En vennskaplig flørt?

«Hun dyttet meg ned på sengen og beordret meg til å kle meg helt naken. Jeg kjente at jeg var så kåt at jeg skalv. For en deilig følelse.»

Jeg og Lene har kjent hverandre hele livet. Fra vi møttes på skolen har vi hengt sammen nesten daglig. Etter hvert kom tiden da vi måtte velge utdanning. Heldigvis landet begge på den samme byen. “Bård, bli med til Bergen da. Det blir gøy å kunne henge sammen der. Kanskje treffer du noen pene jenter der også?”. Det var ikke nødvendigvis mangel på erfaring, men når man kommer fra et lite sted er ikke utvalget nødvendigvis det helt store.

Jeg og Lene hadde alltid hatt et slags søskenforhold. Det var absolutt flørting, men begge visste at det ikke var vi to som skulle ende sammen. Det skal sies at av og til hadde det vært vanskelig. Av oss to var det nok hun som var den mest utadvendte. Jeg hadde ikke problemer med å møte nye folk, men hun hoppet i det med en form for entusiasme man bare har.

Både jeg og Lene drev aktivt med idrett. Jeg med fotball, mens hun spilte volleyball. Vi hadde en slags felles selvtillit, der hun dro meg opp når det trengtes og motsatt. Hun hadde alltid vært populær, men det var ikke vanskelig å se hvorfor. Passe høy og slank, ganske veltrent, med en rumpe man bare får av å drive med idrett. Det skadet ikke at det var to spretne pupper heller.

Når vi hadde badet om sommeren hadde jeg anslått at de måtte være litt større enn en håndfull. Perfekt etter min mening. Hun pleide å klage over hvor upraktisk det var med pupper når hun spilte. “Etter en smash er det nesten som å bli dasket i haken en ekstra gang, disse sports-bh-ene duger jo ikke”. Men jeg mistenkte at hun likte effekten de ga ellers.

Når vi var ute på byen kunne man lett tro at vi var et par. Så tette som vi var, men vi visste at vi bare var glade i hverandre, gikk og hadde det som regel veldig kjekt. Det var også noe hun syntes var praktisk, siden det holdt mange beilere på avstand.

Vårkveldene i Bergen kan være ganske fantastiske. Temperaturen stiger, aktivitetene øker på, du kan være mer ute og henge, generelt merker man at det bruser mer og mer utover våren. Folket er klar for sol og sommer. Akkurat denne kvelden hadde Lene invitert til et lite vorspiel i leiligheten sin. Hun bodde selvsagt midt i sentrum, så jeg trengte litt tid på komme meg på plass. “Lene? Er det greit om jeg bare dusjer og gjør meg klar i leiligheten din etter trening?” ringte jeg og spurte. “Da sparer jeg ganske masse tid, så kan vi heller spise middag sammen før de andre kommer”. “Selvsagt!” svarte den muntre jenten i andre enden.

Når du gikk inn i blokken måtte du gå ned noen steg før du kom til leiligheten. Den lå på bakkeplan, men med en liten solfylt terrasse. Til min store overraskelse var det ikke Lene som lå på terrassen når jeg kom, men noen jeg aldri hadde sett før. Lene kom brasende ut av badet med et håndkle på hodet og et lite håndkle som skjulte lite over resten.

“Ååå, hei, Bård!. Jeg trodde ikke du kom før om litt”. Hun virket litt småbrydd, men samtidig hadde hun aldri tatt seg selv så alvorlig. Jeg snudde meg vekk litt for å late som om jeg ikke hadde sett. “Du slapp av da. Det er jo ikke noe du ikke har sett før, det er jo bare meg”. Det var forsåvidt riktig, men det var når vi var 14 år gamle og ikke i tjue. “Du må hilse på Maren, hun blir med oss i kveld”.

Lene suste inn på soverommet sitt, mens jeg hilste på Maren. Hvis Lene var flott var ikke Maren noe verre, tvert imot. Jeg satt meg i stolen ved siden av henne. Det viste seg at de hadde møttes ved studiestart og spilte på samme volleyballag. Når vi satt der i solsteiken kunne jeg ikke unngå å legge merke til den fantastiske kroppen til Maren. Pent ansikt, relativt solbrun, to deilige pupper som jeg følte bare ba om å få komme ut i det fri. Maren la merke til at jeg studerte henne. Til min store overraskelse ble hun ikke brydd, men svarte heller med et smil. “Du ser ikke så verst ut du heller, Bård” før hun lot solbrillene gli ned igjen. Varmen bredte seg fort.

“Jeg hopper i dusjen” svarte jeg kjapt før jeg spratt opp og inn på badet. Det var deilig, men og nødvendig, med en avkjølende dusj etter møtet med Maren. Det kom et par andre studievenner til Lene. Vi endte opp på en uteplass der man kunne danse, men det var heldigvis noen små kroker der man kunne prate. Jeg og Maren pratet omtrent hele kvelden. Etter hvert som promillen steg ble praten noe seksuell.

“Jeg skal bo hos Lene i kveld,
har du lyst til å bli med tilbake der?”.

Maren hadde fått et litt tåkete slør i blikket, som bare kunne bety en ting. “Hva med Lene da, det er jo hennes leilighet?”. “Det gjør ingenting. Viss du ser den veien kan det virke som om hun har nok å henge fingrene i, eller rettere seg, andre som har fingrene i hun”. Jeg snudde meg. Riktig. Det var jo til å le av. Som vanlig var hun midtpunktet på dansegulvet, med to til tre beilere rundt seg. Hun sendte noen smilende blikk i retning oss hver gang hun fikk kontakt. “Jeg tror hun kan ta vare på seg selv” smilte Maren.

Vi satte kursen tilbake mot leiligheten til Lene. Jeg kjente meg ikke helt komfortabel med situasjonen, da Lene kunne komme hjem når som helst. “Du, det er lenge til stengetid enda, jeg tror vi har stedet for oss selv lenge”. Det var ikke det at jeg ikke hadde lyst på Maren, men det å bli fersket av bestevennen sin var ikke øverst på ønskelisten.

Maren dro meg fort ut av disse tankene og inn i et lite smug. “Hva var det du likte best da vi satt ute på terrassen? Var det puppene mine? Var det bena mine? Var det smilet mitt? Jeg la merke til at det var litt begeistring nedentil” smilte hun. “Vel, er det lov å si hele pakken? Alt? Jeg hadde ikke helt forventet å møte noen å så var den den baben som satt der. Jeg måtte bare stupe i dusjen og kjøle meg ned”. “Bare nedkjøling inni dusjen? Ikke noe mer enn bare dusjing?”.

Maren hadde flyttet seg ganske nærme nå. Jeg kjente pusten hennes ganske tett på ansiktet mitt. “Jeg må innrømme at jeg måtte kjenne litt på den glatte fitta etter at du gikk. Det bruste godt - det gjør det nå også”. Jeg kunne omtrent se speilbildet av meg selv i de gripende øynene hennes. “Heh, faktisk ingen runking. Jeg ville bevare den deilige følelsen. Følelsen av deg”.

Jeg kjente at hun la hånden sin over skrittet mitt
mens hun kysset meg hardt.

Jeg kjente at det dunket hardt i kuken min nå, det kjente hun utvilsomt også. Hun presset seg mot meg. De deilige puppene presset mot t-skjorten min. Jeg hørte på pusten hennes at det var ikke bare jeg som var opphisset. “Du nevnte noe om leiligheten til Lene” sa jeg noe sløret. Jeg kjente at det var lenge siden jeg hadde følt dette. Det føltes som om at alle sansene var avskrudd, samtidig som de var høygir med Maren i fokus.

“Det tok sin tid, ja” sa Maren innimellom kyssene. Dette var virkelig en jente som kunne kysse. “Men, hvis det ikke var deg, da må det jo ha vært Lene som har onanert på badet, da?” sa Maren. Det kunne passe med at hun hadde vært så omtåket når jeg kom. “Hun er jo deilig, herregud. Det skal jeg være ærlig på” glapp det ut av Maren på veien.

Vi braste inn døren. Rett inn på soverommet til Lene. Det var liksom noe forbudt over det hele, det gjorde det bare så mye mer pirrende. Hun dyttet meg ned på sengen og beordret meg til å kle meg helt naken. Jeg kjente at jeg var så kåt at jeg skalv. For en deilig følelse. Endelig skulle jeg få kjenne på den deilige kroppen.

Jeg var kjapp med å få av meg alle klærne mens Maren sto og bivånet det hele. Det kom et lite stønn fra henne i det jeg kastet bokseren. Jeg har alltid vært fornøyd med kroppen min. Ikke fantastisk, men slank med litt muskler. Penisen min var rett over snittet, noe som tydeligvis falt i smak. Når jeg sto der på kne i sengen kjente jeg at kuken min pulserte, noe som Maren ble litt fnisete av. På hodet hadde det allerede blitt ganske vått.

“Ser du hva du gjør med meg?” sa jeg mens jeg tok noen drag opp og ned skaftet. “La meg få smake på deg. La meg få slikke i meg precumen din”. Før jeg visste ordet av det hadde hun kuken min i munnen. Varmt og bløtt. Det pirret fra kukhodet, nedover ballene og oppover ryggen. Jeg kjente at jeg stanget mot ganen hennes, en herlig følelse. Hvis hun fortsatte sånn kom dette til å bli en kort kveld.

Jeg løfte henne opp og kysset de deilige leppene hennes. Endelig skulle hendene mine få kjenne på henne. Vekk med toppen og buksen. Jeg tok tak i ein fyldig og saftig rumpe. Hun hadde fortalt tidligere at hun likte at man lekte med rumpen hennes. Jeg tok gode tak og drog rumpeballene fra hverandre. Ut fra de små stønnene som kom var dette midt i blinken.

Jeg satt meg med ryggen mot veggen, mens Maren satt skrevs over meg. “Fy flate for noen deilige pupper du har. Jeg bare må smake på de. Jeg har siklet etter de siden jeg så deg”. Jeg vippet av BH-en og to majesteter kom fram. De var faste. Brystvortene var allerede steinharde. Jeg koste meg mens jeg lot både munn og hender føle meg fram. Jeg tror at Maren koste seg like mye med at hun så hvor mye jeg likte henne som det jeg faktisk gjorde.

Vi var i vår egen lille verden. En deilig jente midtskrevs over meg mens vi kysset og smilte. Maren beveget seg rolig fram og tilbake mens trusestoffet traff kuken min. Den lå rett mot fitta og oppover mot klitoris. Det var deilig å se henne gli rolig inn i en slags transe.

“Jeg vil at du skal fylle hele meg,
pule meg hardt,
jeg vil ha deg”.

Jeg kjente at smilet mitt bredte seg fra øre til øre. Jeg la henne over på rygg og dro av henne trusen. Et himmelsk syn. En deilig, glatt og våt fitte glinset i det lilla lyset fra en gammel lavalampe. Det var lengsel i blikket hennes når jeg førte kuken mot henne. Men som den gentlemannen jeg er ville jeg tease henne litt mer. Jeg la meg ned mellom benene hennes og kysset henne rolig rundt kjønnsleppene.

Det datt plutselig inn i hodet mitt at hun hadde gjort at hun kunne for at jeg hadde det bra, nå var det min tur til å gjengjelde tjenesten. Idet jeg ga klitten hennes et lite kyss rykket det i hele henne. “Mhm….. Ikke ert meg sånn, bare gjør det, bare gjør det” kom det i klynk. Jeg lot tungen gli opp og ned på innsiden og utsiden, alltid med en liten tur innom klitten. Det var tydelig at jeg var inne på noe. Det tok ikke mange sekundene før hun beveget seg rytmisk mot meg. Jeg hadde funnet rytmen. Med begge hendene på puppene hennes og munnen over klitten var Maren på vei inn i ekstase.

“Jeg kommer, jeg kommer! Ikke stopp!”
hylte Maren inn i hendene sine.

Hun gikk opp i bro mens jeg slikket og sugde som besatt. Skyvedøren til soverommet åpnet seg. “Jasså, det er her dere har blitt av!”. Der sto Lene, fokusert i blikket, i truse og BH. Det surret mange tanker gjennom hodet mitt mens jeg hadde tungen begravd inni Maren, men det var hun som fortumlet snakket først. “Jeg… Ville bare… Unnskyld… Aldri mer igjen…”.

Når jeg så på Lene så var hun ikke sint, tvert imot, hun var..? “Slapp helt av Maren, det er ingenting å unnskylde for. Jeg har hørt på dere den siste halvtimen. Det har vært ganske pirrende, men nå måtte jeg bare se dere, for det hørtes så deilig ut”. “Nå som dere har griset ut hele sengen min er det ikke da på sin plass at dere gjør som jeg sier?”. Maren begynte å komme til seg selv nå, fortumlet av både kåthet og alkohol.

“Bare hvis du blir med, Lene”.

Det virket som om at dette var startskuddet Lene hadde ventet på. Hun kneppet opp BH-en og slapp løs de puppene jeg hadde drømt om i årevis. Hun bøyde seg lekent og drog av seg trusen. Hun sto som en naken silhuett i døren, glattbarbert og deilig. Hun satt seg i stolen attmed sengen med benene godt fra hverandre, venstre hånd på puppene og høyre hånd på magen.

“Jeg vil gjerne se deg, Bård, pule Maren, skikkelig” kom første kommando fra Lene. Hadde det ikke vært for alkoholrusen kunne jeg sikkert ha feiget ut i denne situasjonen. Men den forbudte følelsen av å bli tatt på fersken i noen annen sin seng, bli kommandert til å pule med en deilig jente, mens en annen deilig jente så på var en for god sjanse å gå fra seg.

Jeg så på Maren og hun bare smilte. “Jeg vil kjenne den bankende kuken inni meg, jeg vil ha deg dypt. Så det så, jeg og Lene har sett hverandre nakne mange ganger før”. Med ett gikk kuken fra halvslapp til knallhard. Jeg løftet det venstre benet til Maren. Kommandoen var at Lene skulle se. Det var så deilig og så forbudt å kjenne kuken gli inn i den plaskvåte fitta til Maren. Rommet fylte seg med et mandig stønn.

Jeg begynte i en rolig rytme der jeg fylte Maren til bunns for hvert tak. Rytmiske stønn fra to jenter, for i sidesynet mitt så jeg Lene gni høyre hånden sin over fitta mens hun både knep og sugde på puppene med den andre. Jeg kjente at jeg måtte holde igjen, så voldsomt. Det var deilige inntrykk over alt. Mellom de rytmiske klynkene fra Maren sa hun: “Kom Lene, la oss gjøre sånn som den gangen på trening”. Lene bare smilte og reiste seg. Det var visst slutt på hennes kommandoer.

Hun krøp opp i sengen, ga meg et kyss på kinnet før hun satte seg med fitta over ansiktet til Maren, med ryggen mot meg. Dette var tydeligvis noe de hadde gjort før, for det var ikke mange sekundene før det kom deilige lyder fra Lene. “Har du frosset fast der bak?” kom det ertende fra Lene. Jeg begynte brått å gli inn og ut av Maren igjen. Hun strammet så deilig rundt kuken min.

“Bård, ta tak i puppene mine. Jeg elsker det” kom det kontant fra Lene. Jeg hadde knapt turt å se på Lene. Den forbudte frukt. Nå hadde jeg likevel sett alt av henne og hun alt av meg, så da var det vel bare å la seg rive med i kåtskapen. “Du er like sexy og deilig som jeg har fantasert om, Lene”. Hun bare smilte.

Basert på bevegelsene til Maren var det like før hun kom igjen. “Kom igjen, pul henne til himmels”. Det tok ikke mange sekundene før jeg kjente at hun knep hardt rundt kuken min og orgasmen bredte seg i rommet. “Min tur” sa Lene. Hun snudde seg. Hun satt fortsatt oppå ansiktet til Maren, men snudde seg mot meg, i all sin herlighet.

“Jeg vil at du skal se meg når jeg kommer”.

Det var ikke den samme lekende Lene lenger. Dette var den råe, emosjonelle Lene. Hun som ville vise seg på sitt mest sårbare og deilige. Hun stønnet. “Kom sammen med meg, Bård. Kom på meg”. Jeg huket meg fremover. Med Maren under oss sto vi på kne begge to, med noen centimeters mellomrom. Lene fokuserte på å jobbe mot orgasmen, men viket ikke en tomme i blikket.

Hun la hånden over kuken min og drog den sakte og rolig opp og ned. “Det har alltid vært deg, Bård”. Hun la leppene sine mot mine og ga meg et enkelt kyss som sa mer enn ord. “Jeg tror du må ta over Bård” kom det fra Maren nedenfra. Hun trekte seg til sides. Lene la seg ned på rygg og åpnet spredte bena. Det var en underlig spenning i luften. Den som bare oppstår når noe spesielt skal skje.

Jeg ga Lene et dypt kyss før jeg førte kuken inn mellom kjønnsleppene hennes og helt til bunns. En himmelsk følelse. Begge slapp ut et stort gisp før blikkene møttes i et smil. Det var som om alt plutselig gjorde mening. Jeg satte opp tempoet og kjente at begge var veldig nære orgasme. “Sprut den varme spermen din inn i meg. Pul meg, pul meg, pul meeeeeeeeeg!”.

Mens jeg kjente at varmen bredte seg i underlivet og sprut etter sprut med varm sperm fylte fitta til Lene nådde hun også toppen. Vi ble liggende slik i det som føltes som en evighet, eller var det bare noen sekunder? Skjelvingen hos begge hadde avtatt. Maren hadde gått. “Jasså, så du er kåt på meg altså?” kom det flørtende fra Lene. Det ble både humor og andre ting resten av den natten.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: