Det spesielle med i dag

«Hun tar et lett grep rundt halsen min og kysser meg lenge mens vi står inntil veggen. Hendene mine beveger seg under genseren hennes og idet stopper hun å kysse meg. «Det er ingen hjemme», sier hun med et smil.»

Vi tilbringer siste historietime før juleferien på museum. Jeg har stoppet ved en stor vegg der militær luftfartshistorie beskrives med sort skrift. De fleste fra klassen min har passert denne veggen og er i ferd med å bevege seg ut mot kanonene. Jeg bestemmer meg for å finne veien ut og møte dem.

Jeg går gjennom en bred gang og ut inngangsdøren. Ute på gresset som er dekket av snø ser jeg klassen min stå og høre på læreren snakke. Det er kaldt og vinden blåser. Jeg finner Frida som står et stykke unna læreren og ser ut som kjeder seg. Vi smiler til hverandre og jeg stiller meg nærme henne. «Hvor mye er klokka»?, spør hun.

«Fem minutter igjen», sier jeg og blir overrasket selv. Jeg synes det siste semesteret har gått fort og det slår meg først nå at det snart er over. Jeg er usikker på hva jeg skal etter sommeren og selv om det er en stund til vil sikkert det neste semesteret gå like fort som dette. Jeg ser på Frida og tilbake på læreren. Vi venter på at han skal runde av.

«Vil du bli med meg hjem»?

Hun høres ganske likegyldig ut på stemmen, men står nå vendt mot meg så jeg nesten kan kjenne varmen fra pusten hennes. Jeg sier ja og smiler til henne. Forhåpningene stiger umiddelbart i meg og hjertet banker litt fortere. Jeg vet aldri hva jeg skal forvente når jeg er sammen med Frida. Jeg vet ikke hva hun egentlig tenker og føler. Ved siden av henne er jeg som en åpen og lettlest bok. Det er vanskelig å skjule all gleden, spenningen og nervøsiteten som farer gjennom meg hver gang vi gjør noe sammen.

Jeg blir klossete, dum og kåt når jeg ser
og er sammen med Frida.

Himmelen begynner allerede å bli mørk mens vi går mot trikkeholdeplassen. Vi går ved siden av hverandre uten å si noe. Jeg har ikke skjønt hva Frida tenker på når hun er stille. Jeg har vent meg til å bli med inn i stillheten hennes. Jeg vil ikke ødelegge noe eller få henne til å omrokkere på planene sine for i kveld. Frida tar tak i hånden min. Den er varm og beroliger meg.

Trikken kommer idet vi stiller oss på holdeplassen. Hun setter seg innerst og jeg setter meg ved siden av henne. Hun drar fram øreproppene sine og sier at hun har funnet noen nye sanger jeg må høre. Vi deler ørepropper og hører på musikken. Jeg lener meg mot henne og ser ut av vinduet på all julepynten som det skinner lys fra.

Jeg tenker på alle de andre gangene hvor vi også har sittet sånn som dette og hørt på musikk eller snakket. De gangene hun har kysset meg og jeg har kysset henne. Jeg må ha startet å smile ubevisst for Frida ser på meg og fniser mens hun lener seg tilbake på meg.

Idet vi ankommer stoppestedet hennes, tar hun tilbake øreproppene og vi går av trikken. Hun tar hånden min og sier at vi skal skyndte oss til henne fordi hun har noe hun skal vise meg hjemme hos seg. Vi løper bortover veien og mot blokken hennes. Hun låser oss inne og tar av seg kåpen. Jeg hører på pusten vår som roer seg synkront. Jeg tar av meg jakken min og skal til å henge den opp idet hun tar den for meg og kysser meg.

Hun henger den på plass og jeg blir stående å se på henne. I det neste sekundet kysser jeg henne kraftigere tilbake. Hun tar rundt halsen min og kysser meg lenge mens vi står inntil veggen. Hendene mine beveger seg under genseren hennes og idet stopper hun å kysse meg.

«Det er ingen hjemme», sier hun med et smil.

Hun blir stående å se på meg et kort øyeblikk før hun fører meg inn på rommet hennes. Jeg setter meg på sengen hennes. Hun leter i klesskapet sitt etter noe, mens jeg ser meg rundt i rommet. På gulvet ved siden av meg skimter jeg noe rosa i en av veskene hennes. Jeg blir nysgjerrig og tar opp noe som viser seg å være en rosa innpakket vibrator. Jeg tar den diskret ut av pakningen og bestemmer meg for å gjemme den i lommen på hettegenseren min i håp om at det var denne hun skulle vise meg.

Idet jeg snur meg mot Frida igjen er hun i gang med å kle av seg. Hun har funnet frem en joggebukse hun skal ta på seg. Hun kler av seg g-strengen og tar på joggebuksa. Jeg rekker å se den deilige rumpa hennes i noen sekunder. Hun demper lyset før hun kommer og legger seg ved siden av meg på senga. Vi ligger tett og prater om vennskap og familie. Hun er mye hjemme alene og må passe den yngre broren sin. Jeg vet at hun kan ha det tøft selv om hun tuller med det meste.

Rynkene mellom øyenbrynene og i pannen hennes beveger seg mens hun snakker. Ansiktet hennes er i konstant bevegelse og endring, jeg liker å se henne slik. Jeg skulle ønske jeg kunne ta bilde av henne hvert sekund som hun pratet. Hun ser sterk og skjør ut samtidig. Jeg løfter opp hånden og følger linjene mellom øyenbrynene hennes med fingeren min. Hun bryter ut i latter og spør hva jeg gjør. Jeg sier at hun er veldig pen. Frida smiler og sier det samme tilbake.

Jeg stryker henne i håret og kommer enda nærmere henne. Belysningen i rommet er dus og behagelig. Vi smiler til hverandre og hånden min finner hånden hennes. I det kysser vi. Tungene våre møtes og vi kliner. Jeg stryker nedover hoften hennes og sniker hånden under buksa hennes.

Hun har ikke på seg truse og jeg kan kjenne
den myke huden på rumpa hennes.

Vi tar av oss buksene samtidig og hun setter seg oppå meg. Jeg ser den deilig fitta hennes. Hun er glattbarbert, men har bevart en liten stuss over sprekken. Leppene hennes sprer seg når hun setter seg oppå magen min og jeg kan kjenne at hun allerede er våt. Jeg griper om rumpa hennes og stønner mens vi kliner. Hun skyver hettegenser min opp og får tak i vibratoren jeg gjemte i lomma. Jeg blir flau og lurer på hvorfor jeg gjorde dette. Frida ler og sier at jeg er lurere enn hun trodde. Jeg spør om det var vibratoren hun sa at hun skulle vise meg. Hun sier ja.

Vi fortsetter å kysse og hun drar av meg genseren og bh-en. Hun kysser meg nedover halsen og masserer puppene mine. Jeg knar de faste lårene hennes og stryker henne i rumpesprekken. Hun lager deilige lyder. Mens hun fortsetter å kysse meg nedover magen tar jeg tak i t-skjorten hennes på ryggen og drar den av.

To runde deilige pupper kommer frem og
jeg kjenner trusa mi begynner å bli fuktig av kåthet.

Jeg drar henne ned mot meg og slikker og masserer de myke puppene hennes. Frida kysser meg nedover magen og utenpå trusa. Fitta mi dunker. Hun tar av trusa for meg og sprer beina mine. Jeg stønner høyt når hun kysser og slikker meg. Frida smiler av at jeg åpenbart koser meg så mye.

Hun strekker seg etter vibratoren og fører den inn i den trange, våte fitta mi. Det er deilig å ha den inni meg og jeg kjenner at jeg snart kan komme. Idet flytter Frida vibratoren opp til klitten min og da klarer jeg ikke å ligge rolig. Jeg vrir og spenner meg og kjenner at jeg skal komme. Det er en følelse litt utenom det vanlige og i det øyeblikket vet jeg hva som er i ferd med å skje. Jeg blir flau og sier til Frida at jeg kommer til å sprute litt. Jeg er helt svett og klarer ikke holde tilbake mer.

Ut av meg kommer det en stråle som treffer Frida i ansiktet. Hun er ivrig og starter å slikke i seg saftene mine. Vi stønner og Frida legger seg med hodet oppå magen min.

«Det var sykt deilig å se deg sprute».

Hun kysser meg en siste gang på fitta mi og vi blir liggende og puste.Jeg føler meg ikke ferdig så jeg setter meg opp og kysser Frida kraftig. Jeg er ivrig etter å få smake på henne. Jeg legger henne på ryggen og tar tak i føttene hennes. Jeg har alltid syntes at de er deilige og nå tør jeg å vise henne det. Hun lar meg massere og slikke føttene hennes. Jeg ser på henne og den deilige våte fitta hennes. Øynene hennes er lukket. Føttene hennes lukter deilig. Jeg gjør meg ferdig med massasjen og beveger meg oppover mot fitta.

Hun sprer beina sine og jeg ser hvor våt og klar hun er. Hun smaker deilig og hun starter å ynke seg. Jeg fører en finger inn i henne og starter å fingre. Hun stønner høyt. «Jeg vil sitte oppå deg», sier hun. Jeg legger meg ned og får Frida sittende over skrevs på fitta mi. Hun starter å jokke opp og ned og jeg må slippe ut noen stønn. Puppene hennes rister og jeg tar tak i dem. Stryker hendene mine nedover kroppen hennes så de lander på hoftene og rumpa.

Jeg presser henne opp og ned i takt med at hun rir meg. Hun legger hånden sin ved ansiktet mitt og jeg tar pekefingeren hennes i munnen og suger. Frida slipper ut noen enda høyere stønn og kommer mens hun sitter oppå meg. Vi faller sammen og blir liggende oppå hverandre resten av kvelden. Jeg håper vi kan gjøre dette oftere.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: