran meg og Kathrine!

Her var man ikke sjenert i hvert fall. Kathrine og jeg ble sittende å se på at Hilde red Jens mens han koste med puppene hennes gjennom ullundertøyet. Det var utrolig pirrende og deilig. Plutselig kjente jeg at Kathrine tok meg i hånda. «Kom», sa hun. «Jeg har en overraskelse til deg».

Kathrine leide meg inn på soverommet og la meg bestemt ned i senga. Hun satte seg skrevs over magen min, og jeg kunne kjenne hvor vått ullundertøyet hennes var i skrittet. Etter å ha kysset meg like heftig som hun hadde kysset Hilde, satte hun seg opp. Hun tok hendene opp til rett over puppene. «Er du klar for overraskelsen?» Jeg bare nikket mens jeg kjente pikken sprenge mott ullbuksa.

Kathrine tok tak i to små klaffer jeg ikke hadde lagt merke til på ullundertøyet og rev pluselig av to biter så begge de store puppene veltet ut i hver sin perfekt formede åpning.

Jeg kunne ikke tro det jeg så! Det var lingerie av ullundertøy! Perfekt tilpasset Kathrines kropp. Jeg kastet henne rundt på ryggen, og kastet meg over de store puppene, innrammet av deilig ullstoff. Jeg slikket, koste og bet. Fy faen så deilig det var å se, kjenne og smake puppene hennes som struttet ut av ulltøyet.

Kathrine stønnet høyt og elsket behandlingen hun fikk. Mellom stønnene klarte hun så vidt å få sagt: «Ah... jeg har.... ah.... en overraskelse til...ah.... Kanskje du... aaaaah.... klarer å finne den selv...Ah!» Jeg sperret øynene opp og lot hendene gli fra puppene over det myke ullstoffet på den deilige myke magen og ned mot skrittet. Og der kjente jeg det. En liten ullklaff midt foran, rett over en stor mørk og våt flekk i ullundertøyet hennes.

Jeg tok tak i klaffen og dro av en smal, avlang bit av ullstoffet. Under åpenbarte det seg en rosa, svulmende og plaskvåt fitte som pulserte og ventet på å få den ultimate tilfredsstillelsen. Jeg rev av meg ullbuksa, fant fram den dryppende, bankende pikken min og kjørte den rett til bunns i en hylende Kathrine. Det var så deilig å kjenne den våte grotta hennes omfavne den verkende pikken min og ta i mot de tunge, dype støtene jeg ga henne. Det varte bare noen minutter, så kom vi begge to og ble liggende på hverandre i en haug av kjøtt, kjønn og ulltøy. Det var det deiligste øyeblikket i mitt liv! Og samtidig hadde Kathrine gitt meg en idé som skulle forandre livet mitt...