En lærerinnes fantasier

«Du vet jeg elsker det når jeg lar deg bestemme over meg fullt og helt, denne kvelden er intet unntak.»

Jeg sitter på kne foran senga og venter. Meldingen fra deg var konkret. Ta en dusj, åpne eska som ligger på senga, kle på deg det som ligger inni og sett deg på plassen din og vent.

Jeg dirrer i spenning. Som lærerinne er jeg hver dag sjefen på jobb. Derfor er det godt å kunne komme hjem og få hengi seg til deg, la min underdanige side komme frem. La deg bestemme over meg, min kropp og mine lyster. For jeg vet jeg kan stole på deg.

Alt er avtalt på forhånd,
ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Jeg vet ikke hva du skal gjøre, vil heller ikke vite, men jeg vet at du kun gjør som avtalt. Du vet hva jeg liker og ikke liker, og elsker å gjøre det godt for meg. Godt for meg er godt for deg. Jeg åpner eska. Der ligger en sort og blå neglisjè, push-up-strømper og høye hæler. Jeg kler på meg, sminker meg og tar på min (og din) favoritt-parfyme. Så setter jeg meg og ventinga begynner.

Det er helt stille i huset. Jeg sitter med ryggen til døra og lytter. Lenge hører kun mine egne hjerteslag. Så. Nøkkelen dyttes inn i dørlåsen og jeg hører dine raske skritt inn i gangen. Døren lukkes og du henger fra deg jakken.

Sansene mine er skjerpet. Jeg er full av forventning og sitrer i hele kroppen når du kommer inn på stua. Sakte stryker du hånda over håret mitt, bøyer deg ned, trekker inn pusten og lukter på mitt nyvaskede hår. Jeg hører deg sukke fornøyd.

- Hva har knulledukka mi gjort idag da? spør du. Du vet jeg har ferie og forventer ikke noe svar. -Ventet på deg Sir, svarer jeg.

- Flink jente.

Du setter deg på sofaen, tar hånden under haka mi og løfter opp slik at du kan se meg i øynene.

Jeg sender deg et ertende blikk. Kåtskapen lyser ut av øynene mine. Jeg har ventet så lenge på den deilige kroppen din. Helt fra sexen vi hadde i dag tidlig, før du måtte på jobb. Du kjenner igjen blikket mitt. Vet jeg elsker å tirre og utfordre deg. Du vet hva jeg vil ha.

Raskt setter du deg godt tilrette og klapper deg bestemt på låret. Det er signalet jeg har ventet på. Lydig reiser jeg meg opp og legger meg over fanget ditt. Under neglisjèen skimtes den bare rumpa mi. Pakken fra deg inneholdt ingen truse.

Det første rappet kommer like overraskende hver gang.
Hånda stryker over rumpa mi før du igjen smekker til med håndflata.

Du fortsetter til rumpa er varm og rød, bøyer deg ned og kysser den lett før du stikker hånda mellom lårene mine. Jeg løfter på rumpa så du lettere skal finne frem. Fitta mi er våt og har vært det lenge. Du stryker lett mellom leppene og smaker på saftene mine.

Tilbake mellom lårene finner du punktet du vet trigger meg. Du masserer lett til å starte med, men blir mer og krevende. Jeg klynker lett og du spør om jeg liker behandlingen.

- Ja, svarer jeg. Jeg kjenner deg rykke til. Kuken din som hele tiden har vokst under magen min, der jeg ligger i fanget ditt blir hardere og jeg kjenner pulsen i lemmet ditt dunke raskere, hardere.

- Feil svar, svarer du. - Hva heter det?

Det tenner deg at jeg er ulydig.

- Ja, Sir, kommer det raskt.

- Flink pike.

Du fingrer meg lett, tar deg god tid.Tar pauser og slutter akkurat når du kjenner at jeg er klar.

- Du vet du må straffes for ulydighet?

Jeg hikster lett, har ventet på denne, den uutholdelige og sykt deilige orgasmekontrollen.

- Ja, Sir.

Du vet at jeg elsker å hate den. Du vet å drøye tiden. Starte på nytt og minne meg på hva jeg må gjøre for å få komme.

- Tell ned fra 10, befaler du.

Jeg starter:

- 10, 9, 8, 7

- Tell saktere, sier du strengt.

Jeg trekker pusten og fortsetter

- 6, 5

Det er like før jeg kommer og du kjenner det så godt.

- Du får ikke komme ennå. Jeg bestemmer nå.
Stemmen din er streng .

- Start på nytt og tell sakte.

Jeg starter på nytt. Saktere denne gangen. Må kontrollere pusten for å ikke gi meg hen til orgasmen.

- 10…9…8…7…6

Får du komme nå ?, spør du, vel vitende at jeg konsentrerer meg om pusten og om å ikke komme før du tillater meg det.

- Nei, Sir. Jeg hiver etter pusten. Neglene mine graver seg inn i lårene dine og setter merker.

- Må hendene på ryggen ? Jeg kan høre på stemmen din at du koser deg. Elsker å tirre og la meg vente. Raskt samler du hendene mine i et godt grep bak på ryggen.

- Start fra 10 igjen.

Jeg skjønner hva det betyr og reagerer lydig.

- 10….9….8….7….6….5….

- Når får du komme? spør du meg.

- Når du tillater det Sir, svarer jeg raskt.

-  ..4….3….

- Når du har kommet ned til 0?

Spørsmålet henger i lufta, orgasmen min er på nippet til å slippe ut, og jeg må formulere ei setning.

- Nei Sir, når du sier Værsågod.

- Flink pike , fortsett.

Jeg nøler på hvor i tallrekken vi var og du skjønner det.

- Start fra 5, befaler du.

Pusten går tungt på oss begge.

- ….5…..4…..3…..

Jeg trekker pusten og fortsetter.

- ….2…..1…..0………

Ventingen føles som en evighet. Hjertet hamrer og jeg er på gråten.

Orgasmen er her, jeg venter bare på det magiske ordet.

.

.

.

.

- Værsågod.

Orgasmen skyller gjennom meg. Du stikker ivrig to fingre inn i meg og masserer g-punktet. Det skal ikke mye til og sprut-orgasmen sender søt fittesaft ut i håndflata di, ned på lårene og over fanget ditt. Jeg hyler av ekstase mens orgasmen multipliserer seg og skaper bølger gjennom kroppen min. Jeg rister der jeg ligger på fanget ditt.

Når det har roet seg, kryper jeg opp. Jeg vet hva du vil ha, men først må jeg bare kysse deg. Kysse deg brutalt, bite deg i leppa og begrave hodet ditt mellom brystene mine.

Jeg sklir ut av fanget og setter meg på kne foran deg. Buksa er fortsatt på, våt av mine safter og den strammer over skrittet. Raskt løsner jeg beltet og knepper opp knappene. Du løfter lett på rumpa så jeg kan ta den av. Jeg løfter på strikken i boxeren og tar penisen din i hånda. Du sukker fornøyd og legger hånda på hodet mitt, samler håret mitt til en knute og venter.

Jeg starter med å smake forsiktig på kuken din. Kjenne den silkemyke huden mot leppene mine. Tunga leker lett. Slikker, smaker, utforsker, terger ...

Du stønner når jeg tar kuken i munnen,
skyver den dypt ned i halsen og opp igjen.

Du strammer grepet om håret mitt og følger rytmen i bevegelsene når jeg suger deg. Jeg kjenner du får gåsehud på lårene og titter opp mot deg og smiler.

Jeg suger deg lenge til jeg kjenner at du er klar til å komme. Hører på pusten at det er like før og elsker lyden av deg når du klynker lett. Du er klar og jeg åpner munnen og stikker tunga ut og venter på spruten. Sæden treffer meg i ansiktet og jeg søker etter dråper med tunga.

Endelig er det din tur til å lage lyd. Du kommer lenge og kraftig. Tykk varm sæd spruter ut av deg og svetten pipler fra panna. Du legger deg på rygg i senga og jeg ser hvordan orgasmen skyller gjennom deg gang på gang. Jeg suger deg igjen og du brøler ut når en ny orgasme tar deg.

Du sklir ned på gulvet der jeg sitter. Vi kysser. Du tar meg på fanget og vugger meg lett.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: