Brudd på avtalen

«Lars. Jeg har vært så kåt på deg i 10 år nå. Den brede brystkassen din. De sterke armene. Måten du gir meg komplimenter på. Kroppen din mot min når vi danser.»

Jeg skulle ønske jeg kunne si at det jeg tenkte på var greit for kona. Det var det helt klart ikke. Musikken dunket i ørene og gjorde det nesten umulig å tenke. Likevel klarte jeg med litt innsats å se for meg hvordan hun ville reagere hvis hun så blikket mitt. Øynene som stirret på den fantastisk deilige rumpa til Vigdis. Min gode kollega fra sørlandet.

Hun sto fem meter fra meg og vugget hoftene frem og tilbake på dansegulvet. Nyttårsfesten på jobb var godt i gang. Drinkene gikk raskere og raskere ned. Stemningen økte i takt med temperaturen i rommet. Jeg sto og fulgte med på rumpa som presset seg mot det glatte kjolestoffet. Jeg visste det var glatt. Hendene mine hadde hvilt på hoftene hennes for bare noen minutter siden.

Kveldens åttende eller niende dans hadde vært av den rolige sorten. Tett inntil hverandre hadde vi leende svingt oss rundt på gulvet. Den mørke panneluggen min hadde kilt hver gang jeg kikket ned på henne. Hun var over 150 centimeter, men ikke i nærheten av 160. Det bølgete blonde håret rammet inn blå øyne og en søt nese. En mørkerosa tunge gled jevnlig over røde lepper.

Sammen med henne følte jeg meg som en kjempe. 180 centimeter og 80 kilo. Hun veide ikke et gram over 55 kilo. Det sverget hun på hver gang vi var sammen på treningsrommet på jobben. Svettende. Pesende. Røde i kinnene.

Der jeg sto og observerte Vigdis, presset jeg underlivet mot stolryggen. Dressbuksen skjulte dårlig min bankende pikk.

Lokalet var fylt til randen, men jeg så bare hennes korte kjole og lyse hud. Tankene vandret til første kveld vi snakket ordentlig sammen. 10 år tidligere. På avdelingsseminar. Sent på kvelden i baren på hotellet. Knær mot knær. Lent mot hverandre. Øynene mine som studerte de små melkehvite puppene i utringningen bare noen centimeter unna. Pusten hennes som duftet søtt av en fargerik drink. Stemmen hennes som hvisket i øret mitt. Setningen som aldri forlot hukommelsen min. "Mannen min tror jeg er fornøyd bare han beveger kuken litt inne i meg". Tankene ble brutt av en sterk følelse av å bli studert.

Vigdis stirret smilende på meg og vinket ertende. Hun ville ha meg tilbake på dansegulvet. Jeg kunne ikke. Pikken presset seg snart ut av buksene. Jeg vinket unnskyldende og snudde meg bort. Tok av meg dressjakken og plasserte den tilsynelatende tilfeldig rett foran skrittet. En svettedråpe skled innom munnviken min. Igjen vandret tankene mine.

Bruddstykker av flørtende kommentarer. Måten hun retter på BH-stroppen på. Synet av tightsen hennes som får mørke og fuktige flekker mellom lårene når hun jogger på tredemøllen. Latteren hennes som ruller rundt i kontoret mitt når vi jobber sammen. Jeg ble nesten sprø der jeg sto blant hundrevis av kollegaer.

Fantasiene mine løp løpsk og kåtheten boblet.

Med jakken som panser smøg jeg meg gjennom folkemengden. Små smil og nikk var alt jeg hadde tid til når andre kollegaer prøvde og få kontakt. Jeg måtte ut derfra. Pikken pulserte. Noe måtte gjøres med det trykket som hadde bygget seg opp. Denne ereksjonen ville ikke forsvinne av seg selv. Stillheten senket seg i samme øyeblikk som jeg kom ut i gangen og døren lukket seg bak meg. Kantineområdet var tomt. Utenfor lavet snøen ned. Jeg omtrent jogget bort til heisen. Et nesten uutholdelig minutt senere tastet jeg koden på døråpneren og gikk inn til en forlatt etasje.

På automatikk gikk jeg mot kontoret mitt i andre enden av kontorlandskapet. Kjøkkenkroken, toalettet og lesesalen suste forbi uten at jeg egentlig la merke til det. Jeg fulgte med på et av mange gode og kåte minner. Synet av Vigdis i badedrakt på et annet avdelingsseminar. Mitt svært konsentrerte blikk hadde vært låst til rumpa hennes. Den lyseblå badedrakten hadde krøllet seg mens Vigdis hadde svømt.

I mitt indre husket jeg hvordan hun hadde løftet seg opp på bassengkanten slik at den deilige enden struttet mot meg. Badedrakten var en smal strek mellom rumpeballene og den ene fitteleppen stakk ut. Synet av en bitteliten del av kjønnet hennes var alt jeg så for meg i det jeg lukket opp kontordøren og satt meg i kontorstolen. 10 år med fantasier og flørt. 10 år med så mange muligheter til å krysse en grense.

Jeg kikket ut vinduet på en mørk januarkveld. Stolen knirket litt når jeg lente meg tilbake og dro ned glidelåsen. Boxershortsen var våt og klissete. Best å få pikken frem før den sprengte. Min 18 centimeter lange venn vippet fornøyd ut i friluft. Kukhodet glinset av små dråper som piplet ut. Jeg lukket øynene og lot pekefingeren gni væsken ut over hodet. Et sukk fylte rommet. Nei, ikke ett sukk. To! Av ren refleks og tilnærmet panikk spant jeg stolen rundt.

Med hånden rundt kuken stirret jeg rett i de vakre blå øynene til Vigdis.

Ansiktet hennes var sjokkert. Øyne og munn var sperret opp. Så lukket hun øynene og snudde seg vekk. Men bare i et lite sekund. Plutselig vendte hun fjeset mot meg igjen og gliste. Kinnene hennes var knall røde. Blodet blusset også opp over brystet og halsen. Du lukket ikke døren. Stemmen hennes skalv. Blikket hennes var festet på pikken min. Hun tok et skritt bakover og dunket til døren med rumpa. Den gled igjen med et mykt klikk. Vigdis låste den, men lot ikke øynene vike fra kuken som vaiet lett. Jeg åpnet munnen for å si noe. Hva jeg skulle si vet jeg ikke, men uansett kom hun meg i forkjøpet.

Er den der på grunn av meg? Hun pekte på pikken som sto skolerett og ventet på kjeft. I et lite sekund lurte jeg på hva jeg skulle svare. Jeg visste ikke, men situasjonen var allerede så rar at jeg valgte og være ærlig. Jeg nikket. Vigdis smilte. Uten et ord gikk hun mot skrivebordet mitt. Hun senket det et par hakk med den elektriske motoren. Så satte hun seg på pulten og trykket på knappen igjen. Motoren duret mens hun sakte steg høyere. Vigdis stanset ikke før knærne hennes var i ansiktshøyde for meg. Bare en drøy meter unna. Kom nærmere. Hun pekte på stolen.

Uten å tenke på det rullet jeg meg nærmere. Vigdis plasserte en stilletkledd fot på hvert av armelenene. Så lente hun seg tilbake mot veggen. Kom enda litt nærmere. Sørlandsdialekten var hes. Hun skalv fortsatt i stemmen og kinnene blusset. Jeg rullet nærmere og beina hennes sprikte litt. Kjolen gled opp på lårene og knærne bøyde seg. Blikket mitt fulgte den melkehvite huden på leggene. Jeg studerte de runde knærne og fulgte hver eneste centimeter av de veltrente lårene hennes. Vigdis hvisket.

Lars. Jeg har vært så kåt på deg i 10 år nå. Den brede brystkassen din.
De sterke armene. Måten du gir meg komplimenter på.
Kroppen din mot min når vi danser.

Hun lukket øynene og lot hånden trekke skjørtekanten enda høyere opp. Nå har jeg sett hva jeg gjør med deg. Nå kan du få se hva du har gjort med meg i kveld. Hun trakk ned glidelåsen på venstre hofte. Den lyse huden lyste mot meg mellom de to mørke kantene av skjørtet. En lys føflekk kom til syne når Vigdis sakte dro skjørtet fra hverandre. Jeg svelget tungt. Centimeter for centimeter gled kjolestoffet over låret og inn mot kjønnet hennes. Med en lynrask bevegelse dro hun resten vekk og spredde beina. Jeg så rett på en søkkvåt fitte.

Vigdis sitt trimmede kjønnshår og lyserosa fittelepper. Klitorisen glinset. Et fuktig lite smask kunne høres når hun skilte beina enda mer og leppene gled fra hverandre. Vigdis akte seg lenger inn på skrivebordet og satte hælene på skrivebordskanten. Nå så jeg rett inn i henne. Et trangt hull. Saftene hennes dryppet over kanten og rant rolig ned mot anus. Vigdis la håndflatene mot rumpeballen og skilte dem lett. Rumpehullet hennes var dekket av fuktighet. Så der satt vi. Jeg med en bankende pikk. Hun med sprette bein og våt mus.

Kan jeg få se puppene dine? Jeg hadde rivd meg løs fra det fristende kjønnet og så henne rett inn i øynene. Hun smilte. Ja, men du må gjøre det selv. Jeg lot meg ikke be to ganger. Med struttende pikk reiste jeg meg opp. Kukken la seg på plass mellom lårene hennes idet jeg lente meg frem. Pikkhodet skled sakte inn i den lille dammen med væske hun hadde lagt igjen på pulten. Hodet var bare centimeter unna anusen hennes, og stanset da de myke rumpeballene sperret veien.

Jeg kysset Vigdis. La leppene mine mot hennes og lot tungen gli sakte mot tungespissen. Hendene mine løsnet BH'en og dyttet forsiktig kjolestroppene til hver sin side. Puppene dukket opp. Små håndfuller. Jeg kysset henne på halsen og klemte rundt brystene. Stønnet hun ga fra seg i øret mitt fikk det nesten til å gå for meg. Jeg klemte brystvortene mellom fingrene mine og kysset henne igjen.

Hun stønnet i munnen min. Pikkhodet ble enda våtere.
Det dryppet stadig mer fra henne.

Vi så på hverandre. Kysset igjen. Jeg løftet pikken opp og dro henne sakte mot meg. Klitten fikk besøk av pikkhodet mitt, og fitteleppene la seg mykt rundt skaftet. Testiklene klemte mot de klissvåte rumpeballene. Vi vrikket og gned underlivene mot hverandre. Sakte, men bestemt. Det var deilig. Duften av sex la seg eggende som en tåke rundt oss. Klitten og pikken masserte hverandre. Skaftet presset mot hele fitta hennes. Tungene lekte ivrig.

Jeg rev meg sakte løs. Tok et skritt tilbake. Vigdis fulgte hver bevegelse jeg gjorde. Jeg kneppet opp knappene på skjorten. Kastet den på gulvet. Tok rolig av meg buksen og boxershortsen. Vigdis lot begge hender gli sakte ned til kjønnet. Fingrene gled over klitorisen, over leppene og ned mot den våte åpningen. Så løftet hun hendene og la de på puppene sine.

Lyset fra taklampen blinket i fittesaften som sakte ble spredd ut over brystvorter og brystkasse. Jeg lente meg frem igjen og slikket puppene. Saftene hennes smakte søtt og syrlig. Opphisselsen jeg opplevde var like stor hos Vigdis. Hun sukket og stønnet. Jeg småbeit i brystvortene og sugde puppene inn i munnen. Hun presset hodet mitt mot seg og presset frem to ord.

Slikk meg.

Det var liten tvil om hvor hun ville at jeg skulle slikke. Jeg satte meg i stolen og plasserte hodet mellom lårene hennes. Igjen presset hun hodet mitt mot seg. Jeg begravde ansiktet i musa. Leppene fant klitorisen og jeg sugde tak i den. Vigdis rykket til og klemte de korte, men sterke beina rundt meg. Tungen sirklet rundt på det deilige myke partiet mellom åpningen og klitten. Sirklet og sirklet. Jeg fanget de myke fitteleppene i munnen og sugde grådig på dem. Med brede strøk slikket jeg hele henne...

Tungespissen gled inn i den trange åpningen og knullet henne med tungen. Inn og ut mens jeg svelget saftene. Det hadde vært fantastisk om hun sprutet i fjeset mitt. Hun vred på seg da jeg la tommelen på klitten. Plutselig dyttet Vigdis hodet mitt bort. Jeg vil ikke komme før du er inne i meg. Vi skulle knulle. Det var det visst ingen tvil om. Med ansiktet vått av fittesaft så jeg opp på henne. Hun slikket seg rundt munnen og sa hest. Din tur.

Hun hoppet ned fra skrivebordet. En dam av mitt spytt og hennes væske lå igjen ved siden av tastaturet. Vigdis tråkket ut av kjolen og sto der naken og kåt. De myke små brystene. Den stramme, men ikke syltynne magen. Brede hofter. Trente lår. Våt fitte som var kåt og klar. En kone. En mor. En kvinne som snart skulle ha pikken min i munnen sin. Hun samlet klærne i en haug på gulvet og satte seg på knærne. Den ene hånden fingret klitten. Den andre trykket på knappen som senket stolen min ned til akkurat riktig høyde.

Den lille rosa tungen hennes gled varm og nysgjerrig over ballene mine.

Det var min tur til å stønne. Tungen sirklet fra testikkel til testikkel. Hun tok en etter en i munnen og sugde forsiktig. Så fortsatte tungen opp langs skaftet. Ingen hender. Bare leppene og tungen som gjorde seg kjent med pikken min. Jeg hørte lyden fra fingrene hennes som knullet fitta. Små vibrasjoner fra kroppen hennes som rykket til ble overført til kuken min. Vigdis reiste overkroppen litt mer opp. Våte fingertupper la seg på hvert av lårene mine. Vigdis så meg rett i øynene. Så gapte hun og tok pikken min i munnen.

Jeg klemte rundt armlenene og sa navnet hennes. Vigdis. Vigdis. Vigdis. Hun må ha likt det for hun presset enda mer av meg inn i munnen. Pikken var blank av spytt da hun sakte løftet hodet. Nå var det kun leppene som sugde på pikkhodet. Små sæddråper piplet fortsatt ut. Hun fanget dem med tungen og svelget. Vigdis reiste seg opp. Lårene hennes sprette seg når jeg lot den ene hånden min gli opp mot fitta. Mens jeg så rett på henne lott jeg to fingre gli rett opp.

Hun ristet og stønnet. Hun var trang, men veldig våt.

Fingrene gled lett inn og kom langt. Hun bøyde seg ned og kysset meg. Vi klinte mens jeg fingerpulte henne. Den gifte to-barnsmoren presset seg mot hånden min. Jeg nøyt hvert rykk. Hver dråpe av fuktighet. Hver lyd og hver lukt. Pikken min stakk henne i magen og hun grep tak i den. Med villskap i blikket klatret hun opp i stolen sammen med meg. Stolen var bred og hun fikk plass til knærne på hver side av mine hofter. Hun løftet fitta opp og plasserte åpningen over pikkhodet. Varmen fra henne var fantastisk.

Du er større enn Anders. Jeg vet ikke hvor mye jeg får inn. Navnet til mannen hennes gjorde situasjonen enda mer heftig. Jeg tenkte et kort sekund på Berit. Hun hadde ikke tilgitt dette. Tanken på konsekvenser forsvant idet hun presset seg ned på meg. Hodet gled sakte inn i Vigdis. Det var et herlig syn. Den svulmende fitta åpnet seg og tok meg i mot.

Jeg la hendene på hoftene hennes og presset rolig nedover. Vigdis svelget. Lukket øynene. Nå var jeg halvveis inne i henne. Vigdis stanset. Pekefingeren gned på klitten. Hun løftet seg opp. Og senket seg ned. Pikken min ble klemt og gnidd mot innsiden av henne. Væske sildret ned skaftet og la seg som en varm dam på pungen. Alt i sakte tempo. Jeg flyttet hendene mine opp til puppene. Klemte i brystvortene og masserte hele puppen i håndflatene. Vigdis klynket. Halvveis ned. Så helt opp. Fingrene gned og gned.

Jeg fikk en ide. Jeg lente meg litt til siden og fikk høyre hånd rundt på rumpeballen hennes. Lot fingrene finne pikken som gled sakte inn og ut. Jeg samlet masse væske på pekefingeren og flyttet den rolig opp. Vigdis stanset. Så på meg. Jeg stirret på henne og hvisket. Jeg tror du trenger enda mer enn bare en pikk som er inne i deg. Hun bare så på meg. Tenkte. Forsto ikke helt hva jeg mente. Så gikk det opp for henne. Hun smilte nervøst.

Fingeren min lå varm og fuktig over rumpehullet hennes. Tuppen sirklet sakte rundt det enda trangere hullet. Jeg smilte lurt og hvisket. Stol på meg. Hun gjorde det. Satte i gang med rideturen igjen. Halvveis inn. Så opp igjen. Jeg presset fingertuppen forsiktig inn i rumpa hennes. Hun pustet tungt. Jeg presset enda litt til. Lukkemuskelen strammet seg rundt fingeren min, men hun slapp meg inn. Jeg holdt fingeren helt i ro. Når hun senket seg ned på meg igjen gled både pikk og finger inn i hver sin åpning.

Vigdis kom. Hun kom skikkelig.

Hun sank helt ned på meg og pikken fylte henne helt opp. Vigdis ristet og stønnet. Det rant ned over pungen da orgasmen skylte gjennom henne. Vi ble sittende slik. Hun med lukkede øyne. Jeg studerte hver del av denne deilige sørlendingen. Fitta hennes var tredd ned på meg. Fingeren min var plassert langt opp i rumpa hennes. Et smil dukket opp rundt den pesende munnen. Nå vil jeg at du skal komme i meg.

Vigdis kikket på klokken på veggen bak meg. Festen nærmer seg nok slutten. Vi bør vel være der når alle går. Jeg nikket. Vippet hoftene mine opp slik at hun gled opp over pikken min og smalt ned igjen. Hun stønnet høyt og hvisket. Ja. Hardt. Hvordan vil du ha meg? Jeg holdt rundt henne og reiste meg opp. Hun la beina rundt midjen min og la armene rundt nakken min. Vi kysset. Jeg bar henne bort til den brede vinduskarmen og satte rumpa hennes ned. Hun lente seg mot vinduet og hylte da den varme huden traff det kalde glasset. Jeg kastet ikke bort tiden.

De korte beina hennes rakk akkurat opp til skuldrene mine. Jeg tok et kort skritt tilbake og pikken gled nesten helt ut av henne. Så startet jeg. Hoftene mine svingte frem og tilbake. Slik vi sto gled pikken nesten helt ut før jeg banket den omtrent til buns igjen. Ballene klasket mot rumpa hennes. jeg så på henne. Hun var knallrød i ansiktet. Øynene var smale. Uten å si et ord forsto vi hverandre. Jeg økte tempo.

Pikken klasket inn i henne og huden vår smalt mot hverandre. Jeg flyttet hendene ned til fitta og fuktet tomlene mine. Jeg la dem over klitorisen og gned med jevn rytme. Ååååååååååh. Vigdis skrek nå. Ristet og svettet. Deilige svettedråper skled ned over brystene hennes. Hun tok en pupp i hver hånd og klemte til. Klask, klask, klask. Jeg banket pikken inn og det var så godt. Jeg nærmet meg. Jeg sa det til henne.

Nå kommer jeg snart.
Om noen sekunder spruter jeg sæden min inn i deg.
Vil du det?

Vigdis var vill i blikket da hun svarte. Med hese stønn sa hun ord jeg hadde lengtet etter å høre. Ja, sprut i meg. Og så kom ordene jeg ikke hadde ventet. Kan du ta en finger i rumpa også? Det hadde visst gitt mersmak. Jeg stanset knullingen litt mens jeg endret stilling. Jeg løftet henne over til skrivebordet og la henne på rygg. Så dyttet jeg knærne hennes bakover. Nå lå fitta og anus lett tilgjengelig på skrivebordskanten. Men en fantasi banket på og jeg slapp den inn.

Jeg senket pulten til riktig posisjon. Deretter snudde jeg Vigdis rundt og ba henne stå på alle fire. Pikken banket og klyser av sæd rant ut. Jeg plasserte meg bak henne. Jeg smøg venstre hånd rundt låret hennes og masserte klitten. Så bøyde jeg meg ned og slikket over anusen hennes. Stram tunge som gled over og litt inn i rumpa. Da kom Vigdis igjen. Hun ristet og sprutet.

Væske klasket i strie strømmer mot haken min og sildret ned på gulvet. Jeg kjente at jeg måtte komme nå. Kuken gled inn og jeg bunnet henne bakfra. Vigdis var så våt og kåt at nå var alt deilig. Hun vinte av lyst og presset rumpa mot meg. Jeg gned fortsatt klitorisen hennes og pikken gled ut og inn. Ut og in. Ut og inn. Rumpehullet strålte opp mot meg. Jeg stakk tommelen i munn og smurte den med spytt. Så presset jeg prøvende mot hullet. Vigdis nektet ikke. Så jeg presset tommelen inn. Pikken og fingeren vekslet på å gli ut og inn. Nå kommer jeg, Vigdis. Og det gjorde jeg.

Jeg sprutet stråle på stråle inn i henne. Presset både pikk og tommel så langt inn jeg kom. Vigdis hylte. Og kom. Musklene i fitta og rumpa strammet seg rundt meg. Hun bet seg i underarmen for å bli stille. Jeg sto rolig. Fikk igjen pusten og så på det deilige synet foran meg. Vigdis med rumpa i været. Oppsvulmet fitte. Min sæd og hennes saft rennende ned lårene. Jeg trakk meg forsiktig ut. Da strømmet det ut av den lille kvinnen. Hun strakte seg ut over skrivebordet. Det var 150 centimeter langt og hun var bare noen centimeter lenger. Hun smilte mot meg. Litt sjenert, men mest fornøyd. Kom hit.

Jeg gjorde som hun sa. Hun tok den fortsatt stive kuken i munnen og sugde meg ren. Jeg har aldri smakt meg selv på denne måten før. Hun fjernet hver dråpe av sæd og fittesaft. Så kikket hun på klokken igjen. Vigdis er en veldig effektiv arbeidskollega. Det var hun nå også. Vi må komme oss ned. Festen slutter snart. Jeg går først. Hun kom seg ned på gulvet og kikket på klærne. Kjolen var våt. Trolig av alle former for kroppsvæsker. Hun sukket, men dro på seg kjolen. Tråkket ned i skoene før hun dro meg ned i et kyss. Hun smakte fitte og sæd. Dette skal vi gjøre igjen. Lov meg det. Jeg nikket. Det var ikke mulig å gjøre noe annet.

Kysset hennes hadde fått pikken min til å sitre igjen. Jeg var hekta. Fantasien var ikke i nærheten så bra som virkeligheten. Viggdis hastet ut døren og skoene klikket bort over gulvet. Jeg hørte hun gikk inn på toalettet. En kattevask og så var hun sikkert klar for å avslutte kvelden. Jeg kledde på meg og tenkte på hva jeg skulle si til kona. Avtalen vår var at bare tilfeldig sex var lov. Dette var ikke tilfeldig. Og det kom ikke til å bli siste gang. En ny fantasi banket på. Vigdis, Berit og meg. For en trekant det kunne bli.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: