Hetebølgen | Kondomeriet

Hetebølgen

"Det var helt tydelig at hun var naken under kjolen, for når hun lå på magen dro hun kjolen opp og over den bare rumpen hennes. Det var et syn du ikke får hver dag."

Noe så sjeldent som et hetebølge hadde lagt seg over Vestlandet. Det var sol, sol og mer sol. Ikke en sky i sikte på værmeldingen. Når solen brenner som den gjør på sommeren er det bare en plass man virkelig kan slappe av - og det er i vannet. Det var en torsdags formiddag. Jeg hadde fri. Denne badeturen hadde jeg tenkte på i mange dager, så det skulle bli forfriskende å ta seg en dukkert i det fri. Det var mange populære badeområder i nærheten, men jeg foretrekker å være litt for meg selv. Da kan jeg slappe mer av - og bade naken.

Det var et lite vann, et tjern om du vil, litt avsides en liten time fra byen. Jeg satt kursen dit. Litt humpete siste metrene gjennom den litt-for-humpete skogsveien. Det var deilig å kjenne noen friske vindpust mens solen brant over skuldrene mine. Jeg skiftet raskt bak bilen. Jeg slang på meg en liten badeshorts og de samme slippersene som jeg sikkert brukte som tenåring. Jeg hadde vært her før og følte meg ganske sikker på at jeg kom til å være alene. Det var noen barnefamilier her i helgene, men på hverdager var nok kysten klar.

Jeg bredte ut håndkleet nede ved vannkanten, dro av meg shortsen og hoppet i vannet. Med det samme var det deilig og avkjølende, men etter noen svømmetak var temperaturforskjellen utlignet, og det var som å bade i sitt eget badekar. Noen meter fra land var det en liten holme. Jeg tok noen gode svømmetak og steg i land. Holmen var ikke stor, men nok til at flere kunne være her uten sjenanse for hverandre. Heldigvis var jeg helt alene på holmen min. Jeg la meg flat ned i gresset på den ene siden og kjente gresset kile over hele kroppen.

Men mens jeg lå der å stirret opp på den ene lille skyen som danset over himmelen hørte jeg en bil komme kjørende. Jeg snudde hodet mitt mot land, og riktignok, en BMW stasjonsvogn cruiset ned til stranden og stanset. Førerdøren åpnet seg og det steg ut en mann i sommerlige klær med hawaiimønster. Han satt kurset for bagasjerommet og romsterte.

På passasjer siden steg det ut en ung kvinne,
med lyst hår. Hun var kledd i en enkel hvit sommerkjole.

Ho stoppet og tok inn omgivelsene før de utvekslet noen ord. Der jeg lå var det om ikke umulig, men veldig vanskelig å få øye på meg. Samtidig lå jo tingene mine på land. Håndkleet mitt lå utstrakt, med badeshortsen ved siden av, så det var tydelig at det var noen i området. Mannen tok ut et kamera av den dyre sorten og begynte å ta bilder av henne. Hun gikk rundt, poserte litt her og der, løftet litt på håret, av og på med solhatten. De små vindpustene lagde naturlige blafringer i den hvite kjolen. Noen ganger løftet hun litt på kjolen og viste de flotte bena, andre ganger dro hun frekt ned skulderstroppen. Selv på litt avstand kunne man se at dette var en sjelden skjønnhet. Kunne det være en fotoshoot for et magasin? Nærmere bestemt et herremagasin? Det kunne jo være interessant å få med seg.

De hadde flere ganger gått rundt håndkleet mitt, men kanskje de bare antok at det var en turgåer eller en turist som var i området. Uansett så det ikke ut til å plage dem nevneverdig. Snart la kvinnen seg ned i sanden og halvt nede i vannet mens mannen fotograferte. Hun dro kjolen opp til hoftene, og vridde seg i alle mulige posisjoner mens det ble knipset og knipset. Det var helt tydelig at hun var naken under kjolen, for når hun lå på magen dro hun kjolen opp og over den bare rumpen hennes. Det var et syn du ikke får hver dag. Et syn for guder. Jeg merket umiddelbart at pikken min ble knallhard der jeg lå nedi gresset. Jeg snek en hånd ned og strøk meg litt. Jeg kunne ikke motstå å ta noen rolige drag i pikken mens jeg beskuet det hele.

Nå dro kvinnen kjolestroppene ned over skuldrene og blottet to fantastiske bryster.

Selv på denne avstanden så jeg de struttende vortene mellom hennes lekende fingre. Jeg runket litt fortere nå og kjente at jeg var utrolig kåt. Kvinnen lå på rygg å lekte med seg selv nå. Blikket hennes søkte hele tiden fotografen som gikk i ring rundt henne å knipset bilder. Nå så jeg hennes høyre hånd søke ned i det glattbarberte skrittet, og hun strøk sakte over fitta. Snart beveget hun hoftene opp og ned mens hun fingerpulte seg selv. Det var utrolig erotisk å se på, og jeg runket stadig fortere men måtte stanse av frykt for å få orgasme med en gang.

Jeg lå der, på kongetribunen, tenkte jeg. Fotografen må minst ha tatt hundre bilder av kvinnen som lå der å lekte med seg selv. Men så, plutselig reiste kvinnen seg opp og pekte ut mot holmen der jeg befant meg. De to der inne vekslet noen ord før de begge begynte å vade utover. Jeg visste at det var mulig å gå over, ikke alle trengte å ta den dype veien som jeg gjorde. På det grunneste rakk vel vannet så vidt rekke opp over magen. Jeg ble iskald og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Pikken var like stiv, og reiste jeg meg opp ville de øyeblikkelig se meg og min tilstand. Derfor snudde jeg meg på magen og vendte ansiktet vekk.

«Nei men, er det folk her»? Den tynne stemmen til kvinnen skar gjennom den hete sommerluften. Jeg snudde ansiktet mot henne og sa «Hei». Jeg skulle gjerne hatt en vittig kommentar på lur, men det var alt jeg kom på å si. «Hei selv», sa hun med en blid stemme. Fotografen kom halsende bak henne med kameraet klart. Han var nå kun iført en shorts. Jeg så at hun var en slik skjønnhet som en ellers bare så i disse magasinene med lettkledde og nakne jenter. De var aldri å se ellers, bare i blader.

«Vi holder på med en fotoseanse», sa kvinnen. «Vi tenkte vi kunne ta noen bilder her ute på holmen, men hvis det ikke passer deg så fjerner vi oss med det samme». Hun stirret spørrende på meg. «Nei, nei», sa jeg fort. «Det er helt i orden». «Så bra», svarte hun. «Jeg heter Ella, og dette er Trond, min fotograf», svarte hun tilbake. “Jeg vet ikke om du fikk med deg noe av det som skjedde inne på stranda?” spurte hun spørrende på nytt. Forfjamset svarte jeg noe i retning av at jeg hadde tatt meg en lur og ikke hadde fått med meg noe som helst. Noe sa meg at hun ikke helt kjøpte dette. Samtidig var det vanskelig å holde blikket fokusert når det sto en lekker naken modell noen meter foran deg.

Trond kom bort å hilste på meg, og det samme gjorde Ella. Hånden hennes var silkemyk, og smilet rundt munnen var fantastisk. Jeg måtte løfte litt på overkroppen da de håndhilste på meg, og kvinnen lot blikket fare over meg. «Du skal ikke være blyg fordi du er naken», sa hun leende. «Jeg er jo naken selv», sa hun. Fotografen Trond saumfarte holmen og bad Ella bli med på den andre siden der det var noen små svaberg. «Bli med oss», sa hun til meg. «Jeg har ikke noe imot å ha tilskuere når jeg blir fotografert erotisk, det gjør det hele mer levende», sa hun smilende. «Jaaaaaa, men da må fotografen også være naken», svarte jeg liksom for å forsvare meg. «Det er sikkert helt ok for Trond , sa hun og stirret på sin fotograf med et lurt smil. «Klart» sa fotografen smilende mens han dro av seg shortsen.

Pikken min hadde roet seg litt ned nå, og jeg turte å snu meg rundt uten å risikere alt. Hun visste nok hvordan tilstanden min var, men det tok hun tilsynelatende med knusende ro. De to hadde gått over på den andre siden av holmen og jeg ruslet etter. Det var ikke mange metrene. Dette ville jeg overvære, tenkte jeg. Og tanken på å ha sex med denne underbare fotomodellen, her ute på holmen, ja. Den tanken hadde festet seg måtte jeg innrømme. Nede på et svaberg lå Ella helt naken. Trond fotograferte fra alle mulige vinkler, og Ella lekte med brystene sine mens hun la seg i forskjellige posisjoner. Jeg kunne se hun var helt glattbarbert, og noen ganger streifet fingrene hennes kjønnet sitt. Og hver gang hun berørte seg selv fikk hun dette kåte blikket som en ofte ser avbildet.

Jeg satte meg ned på gresset, noen meter fra, og studerte fotoseansen. Ella enset ikke meg, og gjorde alt fotografen bad henne om. Hun lå på rygg, hun lå på magen, hun stod på alle fire og hun lå med begge beina i været. Når jeg satt der og tok inn denne nydelige damen kjente jeg at selvtilliten hennes smittet over på meg. Jeg hadde ingenting å skamme meg over fysisk, men fra å sitte litt brydd reiste jeg meg for å se bedre. Jeg ble stiv igjen momentant. Knallhard. Samtidig kunne jeg undrende se at fotografen var upåvirket av Ella, denne nakne modellen, for kuken hans var helt slapp og ganske liten kunne jeg se.

«Har du lyst å bli med på noen bilder?», spurte Trond med ett. Jeg stivnet i hele kroppen. Skulle jeg fotograferes sammen med Ella? Før jeg rakk å svare lo Ella en klukkende latter og bad meg komme bort til henne. «Det er jo bare gøy», sa hun. «Og jeg ser at du liker synet av meg», fortsatte hun. Jeg ble helt knusktørr i munnen, men nikket tilbake mens jeg forsøkte med et smil som forekom meg å bli en stygg grimase. Men Ella vinket meg entusiastisk til seg og jeg gikk sakte mot henne. Pikken stod rett opp nå, og det var ingen vits å prøve å skjule noe som helst. «Sett deg ned her», sa hun med en lun stemme. «Ikke vær blyg». Jeg satte meg ned på berget tett inntil henne, og hun la en hånd rundt skuldrene mine. «Jeg er kåt», hvisket hun. «Blir alltid kåt ved slike utendørs fotoseanser», fortsatte hun lavmælt. «Men Tom her er homo, og han er ikke interessert i meg. Han er nok mer interessert i deg», klukket hun mens hun lot munnen hennes søke min.

Hun duftet fantastisk, og leppene hennes var myke som silke.

Leppene våre møttes og med åpen munn utforsket vi hverandre med tungene. Ella lot fingrene gli over hele kroppen min, og streifet den harde kuken flere ganger. Dette gjorde meg utrolig kåt, og jeg enset ikke den homofile fotografen som hele tiden svinset rundt og knipset bilder. Munnen min søkte nedover og fant brystene hennes. Vortene hennes var harde og store og struttet mellom leppene mine. «Ja», hvisket hun hest. «Bit litt i dem, det er så deilig». Jeg merket noen myke fingre rundt kuken min, og hun masserte meg så det gikk ilinger fra topp til tå.

Uten å si et ord presset hun meg ned på rygg, og munnen hennes søkte nedover brystkassen, navlen og ned i skrittet. Med en hånd rundt den stive kuken lot hun tungen gli langs staken. Hun slikket den overalt, og da hun lot leppene åpne seg og la seg over tuppen måtte jeg stålsette meg for ikke å få orgasme med det samme. Jeg presset hoftene mot munnen hennes og pikken gled helt inn i henne. Hun beveget hodet opp og ned mens kuken gled inn og ut av munnen. Samtidig sugde hun fantastisk, men jeg kjente tungen rotere rundt det harde lemmet. Så trakk hun fjeset tilbake, smilte til meg og satte seg over meg.

En hånd holdt pikken rett opp i luften og så satte hun seg sakte på pikken min. Mens hun utbrøt et hest lite skrik gled hun langsomt ned. Jeg merket fitta utrolig trange fitta grep tak og omsluttet pikken. Følelsen var utrolig deilig. Da den var helt i bunn begynte hun å ri meg sakte frem og tilbake. De hese skrikene ble til kåte stønn, og mens jeg lot pikken støte inn og ut fant hendene mine de runde deilige brystene hennes og jeg knadde dem hardt. «Ja! Ja! Ja!», ropte hun med halvt lukkede øyne. «Du har en herlig kuk. Pul meg hardt. Hardt! Hardt!». Hver gang rumpen hennes traff lårene mine lød det et høyt klask, og jeg merket hvordan fitta hennes knøt seg rundt kuken. Det var så utrolig deilig, og jeg var ikke langt unna utløsning.

Som på kommando snudde vi oss. Hun la seg på rygg på den harde steingrunnen. Løftet beina over skuldrene mine og trakk meg etter hoftene. Jeg styrte kuken inn i henne igjen og gled helt i bånn. Så begynte jeg å pule henne igjen. Kuken gled inn og ut, og samtidig lot hun en hånd massere seg selv. «Åååååååå det er så deilig. Jeg er så kåt. Pul meg, gi meg det den deilige pikken din har», sa hun hest. Jeg lot meg ikke be to ganger. «Ikke sprut inni meg. Kom på meg, det er så deilig! Hun åpnet munnen, lente seg litt frem, og tok imot det som kom. Jeg beveget hoftene lengre frem, og hun lot leppene omslutte pikkhodet. Sæden rant mellom leppene hennes og nedover halsen og brystene. Hun slikket og sugde den helt tom mens øynene søkte blikket mitt hele tiden. Tungen hennes slikket over leppene der sæden sakte strømmet ut av munnen. Det var utrolig erotisk å se på, og jeg merket at jeg allerede begynte å bli stiv igjen.

Men nå var seansen over. Hun hadde pikken min i munnen i det som føltes som mange minutter og holdt blikket mitt. Hun slikket og strøk på pikken min, jeg fikk inntrykk av at det var som en slags takk. Ella smilte, reiste seg opp, trakk kjolen over hodet mens fotografen tok på seg shortsen. Det kunne tyde på at Trond hadde blitt litt påvirket av å se meg også, for det var en solid bulk som var vanskelig å skjule. Uten å si noe som helst, bortsett fra et kjapt «ha det bra» fra Ella, forsvant de inn mot land og kjørte av sted. Jeg ble liggende der på holmen en stund, før jeg også vasset inn til land og fikk på meg min egen shorts mens jeg undrende lurte på om jeg noen gang fikk se den skjønne Ella igjen.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: