Utro

Jeg hadde lenge planlagt et helgebesøk til Trondheim, og en fredagskveld satte jeg meg inn i bilen for å kjøre mot Trondheim. Guro bodde for tiden sammen med en venninne for å dele husleiekostnadende, og venninnen hadde invitert til fest denne fredagen. Vel vitende om at kjøreturen min skulle ta godt over 4 timer, irriterte det meg litt at jeg kom meg såpass sent av gårde. Jeg er ikke noen stor festdeltaker, men likte liksom ikke tanken på at Guro satt på fest, småpusset sammen men en haug ivrige mannfolk.


Etter noen mil i bilen fikk jeg en SMS, ”Hei – har du startet? Kommet langt? Vi sitter her og drikker rødvin sammen men noen bekjente! Send et bip når du nærmer deg! Gleder meg!” Noen mil før Trondheim sendte jeg en SMS om at jeg straks var fremme, og at jeg håpet hun ville ta godt i mot meg!  Fikk ikke noe svar, noe jeg syntes var litt rart siden hun alltid brukte å svare meg ganske kjapt. Jeg låste meg inn nede i oppgangen. Jeg kunne høre musikken fra leiligheten, til tross for at klokken nærmet seg 02 om natten.

Her var det tydeligvis fremdeles fest på gang. Jeg gikk opp trappen, og åpnet døren inn til leiligheten. Lyden av fest, var åpenbar. Folk som forsøkte å overdøve høy musikk, røyk  og lukt av alkohol i alle varianter. Umiddelbart klarte jeg ikke å se henne, så jeg spurte venninnen om hun hadde sett henne. Litt nølende sa hun ”Nei, hun var her for en stund siden – kanskje hun er på badet?” Jeg ble litt nervøs må jeg innrømme – håpet jo hun skulle stå der og ta i mot meg med åpne armer. Det var lenge siden vi hadde sett hverandre, så det var bygd seg opp en liten forventing. Men mine urolige tanker var grunnløse. Guro lå og sov i sengen, og trett etter biltturen var jeg egentlig klar for å stupe i seng selv. Til tross for den pågående festen lenger bort i gangen, var jeg rett og slett så sliten at søvn kom øverst på listen over ting jeg trengte nå.

I 4 tiden våknet jeg forøvrig av at døren ble åpnet inn til soverommet, og halvveis i svime registrerer jeg at en småfull festdeltager kommer fomlende opp i sengen vår. Han legger seg innerst til veggen, med klærne på. Guro våkner også av alt bråket, men kjenner tydeligvis vedkommende nok til at hun gir han plass ved å komme krypende litt nærmere meg. Jeg aner ikke hvem denne personen er, men gjør ingen stor sak av forstyrrelsen nattesøvnen. Jeg registrer bare at han er mørkhudet, og snakker norsk – om enn noe beruset. Jeg la meg bak henne og dro henne trygt til meg, kjente at hun lå der toppløs, kun iført en minimal string.. Det var fantastisk deilig å kjenne hennes silkemyke hud mot meg. Jeg ville liksom passe på henne nå. Hun var min, og kroppen hennes var ikke noe jeg ville denne fremmede skulle få se. Jeg la en arm på hoften hennes, og sånn sovnet vi i fosterstilling.

Grytidlig neste morgen våkner jeg. Klokken måtte være rundt 07. Morgensolen hadde i vertfall sneket seg inn via persiennene, og traff meg mitt i ansiktet. Guro hadde i løpet av natten beveget seg bort fra meg og over mot den andre siden av sengen.  Nesten litt merkelig at hun ikke hadde lagt merke til at hun nå lå under teppet til denne mannen. Han hadde i tillegg lagt en arm rundt henne, vel og merke ovenpå teppet. Sjalusien tok meg noen sekunder – men jeg var for trett til å si eller gjøre noe.  

Dessuten husket jeg at han ikke tok av seg klærne når han kom å la seg om natten, så det virket relativt uskyldig. Suget i magen ble derfor enormt når jeg med et trett øye oppdaget at han hadde sparket av seg klærne i løpet i natten, og at bokse, t-skjorte og bokser lå i en krøll i fotenden på sengen. Lå denne mannen nå naken i sengen vår? Og enda verre; under samme teppe som Guro??? Det første bildet jeg fikk for meg, var at hun måtte komme fryktelig nærme utstyret hans. Mange tanker suser gjennom hodet mitt. Pulsen begynner å slå så hardt at jeg kjenner det i magen.. Jeg hører en vag lyd – men klarer ikke helt å skille om det fakta eller ren innbilling. Det er mulig hodet mitt spiller meg et puss – jeg er litt satt ut av at denne mannen ligger der kliss naken rett bak henne. Jeg varer liksom at noen rører på seg under teppet, men samtidig prøver å være stille. Det begynner å danne seg bilder på netthinnen. Jeg vet ikke helt hva som skjer, og bilder flyr inn i hodet mitt om hva som foregår der borte under teppet.  

Jeg ligger med et halvt øye åpent – prøver å se om hendene hennes eller noe annet beveger seg. Øynene hennes varier fra å være lukket, til å se på sløvt meg …  Jeg har sett det sløve blikket før... Hun får alltid denne utrolig sexy minen når hun ble ustyrlig kåt..Er hun det nå, tenker jeg?  Ligger hun og onanerer med denne fremmede gutten rett bak seg? Jeg vet hun elsket å leke med fingrene, og ofte kjælte med klitten sin – på de utenkeligste steder og tidspunkt. Men nå??  Og hva om denne mannen våknet og oppdaget henne? Ville ikke det bli fryktelig pinlig? Mange tanker flyr gjennom hodet mitt, og jeg hører samtidig nye men vage lyder fra under teppet. Lyden jeg hører minner om en finger som dyppes i noe vått. Ligger hun der og fingerpuler seg?  Bevegelsen under teppet er mer voldsom – og denne lyden kunne vanskelig oppstå uten tilstedeværelse av fukt...

Jeg blir fryktelig urolig men samtidig ubeskrivelig kåt. Det er noe med situasjonen som tenner alle fibre i kroppen min. Jeg prøver diskret å endre posisjon i sengen sånn at jeg får et glimt av baken hennes et sted der teppet ikke dekket helt. Jeg snur meg litt tilfeldig, og ser til at den ene foten min hekter seg fast i teppet hennes og drar det litt til side. Jeg får mitt livs sjokk, og jeg svelger tungt uten å ha noe å svelge. Den fremmede guttens enorme lem ligger og hviler mot fitta hennes. Den hvite stringtrusen hennes er dratt pent til side, og en enorm sort pikk ligger og butter mot Guros barberte fitte. Den mørke huden på denne monsterpikken, har en glinsende saft på seg som bryter den ellers tørre huden. Fukten går nesten helt opp til roten, og slutter med en hvit skumaktig krans helt oppe ved ballene.  Det første jeg tenker er at jeg ikke kan skjønne at Guro ikke har merket noe til at denne mannen lå der klar og villig.. Det neste som slår meg er hvordan disse saftene egentlig hadde havnet på pikken. Hadde den vært ..?
 
Jeg rekker ikke å tenke så mye mer før den enorme kuken baner seg vei inn i fitta hennes, helt opp til den hvite ringen av saft, og enda litt til. Det uskyldige kjønnet hennes tøyer seg rundt pikken og er på randen av hva hun kan klare å ta i mot. Men en overflod av safter gjør at det mørke, enorme skaftet glir dypt inn i henne uten minste motstand. Jeg klarer knapt å tro det som utspiller seg foran meg. Hun jeg hadde kjørt så langt og gledet meg for å møte, kjæle med – lå nå rett foran meg å ble pult hinnsides denne verden av en monsterpikk uten sidestykke. - jeg flakker meg blikket og forsøker å få et glimt av ansiktet hennes igjen. Hun prøver så godt hun kan å være stille, men til slutt kommer det bare et høyt stønn som definerer at hun ikke klarer eller ønsker å holde dette skjult for meg lenger…Hun er helt borte, og øynene hennes ... Hun bryr seg nå ikke lenger om jeg våkner eller har registrert at hun ligger der og blir pult. Hun ser på meg med hennes velkjente sløve blikk, møter blikket mitt et lite sekund – og gir fra seg et nytt stønn når han nok en gang bunner henne.  Hun klarer knapt å løfte hodet opp fra puta – men stønner og ynker seg for hvert eneste støt..

Blikket hennes trygler meg nærmest om og ikke å gripe inn – og ikke stoppe det som skjer. Hun ber nærmest om unnskyldning med øynene sine hver gang han støter til bunns i henne. Eller om tillatelse til å få beholde den enorme kuken i seg, så hun kan nyte hvert sekund. Alt uten at et ord blir sagt. Den eneste lyden i rommet er denne lyden av to kjønn som møtes, taktfullt... Pikken sklir ved et uhell ut av henne, men hånden hennes tar et grep om den og leder den bestemt inn igjen. Han pumper henne med rolige støt – bakfra – og de mørke hendene hans er over brystene som rører seg i takt med hvert støt. Blodåren i pannen hennes er kommet frem, blikket hennes sier mer en tusen ord.

Jeg ser han ikke – fjeset blir borte bak henne. Men øynene mine trekkes tilbake til hans enorme lem, som befinner seg dypt i henne. Lyden av stønnene hennes, i kombinasjon med synet av denne fremmede kuken fyller henne på hvert støt er ubeskrivelige. Guros uskyldige fitte som mottar rolige, men bestemte støt fra denne fremmede gutten er knapt til å bære. Han tar henne på en måte jeg aldri fysisk vil være i stand til.. Og nå begynner det å bli mer voldsomt – det er ikke noen tvil om at begge vet at jeg er våken og registrerer det som skjer. Hendene hans griper fastere rundt puppene hennes, støtene blir hardere i en periode på noen sekunder. Lårene has spenner seg i en lang krampetrekning…

Han blir liggende helt stille…og trekker seg ut rolig ut..