Ullundertøy

"Jeg så først opp på Marianne som sto kliss naken ved siden av meg og smilte, så kikket jeg ned på to knallblå øyne som beveget seg opp og ned i takt med de bløte leppene som sugde pikken min. Det eneste jeg klarte å stønne frem var... "Anne?!"

Jeg har alltid elsket damer i ullundertøy. Bare tanken på det myke stoffet som ligger tett innpå de deilige formene, på hvert ullfiber som kjærtegner magen, lårene, rompa og brystene gjør meg helt vill av kåthet. Derfor kjente jeg en bølge av lyst velte gjennom kroppen da jeg kikket bort på Marianne som satt og leste i en bok i lyset fra peisen og de tre stearinlysene på det gamle sofabordet. Marianne og jeg hadde vært sammen et halvt år og nå hadde vi leid oss en hytte like ved Beitostølen.

Vi hadde gått en lang skitur, dusja og satt og slappa av i den varme stua. La meg fortelle deg litt mer om Marianne. Hun er 34 år, er 1,76 høy, har langt nøttebrunt hår og... ja, jeg vet hva du egentlig vil vite... Marianne hadde verdens deiligste pupper! Sånne store, tunge og fyldige pupper som bare middels godt trente damer i 30-årene kan ha, sånne du kan fylle begge hendene med eller begrave ansiktet i eller bruke til å få deg en skikkelig 'titjob' med. Nå satt hun og koste seg i det nye ullundertøyet jeg hadde kjøpt til henne. Det var lilla med hvite snøkrystaller som motiv og rosa detaljer, og det lå helt perfekt på den deilige kroppen hennes. Jeg benyttet hver anledning til å kikke over kanten på boka og bort på Marianne og hvordan ullstoffet omfavnet de deilige puppene hennes og de stive brystvortene.

Hver gang hun byttet stilling eller rørte litt på seg, duvet puppene ørlite grann frem og tilbake og sendte ilinger gjennom kroppen min. Marianne må ha oppdaget at jeg kikket på henne, for plutselig lukket hun boka, la den fra seg på bordet, reiste seg og kom rett mot meg i det heldekkende ullundertøyet sitt. Hun tok boka mi ut av hendene mine, satte seg skrevs på fanget mitt og kysset meg mykt på leppene. Kysset ble straks mer intenst, tungene våre møttes og utløste et heftig tungekyss. Her var det visst ikke bare jeg som var kåt. Plutselig stoppet Marianne å kysse meg.

Hun satte seg litt opp og tok tak i den nederste kanten av ulltoppen. Sakte, sakte dro hun stoffet oppover mens hun passet på å holde det stramt inntil kroppen. Først kom den myke magen hennes til syne og litt etter litt begynte jeg å skimte den nederste huden på de deilige muggene. Marianne dro stoffet enda lenger opp og så ga hun meg den mest perfekte tittydrop du kan tenke deg. Jeg slapp ut et ukontrollert stønn da mine favorittpupper spratt ut av ullstoffet og deiset sammen da de endelig slapp ut i det fri.

Jeg løftet hendene for å kose med Mariannes pupper og jeg kunne allerede forestille meg hvordan det ville bli å kjenne de deilige puppene mot håndflatene da Marianne ga meg den første av kveldens to store overraskelser... Rett før hendene mine traff puppene, tok Marianne hardt tak i armene mine og la de tilbake i fanget. Jeg stønnet like mye av overraskelse som opphisselse. Så tok hun toppen av ullundertøyet, rullet det sammen, løftet det mot ansiktet mitt og bandt det stramt rundt hodet mitt. Jeg ble enda kåtere enn jeg allerede var. Duften av småfuktig ullundertøy blandet seg med den umiskjennelige dunsten av opphisselse og gjorde at pikken min allerede pulserte og presset seg mot stoffet i mine egne ullbukser.

Det ble stille et øyeblikk, Marianne gikk av fanget mitt og jeg håpet at hun skulle ta av meg buksa. Jeg så ingenting, men kjente lukta av ull og fitte i nesa og hørte noen lyder jeg ikke helt forstod. Endelig dro Marianne ned buksa mi og slapp pikken min fri. Det neste jeg kjente var Mariannes myke lepper som omfavnet pikken min, tunga som lekte med pikkhodet og munnen som begynte å suge meg, opp og ned langs det knallharde skaftet. Det var en helt fantastisk blowjob!

Marianne hadde tydeligvis lært noen nye triks, tenkte jeg, for det var akkurat som hun vred munnen littegrann rett før hun nådde toppen av skaftet og det fikk det nesten til å gå for meg. Plutselig kjente jeg noe mykt mot ansiktet mitt. Det var ikke til å ta feil av. Marianne presset den fantastiske puppen sin mot ansiktet mitt. Jeg åpnet munnen og slapp den stive brystvorten inn i munnen. Etter å ha sugd og slikket og lekt med Mariannes pupper en stund, fikk jeg plutselig sjokk. Jeg kom plutselig på at jeg fortsatt fikk verdens mest vidunderlige behandling der nede!

I samme øyeblikk tok Marianne av meg ullbindet foran øynene. Jeg så først opp på Marianne som stod kliss naken ved siden av meg og smilte, så kikket jeg ned på to knall blå øyne som beveget seg opp og ned i takt med de bløte leppene som sugde pikken min. Det eneste jeg klarte å stønne frem var... "Anne?!"

Tidligere den dagen: Endelig kom vi frem til Tyriheim - en koselig fjellkro med vafler, kakao og hyggelig atmosfære. Vi fant oss et hyggelig bord, tok av oss skijakkene og... - Næmen, hei!, utbrøt Marianne plutselig. - Hei, svarte en dame med lyst, krøllete hår, lyseblått ullundertøy og knall blå øyne. - Det er flere som er på skitur, skjønner jeg, sa damen og ga Marianne en ordentlig god klem. Jeg måtte holde meg for ikke å stønne da de to damene klemte og to par ulldekkede pupper møttes i en deilig kosestund. - Hils på Anne, sa Marianne før vi satte oss ved bordet. Marianne og Anne satt på den ene siden av bordet og jeg på den andre.

Vi pratet en stund og hygget oss da jeg plutselig kjente en myk fot som strøk meg på innsiden av låret. Jeg kikket forbauset opp på Marianne, men hun bare smilte og fortsatte å prate om hvor deilig det var med skitur og ferie. Så kikket jeg bort på Anne. Hun blunket nærmest umerkelig og smilte mens hun lot den foten med de spreke rosa ullsokkene gli helt opp til pikken min. Marianne må ha sett ullsokken i skrittet mitt og merket at noe skjedde, men hun bare smilte. - Nei, kanskje vi skal gå videre, sa jeg plutselig og var engstelig fot at bulen på skibuksa var altfor synlig. Marianne og Anne klemte hverandre igjen, denne gangen enda lengre og mer kosete, før de hvisket noe til hverandre.

Vi fortsatte turen og verken Marianne eller jeg pratet om Anne. Men nå satt hun der på kne i det deilige lyseblå ullundertøyet sitt og med pikken min i munnen. Jeg var i sjokk, men skjønte på Mariannes skjeve smil at hun var minst like opphisset som meg. Før jeg fikk sagt eller tenkt noe mer, la Marianne meg ned på sofaen, satte seg skrevs over meg og lot den pulserende pikken min skli inn i den plaskvåte fitta si.

Marianne var så kåt at hun nesten skrek og begynte å ri meg med en gang. Samtidig kysset Anne meg intenst på leppene. Hun begynte å ta av seg ullundertøyet, men jeg fikk stoppet henne. Hun satte seg over ansiktet mitt sånn at det våte ulltøyet som dekket fitta hennes var rett foran munnen min. Duften av svette, safter og ullundertøy var helt fantastisk og jeg slikket henne intenst gjennom ullstoffet.

Anne stønnet høyere og høyere helt til hun rev hull i ullundertøyet og la fitta rett på munnen min. Jeg slikket henne intenst mens Marianne red både seg selv og meg til klimaks. Vi kom som en foss, samtidig, alle tre. Vi sank utmattede og tilfredsstilte ned i sofaen og lå og koste med hverandre. Marianne og jeg var nakne. Anne hadde på seg det søkkvåte og revnede ullundertøyet jeg elsket så høyt. Det ble mange turer til Beitostølen den vinteren. Hver gang passet jeg på at ullundertøyet var pakket ned og hver gang lot jeg som jeg ikke merket at Marianne sendte meldinger til Anne noen dager før vi skulle reise. Tusen takk, damer!

Marius