Barista

"Plutselig tok Hilde tak i hendene mine og førte de rett opp til de nakne puppene sine. De var akkurat så store og deilige som jeg hadde forestilt meg gjennom ullgenseren. Huden hennes var varm og myk og brystvortene struttet ivrig mot håndflatene mine..."

Det var endelig høstferie, og jeg strøk rett til fjells nesten før siste arbeidsdag var omme. Jeg trengte det nå. Det var den eneste måten jeg kunne komme over bruddet med Ellen på. Jeg følte meg bedratt og bedriten, forbanna og fortvila mens jeg dundra oppover de smale fjellveiene og opp mot den bortgjemte parkeringsplassen nordafor og østafor absolutt alt og alle. Med stivt blikk og hamrende hjerte sladda jeg inn på grusplassen, røska med meg sekken og la i vei inn over vidda. Jeg enset nesten ikke at regnet pisket meg i ansiktet og vinden suste rundt ørene.

Jeg bare gikk og gikk. Og gikk.

Etter tre dagers marsj og tre søvnløse netter i det klissvåte teltet, kom jeg fram til målet for turen, landets mest avsidesliggende betjente turisthytte, Bjergerheim. Det var flere dager å gå til nærmeste bilvei, og hva som var nærmeste nabo, visste ingen helt sikkert. Den lange turen hadde tæret på kreftene, men også klarnet tankene. Plutselig var Ellen bare en skygge av en hore fra en fjern fortid. Jeg trykket ned det massive dørhåndtaket, skjøv opp den tunge døra og gikk inn i den lafta tømmerhytta. Det var ingen å se, men den glødende varmen fra peisen avslørte at vertene ikke kunne være langt unna.

Jeg tok meg tid til å kikke på alle de rare, gamle gjenstandene som var hengt opp på de tykke tømmerveggene. Broderier, trefigurer, vaffeljern og grytekluter. "Hei, og velkommen til Bjergerheim!". Jeg snudde meg etter den lune stemmen og så rett på det blide, runde fjeset til en fyldig og fin dame midt i 30-årene med lyst hår, lodden ullgenser og friske, turkise turbukser. Dama introduserte seg som Hilde og smilte bredt mens hun fiklet etter nøklene til rommet mitt og fortalte om hyttas beskjedne fasiliteter. "Og så blir det frokost i morgen klokka åtte. Dessverre har vi bare pulverkaffe, men jeg håper det er i orden." Jeg kunne jo ikke annet enn å si ja, selv om jeg måtte innrømme at jeg hadde lengtet etter en skikkelig god kopp kaffe etter de røffe dagene og nettene i teltet.

"Så dere har ikke egen barista her altså," sa jeg spøkefullt og Hilde klukket og lo mens hun mumlet et unnskyldende svar. Det var noe med denne dama som gjorde at jeg plutselig ble flau over å være så skitten og våt, svett og rufsete. Jeg tok imot nøkkelen og gikk til rommet for å sette fra meg sekken. Etter et avslappende bad i badestampen bak hytta, gjorde jeg meg klar for natta. Jeg la meg ned i den harde senga og lukket øynene, men selv om jeg var utslitt etter turen, fikk jeg bare ikke sove. Jeg merket at bilder av Hildes blide ansikt og formfulle kropp dukket opp på netthinnen. Jeg likte henne. Faktisk ble jeg litt tent av tanken på henne og på at vi to var de eneste menneskene på denne hytta midt ute i ødemarken. Når jeg kjente at pikken begynte å reise seg i bokseren, skjønte jeg at jeg måtte ta meg en liten runk og lette på trykket for å få sove.

Jeg reiste meg opp av senga og skulle akkurat gå inn på badet for å hente
dorullen da jeg oppdaget en papirlapp like ved døren.

Jeg tok opp papirlappen og leste: "Bar-ista! I morgen klokken åtte..." Jeg skjønte at lappen måtte være fra Hilde. Forvirret stod jeg der ved døra med en halvstiv i bokseren og lurte på hva den mystiske meldingen kunne bety. Til slutt la jeg fra meg lappen, tok meg en runk og sovnet godt i hyttesenga.

Morgenen etter stod jeg opp litt før åtte, kledde på meg turbukser og en tettsittende ulltrøye og gikk ut for å spise frokost, men da jeg kom ut i resepsjonen, fikk jeg meg en overraskelse. Over disken stod det en stor lapp med lysende rosa bokstaver: BAR-ISTA! Og bak disken stod Hilde ikledd en t-skjorte og et skinnforkle og et enda lurere smil enn dagen før. "Velkommen til Bjergerheim kaffebar," gliste hun. "Vil du kanskje ta en titt på menyen vår?" Jeg kunne se at de vaniljehvite kinnene til Hilde forvandlet seg til røde epler idet hun rakte meg en håndskrevet meny. Jeg leste menyen: Filterkyss - varm, våt og deilig Dobbel latte med ekstra klem - fyldig og omfavnende Americano dream - hvem drømmer vel ikke om det...? Kakao med klem - søte smaker på tungespissen Espressensivo - dyp og sensuell Bjergerheim spesial - unik og uforglemmelig.

Jeg ble helt satt ut. Hva skulle dette bety? Hun kunne vel ikke mene...? Eller kunne hun...? Jeg rødmet selv også og skulle akkurat til å spørre Hilde hvorfor navnet på kafeen var BAR-ISTA da hun snudde seg bort fra disken og avslørte hemmeligheten. Bak forkledet åpenbarte det seg nemlig en deilig, fyldig og helt BAR rumpe - en skikkelig deilig bollerumpe, en sånn rumpe som du bare får lyst til å klemme og kna og kysse på og mumse i deg med hele fjeset. Jeg ble stående og glane og ble ikke meg selv igjen før Hilde plutselig snudde seg igjen. "Har du bestemt deg?", spurte hun. Stemmen hennes hadde plutselig fått en ny varme og dybde, og hun svelget akkurat så tungt at jeg skjønte at det boblet godt i kåtheten hennes også. "Du kan også få en helt spesiell SEKS-retters, hvis du vil". Hun hvilte akkurat lenge nok på ordet SEX-retters til at jeg måtte svelge to ganger før jeg klarte å nikke.

"Ok, men for at sanseopplevelsen din skal bli fullkommen, må du ta på deg dette." Hilde holdt fram et skjal som var knytt sammen. Jeg tok skjalet og bandt det foran øynene. Jeg kjente at Hilde tok hånden min og leide meg inn i et annet rom. Så satte hun meg bestemt ned på en stol. "Først et lite filterkyss." Hilde hvisket ordene inn i øret mitt før jeg kjente to varme, våte og deilige lepper mot mine. Jeg åpnet munnen forsiktig og møtte Hilde i et heftig tungekyss. Pikken stod allerede stiv i turbuksa. Og menyen hadde jeg glemt for lengst. "Så kommer en dobbel latte med ekstra klem," hvisket Hilde. Hun romsterte litt før jeg plutselig kjente to fingre på leppene mine. Lukten og smaken var ikke til å ta feil av. Disse fingrene hadde vært på besøk i den fuktige kjelleretasjen hennes. Jeg åpnet munnen og slikket i meg saftene hennes mens jeg lurte på hva den ekstra klemmen var for noe.

Plutselig tok Hilde tak i hendene mine og førte
de rett opp til de nakne puppene sine.

De var akkurat så store og deilige som jeg hadde forestilt meg gjennom ullgenseren. Huden hennes var varm og myk og brystvortene struttet ivrig mot håndflatene mine. Hilde slapp fra seg et sukk da jeg masserte puppene med langsomme, sensuelle bevegelser. "Og nå må du gjøre deg klar for en americano dream..." Hilde klarte ikke å hviske lenger nå. Ordene kom ut bestemt og insisterende. Hun romsterte litt til før jeg kjente at hun tok tak i hendene mine og reiste meg opp. To ivrige hender begynte å fikle med knappene på turbuksa og både den og bokseren skled raskt ned på anklene før de samme hendene dyttet meg ned på stolen igjen. Et par sekunder med sprengende forventning fulgte før alle mine forhåpninger ble oppfylt. Jeg kjente to varme og våte lepper lukke seg om den pulserende pikken min og kjente den ubeskrivelige, sugende følelsen gjennom skaftet. Jeg fikk servert en drøm av en sugejobb og måtte stoppe Hilde for ikke å sprute hele munnen hennes full.

Hilde pustet og peste og svelget unna de saftene pikken min ikke hadde klart å holde på. "Nå er det din tur til å smake på den søteste kakaoen vi har, med ekstra klem så klart..." Hilde reiste meg opp igjen og hjalp meg av med resten av klærne før hun la meg ned på et mykt dyreskinn. Jeg så fremdeles ingenting, men hørte at Hilde fiklet med noe like ved siden av meg. Plutselig kjente jeg at duften av kjønn ble mye sterkere. På innstinkt strakk jeg nesa litt oppover, åpnet munnen og rakte ut tunga. Og da kjente jeg den søte, varme smaken av Hildes bollemus. Jeg slikket henne ivrig mens jeg endelig fikk kna de deilige rumpeballene hennes.

Hilde stønnet høyt nå, og jeg merket at jeg
måtte slutte for at hun ikke skulle komme for tidlig.

Hilde gikk av meg og sa med skjelvende stemme: "Nå... er.... det tid... for... espressensivo... en dyp... og sensuell..." Mer fikk hun ikke sagt. Hun klarte ikke å holde seg lenger. Hun hadde plantet den plaskvåte fitta på pikken min og allerede latt tuppen gli på innsiden av kjønnsleppene. Jeg smilte kåt og fornøyd da jeg skjønte hvor sprengkåt hun faktisk var, at hun ikke greide å leke sensuelt lenger, men at hun bare MÅTTE tre seg helt på meg og la pikken forsvinne inn i det innerste dypet av grotten hennes. Hun stønnet, ja, nesten skrek da jeg støtte i mot og kom enda litt lenger inn i henne. "Nå tror jeg vi er over på Bjergerheim spesial," sa jeg med kåt og opphisset stemme. Jeg rev av meg bindet for øynene og så rett inn i Hildes våte, blå øyne, men blikket hennes var tåkete og fjernt. Hun var for lengst tatt av kåtheten og styrte målbevisst rett mot orgasmens forgjettede land.

Jeg visste at jeg kunne gi henne billetten til himmelen når som helst, men jeg nøt at hun red meg, at puppene hennes danset og dasket opp og ned foran meg og at hun lengtet så desperat etter orgasmen, så jeg ventet enda noen sekunder. Så tok jeg et godt tak på bollerumpa hennes, satte inn et ekstra støt og slapp henne inn gjennom lystens forløsende porter. Orgasmen veltet gjennom henne og jeg kjente at hun ristet ut all kåtskapen. I samme øyeblikk kjente jeg kanonen min lade for fullt og spruten stå som en fontene opp i henne. Hilde sank sammen over meg og vi ble liggende og hive etter pusten begge to. "Det var helt klart den mest fantastiske kaffen jeg noen gang har smakt," sa jeg da vi endelig kom til oss selv igjen. Hilde smilte og så på meg med øynene fulle av tilfredsstillelse, takknemlighet og grenseløs lykke. Takk for kaffen!

Vil du lese flere erotiske noveller? Prøv en av disse populære erotiske novellene: