En het hyttetur | Kondomeriet

En het hyttetur

«Jeg har mistet besinnelsen, jeg stønner nå etter den letteste berøring. Jeg har lyst på deg nå. Du løfter meg opp på benken, river av meg kjolen og lager ett hull i strømpebuksen min»

Jeg og kjæresten er dratt på hyttetur alene, det er høst. Det min kjære ikke visste var hvilke planer jeg har for vår kveld sammen, jeg skal gå med en mørkeblå kjole fylt med fint blomster-mønster og brune strømper med litt glitter. Jeg sender ham en erotisk melding:

"går uten undertøy i kveld ;)
kanskje du vil ha en liten smak?".

Når kvelden kom kunne jeg se lysten i øyene hans, han likte uten tvil meldingen han hadde fått. Vi spiste deilig lasagne og drakk rødvin hele kvelden. Hadde det fint i hverandres selskap, vi fyrte begge to i peisen. Det var romantisk og koselig, vi spilte kort, brettspill og lo så tårene trillet. Jeg gikk for å hente en ny flaske med vin, så kjenner jeg hendene hans bak meg.

De er på hoftene mine, han har begynt å kysse meg på halsen. Jeg stopper med alt jeg gjør, dette var nydelig. Han snur meg rundt, dytter meg mot kjøkkenbenken. Gir meg ett heftig kyss, vi kysser dypt og lenge. Vi ser hverandre inn i øyene, begge er lystne på hverandre, hendene dine har vandret seg ned til rumpen min og tatt ett godt tak.

Jeg holder rundt deg skraper neglene mine på ryggen din, jeg vet dette tenner deg. Jeg merker du reagerer med tydelig mer lyst, du leter etter leppene mine. Kysser meg på kinnet og i munnviken før du finner meg, vi kysser hverandre intenst. Du er begynt å massere brystene mine, mmm dette får meg til å stønne, jeg prøver holde igjen, men det unnslipper leppene mine lett som bare det.

Jeg har mistet besinnelsen, jeg stønner nå etter den letteste berøring.
Jeg har lyst på deg nå.

Du løfter meg opp på benken, river av meg kjolen og lager ett hull i strømpebuksen min. Du slikker den helt vilt, og jeg stønner. Nå masserer du brystene mine, du gjør meg helt crazy i hodet. Du slikker og suger dem, jeg merker at du nyter det.

Du kysser meg mellom brystene og hele veien ned til musen min, tungen din er leken med min clit. Du suger den og smaker med tungen din på hullet mitt, åh jeg stønner. Du gjør deg ferdig med slikkingen din, så drar jeg deg inntil meg, tar beina i kors rundt deg. Du holder på rumpen min, løfter meg opp. Jeg holder deg tett, vi kysser dypt og intenst hele veien inn til sengen.

Du legger meg ned, og drar av strømpebuksene mine, du har begynt å slikke meg igjen, nå er det intenst. åh, som jeg stønner. Du masserer brystene mine samtidig, jeg kjenner jeg er rennende våt. Jeg elsker å kjenne tungen din gå over min clit. Til slutt suger du hardt på den, lenge til jeg kjenner at jeg kommer, det er intenst. Jeg stønner enda.

Når jeg endelig er kommet til meg selv igjen angriper jeg leppene dine, gir deg dype og deilige kyss. Tungen min leter etter din, vi har ett vått og langvarig tungekyss. Jeg avslutter det med å suge lenge på tungen din, mmm. Nå står jeg bak deg, kjenner på kroppen din. Drar forsiktig opp genseren din, og tar den helt av deg. Kysser kroppen din, ryggen din. Opp mot skuldrene dine til nakken.

Jeg suger på pulsen din og leker med tungen, jeg hører ett stønn forlate leppene dine. Dette gjør meg enda mer lysten på deg, jeg snur deg rundt og rå-kliner med deg mens jeg åpner buksen din. Jeg drar den av deg sammen med resten av klærne som gjenstår på kroppen din.

Jeg dytter deg ned på sengen og ber deg legge deg til rette.

Jeg kysser brystet ditt, drar fingrene mine over kroppen din. Tar forsiktig på brystet ditt og masserer deg mens jeg biter og slikker på øret ditt. Jeg kysser kinnet ditt og halsen, graver hendene mine i brystkassen din, jeg tror du liker det. Kjenner på deg overalt, på din overkropp. Kjenner godt på under-magen din, mmm... jeg skjønner du liker det. Dette styrker flammen i meg. Jeg kysser leppene dine så går jeg ned til brystkassen din igjen, kysser deg hele veien ned mot den deilige pikken din.

Jeg kan se du liker det jeg har gjort, det er kommet litt sæd ut av hodet. Jeg smaker på det forsiktig med tungen min, åh det smaker deilig. Nå bruker jeg tungespissen min fra roten din og hele veien opp, gir den deilige og fyldige kyss. Du får det siste på hodet for å tease litt.

Jeg masserer ballene dine hele tiden mens jeg bruker tungen, men nå vil jeg smake på dem, en etter en. Tungen min er leken med ballene dine, jeg tar den ene i munnen min og suger den lenge mens jeg bruker tungen til å "massere" den samtidig. Så tar jeg den andre i munnen, til slutt tar jeg begge i munnen og suger dem godt og lenge. Bruker tungen min til å massere direkte mellom dine baller. Når jeg har gjort meg ferdig, kikker jeg opp på deg, fanger blikket ditt. Så ser jeg det er kommet enda mer sæd på tuppen din, jeg ser dypt inn i dine øyne mens jeg tar deg i munnen.

Jeg ser direkte inn i dine nydelige øyne mens jeg suger deg godt,
tungen min går lekent rundt hodet ditt.

Du elsker det. Jeg suger deg hele veien ned, du stønner når du kjenner jeg tar deg i deep throat. Jeg nyter pikken din, suger deg intenst og lenge. Jeg bruker hånden mens jeg suger deg, i tillegg til at jeg kjenner på ballene dine. Mmmm.... jeg kjenner spruten din i munnen min, jeg elsker det.

Vi sovner slitne etter en deilig økt. Neste morgen våkner du med ett morgenbrød, dette kommer av tankene etter gårsdagens hendelser. Jeg legger merke til dette og drar deg med inn i dusjen. Du får ikke være rask denne gangen, det pleier du å være. Denne gangen vil jeg vaske deg.

Jeg smører deg godt inn med såpe fra topp til tå.
Kysser deg deilig, mens jeg smører inn pikken din med intimsåpe.

Jeg gir deg en handjob i dusjen og masserer ballene dine. Når du er ferdig vasket, går jeg ned på kne og suger deg godt og lenge. Dette gjør deg litt vill, så du får meg til å reise meg opp, du masserer brystene mine og kjenner godt på rumpen min. Jeg gir deg dype kyss, mmmm. Du får meg til å snu meg, jeg kjenner pikken din trykker mot rumpen min. Du tar hånden ned, kjenner på den våte musen min, masserer clitten og jeg stønner. Det er så nydelig deilig. Så tar du noen fingre inn i meg, nå stønner jeg enda høyere.

Jeg mister nesten balansen og må støtte meg til dusjveggen,
nå har jeg virkelig lyst på deg.

Jeg trykker mine bryster mot dusj glasset, løfter rumpen og ber deg ta meg i doggy. Du går forsiktig inn i meg og jeg stønner. Så går du fortere og fortere inn i meg og jeg stønner bare mer og høyere. Jeg dytter rumpen mot deg, følger rytmen din. Flytter meg litt fra dusjveggen, nå tar du godt tak i brystene mine, stønnene mine kommer som perler på en snor, jeg elsker det. Du kjører den i meg på max hastighet, vi stønner sammen til vi til slutt kommer sammen intenst.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: