Bikini i solen

«Jeg slikker bare litt. Tar hendene mine bort til pikken min. Lar deg kjenne hvor hard og stiv jeg er.»

Du ligger ute i solen og soler deg. Har kun en bikini og jeg merker jeg blir kåt med en gang jeg ser deg. Står over deg og bare kysser mykt på munnen. Stryker hendene mine nedover halsen din. Forteller deg hvor deilig du er og hvor godt det er å kysse deg.

Vi kysser og kliner enda mer intenst. Jeg stikker tungen min inn i munnen din og du suger den nydelig. Vi tungekysser mer og jeg gjør det samme med deg. Suger på tungen din og lar tungene våre leke med hverandre. 

Jeg merker allerede det dunker godt i pikken min og er veldig hard. Lar hendene gli over puppene dine. Merker at niplene dine er passe harde. Tar hånden fram og tilbake over de og gjør de ennå stivere. Kysser mer og drar bikinioverdelen ned så puppene dine kommer fram. Jeg kysser og leker med de også. Slikker ivrig hver nippel. Gjør de glatte og deilige. Småbiter og drar lett i de med hendene.

Kommer opp og kysser mer med deg dypt og voldsomt. Lar hendene mine gli nedover magen og opp over lårene.  Fingerer deg mykt på utsiden av bikiniunderdelen. Merker du begynner å bli våt igjen. Mens jeg fingerer deg og vi tungekysser.

Sklir nedover og kysser deg på lårene
mens jeg knar puppene dine.

Sørger for at niplene er stive hele tiden. Lar tungespissen gli opp langs hele bikiniunderdelen. Teaser deg, kysser og slikker helt på kanten. Fingerer litt og sier jeg bare snart må slikke deg. River av deg underdelen og binder hendene dine sammen.

Får endelig la tungen berøre fitta di. Tar bare en liten og forsiktig slikk.  Holder hendene dine fast og spør om du vil ha mer. Jeg slikker bare litt. Tar hendene mine bort til pikken min. Lar deg kjenne hvor hard og stiv jeg er. Før jeg fort tar det vekk. Tar beina dine bakover og hendene over. Så du ligger der og viser den deilige rompa og fitta di. Uten at du får beveget deg så mye.

Stuper ned og slikker deg ivrig.

Både oppover kjønnsleppene, rundt klitoris og rett inn. Lar deg suge på en av fingrene mine som jeg forsiktig lar gli inni deg. Fingerpuler deg mens jeg slikker enda mer. Tar den ut og slikker på den. Sier du smaker så deilig og at du er så digg å slikke.

Suger på to fingere og de glir like lett inn i deg. Suger og fingerer klitoris. Mens de to fingrene mine kjører fort inni og ut av deg. Presser opp mot magen din og jeg nyter stønningen din.  Holder på helt til du endelig kommer.

Jeg er nesten øm rundt munnen og merker du er våt og klar for pikken min. Løsner hendene dine. Sprer lårene dine godt til siden. Holder i pikken min og kjører den opp og ned langs kjønnsleppene dine. Tenker du snart har lyst på denne sier jeg.

Lar deg så vidt få den inni deg.

Holder begge beina dine opp og til siden og du merker jeg fyller deg opp mer og mer for hver gang. Støter godt inni deg og jeg nyter så veldig at du klemmer perfekt rundt pikken min. Stønner høyt selv og er ubeskrivelig deilig.

Er så kåt på deg så jeg øker tempoet
og omtrent eksploderer inni deg.

Fyller deg opp med masse av cummet mitt når jeg drar deg mot meg og støter ekstra hardt noen ganger. Kysser deg og forteller hvor himmelsk deilig du er og nyter at pikken min er inn deg ennå. Er nesten helt svimmel av og kommet så kraftig. Ligger lenge tett, kysser og koser, før jeg henter noe kaldt å drikke.

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse erotiske novellene: