Han | Kondomeriet

Han

«Han hvisker meg i øret, spør om jeg har lyst på han (...) Det er ikke noe annet jeg heller vil, enn å føle han inni meg.»

Der står han, han jeg har hatt et godt øye til en lang stund. Om jeg skulle valgt ut kun én attraktiv ting ved han, så hadde jeg ikke klart det om jeg så hadde fått gull og grønne skoger. Det er måten håret hans legger seg i vinden, og hvordan hele rommet lyser opp når han ler. Hvor heit han er når han konsentrerer seg, og hvordan man drømmer seg bort i øynene hans når man prater.

Han får hver eneste celle i kroppen min til å hoppe, og bare tanken på en berøring fra han gjør at jeg må knipe bena sammen i frykt for lekkasje. Ja, han er rett og slett en vandrende klitorisvibrator, for du kan ikke unngå å bli våt der nede i hans nærvær.

Hvor kom han egentlig fra, og hvor lenge har han stått her? Jeg kan ikke huske å ha sett han komme inn, men der er han, bare noen meter fra meg. Han ser som vanlig utrolig bra ut, med en t-skjorte med navnet til bandet som spiller her. Jeg blir nervøs, som jeg alltid blir rundt han. Han ser på meg, og jeg kan føle spenningen spre seg i kroppen. Jeg kan banne på at det akkurat var andre folk rundt meg, men nå er rommet tomt. Og dette er dametoalettet, så hvorfor har han kommet inn hit. Kanskje han har gått feil.

Han kommer mot meg og pulsen øker, jeg vet ikke hva jeg skal si, og jeg sjekker sminken i speilet en gang til. Han sier hei, og synes det er artig å møte på meg her. Jeg glemmer plutselig hvordan man beveger munnen, men klarer til slutt å snike ut et lavt hei tilbake. Han lukter så godt, at det setter i gang alle sanser i kroppen min. Du vet den lukten som oppstår når man har på en god parfyme, blandet med naturlig kroppslukt og litt ekstra svette.

Det dufter av sex, rett og slett.

Vi småprater om bandet, sangene de har spilt hittil, og jeg merker at han kommer enda nærmere. Han sier han har fulgt med på meg siden jeg kom inn dørene, og la merke til at jeg gikk for meg selv. Han tok sjansen på å følge etter meg, fordi han ville ha meg alene. Han ville ha meg på tomannshånd. Meg, av alle som er her. Nå står han bare noen centimeter unna meg, og jeg rygger litt tilbake, men han følger etter. Nå kommer jeg ikke lenger, jeg står i enden av rommet, så hvor skal jeg bevege meg nå. Han må høre at jeg puster tyngre, han må føle opphisselsen spre seg i kroppen min. Det må han. Han presser meg inntil veggen, og snur meg rundt.

Jeg føler pusten hans i nakken
og den stive pikken hans mot rumpa mi.

Den trenger seg omtrent igjennom buksa, så godt føler jeg den. Han er åpenbart like opphisset som meg. Han hvisker meg i øret, spør om jeg har lyst på han. Hjertet mitt hamrer, det føles ut som det skal hoppe ut av meg. Jeg blir varm, både innvendig og utvendig, og jeg vet jeg har lyst på han. Det er ikke noe annet jeg heller vil, enn å føle han inni meg.

Han drar hendene sine over hoftene mine og tar et ordentlig grep i den ene rumpeballen min, og jeg skvetter til. Jeg snur hodet til siden og møter ansiktet hans, jeg kan føle leppene hans uten å engang røre ved dem. Jeg trenger å føle dem mot mine, og jeg trenger det nå.

Før jeg vet ordet av det så har han et fast tak rundt hestehalen min og røsker til, og i hodet mitt har jeg allerede mistet trusa. Han begynner å kysse meg på halsen, og jeg lar han. Jeg vil bare skrike ut at han kan ta meg her og nå, men jeg vil ikke virke desperat. Jeg lar han ta styringen fra start, være den dominante, for det tenner meg enda mer. Jeg føler hendene hans rundt puppene mine, han klemmer til rundt de piercede niplene mine før han beveger dem nedover magen og mot buksen min. Jeg stivner til, ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke vet om jeg skal begynne å beføle han tilbake.

Han begynner å kneppe opp buksen min og stikker den ene hånden ned, og jeg er så våt at jeg tror jeg kan fylle glass på glass. Jeg skjelver i det han presser fingeren på klitten min, og jeg bestemmer meg for å styre hånden hans. Jeg tar tak og begynner å føre han dit jeg vil ha han, og det virker ikke som om han har noe imot det. Nå stønner han til mens han presser pikken sin hardere inntil meg, og jeg tar det som et tegn på ekstra opphisselse.

Jeg fører fingrene hans i en sirkel rundt klitten min, og gir fra meg noen små stønn. Det er deilig, det er så deilig at jeg kunne fortsatt i evigheter. Så dytter jeg hånden hans lenger ned og han stikker en finger inn i meg. Ut og inn, i sakte bevegelser, så putter han inn en finger til. Han presser hodet sitt inntil mitt, drar tungen oppover utsiden av øret mitt og hvisker at jeg er så våt, og trang, og at han vil jeg skal gå ned på kne og suge han.

Etter jeg har satt meg på kne foran han, begynner jeg å kneppe opp buksen hans. Er den like stor som jeg har fantasert om, eller kommer jeg til å bli skuffet. Kommer han til å like munnen min rundt han, eller forventer han noe mer. Vil han at jeg skal holde på lenge, vil han fullføre i munnen min, eller vil han bare jeg skal fukte den godt nok. Jeg stenger tankene ute, drar ned buksen hans, og drar ut pikken. Oi, den er større enn jeg trodde, og den er så hard at jeg må holde den nede.

Jeg gaper over og begynner å suge han, og jeg hører han stønner til med en gang. Jeg bruker tungen, og jeg ser opp på han mens jeg suger. Jeg prøver å dytte han lenger og lenger bak i munnen, uten å brekke meg for mye. Men jeg choker på den igjen og igjen. Han nyter det, han holder fast i hodet mitt og presser meg lenger inn. Jeg sikler, men det gjør ikke noe. Jeg runker han samtidig som jeg suger han mer, og ser opp på han igjen. Denne gangen ser han ned på meg og jeg kan se at han liker det. Han ber meg fortsette, mens jeg ser på han, og hans ord er min lov.

Pikken hans er så våt nå,
og det samme er jeg mellom bena.

Jeg føler det, det kiler i klitten, og kribler i resten av kroppen. Skulle tro han visste det, for han napper pikken ut av munnen min, og løfter meg opp. Han planter et kyss på munnen min, før han snur meg rundt igjen. Jeg står med ansiktet mot veggen, og han river av meg buksa uten forvarsel. Han sier han trenger meg nå, han trenger å føle meg, og han trenger å være inni meg. Han trenger å kjenne hvor våt jeg er blitt.

Som om han leser tankene mine, for det er akkurat det jeg vil. Jeg nikker på hodet, stikker rumpa litt utover og han presser seg inn i meg, vi stønner omtrent i kor. Pikken hans fyller meg perfekt. Den er som laget for meg. Han peiser på, ut og inn, i et passe raskt tempo. Han planter håndflaten på rumpa mi og det smeller så det gir gjenklang i veggene.

Jeg liker det røft, og jeg stønner høyt.
En gang til, sier jeg.

Og han smekker til igjen og grabber ordentlig tak i rumpa mi mens han øker tempoet. At vi er på et så offentlig sted, og at noen kan komme inn når som helst, gjør det hele enda mer spennende. Den pirrende tanken om å bli fersket, følelsen av å gjøre noe galt, men likevel så godt. Jeg føler svetten renne nedover ryggen min, det er hett, og jeg strekker den ene hånden bakover og graver neglene mine inn i nakken hans. Han småbiter meg i nakken, og peiser på videre mens han snakker dirty.

Han spør om jeg liker det, han spør hvor godt jeg liker han. Jeg følger etter og sier pikken hans passer så godt inni meg, at jeg vil han skal kjøre hardere. Han vrenger meg rundt, løfter meg opp og setter meg på nærmeste vask. Kysser meg lenge, og sier han vil komme inni meg. Tømme seg i meg. Fylle meg helt opp. Og jeg sier ja, jeg ber han gjøre det. Han drar meg etter hoftene nærmere kanten og stikker pikken sin inn i meg på nytt. Han er så hard, og jeg sier det til han.

Jeg lener meg frem, holder hendene mine rundt nakken hans
og ber han komme for meg.

Vi blir avbrutt av en lyd, det er som om den er milevis unna, men jeg kan høre den. Han ser ikke ut til å bry seg, kanskje han ikke hører den. Men hvordan kan han ikke, den blir jo sterkere. Jeg tror det ringer, men jeg kan ikke skjønne hva det er. Bildet av han blir utydelig, og jeg føler han ikke lenger. Hva skjer nå? Det er som om han forsvinner, eller kanskje er det meg som blir borte. Det blir svart, så våkner jeg. Alarmen ringer, og det er morgen. Drømte jeg virkelig dette? Nei, det kan ikke stemme. Det føltes så ekte. Men det var en drøm, en fantasi. Så her ligger jeg, alene og svett, og må starte dagen min, uten han.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: