«Ta på pupper-dagen»

31. juli hvert år er det den internasjonale «ta på pupper-dagen». Den danske radioverten Jesper Klindt Schwaner adopterte i 2011 den siste dagen i juli til å hylle kvinnelige bryster med litt berøring.

Menn bør titte på pupper daglig

Det er faktisk sunt å se på pupper. Det slår en tysk vitenskapelig undersøkelse fast. Tyske forskere gjorde en undersøkelse hvor 500 menn deltok. Den ene halvparten fikk ikke titte på pupper i det hele tatt over en fem-års periode. Den andre halvparten skulle se på pupper daglig.

Etter fem år viste undersøkelsen at den halvparten som så pupper daglig hadde mindre hjerteproblemer, en lavere hvilepuls og blodtrykk. Forskernes oppfordring til menn er å stirre på pupper i ti minutter hver dag!

Hvordan liker damene å bli tatt på?

Mens Health har alliert seg med kvinnelige sexeksperter samt foretatt en undersøkelse blant 700 kvinner. Debby Herbenick, sex professor ved Kinsey Insitute, sier at; 

Menn har en tendens til å beføle blant annet bryster på samme måte de vil bli befølt selv (ofte hardere og røffere) eller slik en tidligere partner ble tent av. 

Dette mener hun man må legge av seg, og heller fokusere på hva hver enkelt kvinne synes er behagelig. Det er forskjell på stønning og klynking fordi det er vondt.  Man må rett og slett føle seg frem. 

Bryster kan forsterke båndet mellom par

Bryster kan være så mye mer enn bare sex. Når begge parter forstår dette, vil det kunne knytte dere sammen enda mer. 

– Lær deg å deseksualisere øyeblikk av intimitet, eksempelvis når du sitter på sofaen og ser tv med henne; legg hodet ditt på brystet hennes, sier fagkyndig Levkoff.

– Dette kan få henne til å føle et sterkt morsinstinkt for deg på en bra måte.

En brystmassasje kan være tingen når dama er sliten eller klager over ømme bryster. Da er det som oftest kun partner som kan gi en hjelpende hånd.

– Bryst massasje kan føles fantastisk om kvinnen klager over såre bryster, og det er ikke noe vi akkurat kan spørre om på spa'et, sier Elisabeth Squires, forfatter av boken; Boobs: A Guide to Your Girls .

Feire med måte

Selv om det er «ta på pupper-dagen» bør du ikke gå ut i verden og grafse på hvert kvinnebryst du ser. Kondomeriet oppfordrer ikke til tilfeldig tafsing av ukjente, men derimot en anledning til å gi sin partner en positiv oppmerksomhet. Hvem vet hvor det kan ende...?

For deg som ikke har dame har vi gode puppe-alternativer her hos Kondomeriet:

Til damene:

Om dere vil vie brystene deres ekstra oppmerksomhet, finnes det muligheter for å pynte dem! Sexy kroppspynt er perfekt til å feste over brystvortene eller på mer synlige kroppsdeler hvis du foretrekker det. Denne dagen kan også være en fin anledning til å undersøke brystene, for å forsikre seg om at alt er som det skal. 

 

kilder: menshealth.co.uk, side3.no, tv2.no