Ta på pupper-dagen

De fleste menn elsker bryster. Enten de er store eller små, spretne eller saggy, ekte eller operert. Den 31.juli feirer vi derfor "Ta på pupper-dagen".

31. juli hvert år er det den uofisielle «ta på pupper-dagen». Den danske radioverten Jesper Klindt Schwaner adopterte i 2011 den siste dagen i juli til å hylle kvinnelige bryster med litt berøring. 

Menn bør titte på pupper daglig

Det er faktisk sunt å se på pupper. Det slår en tysk vitenskapelig undersøkelse fast. Tyske forskere gjorde en undersøkelse hvor 500 menn deltok. Den ene halvparten fikk ikke titte på pupper i det hele tatt over en fem-års periode. Den andre halvparten skulle se på pupper daglig.

Etter fem år viste undersøkelsen at den halvparten som så pupper daglig hadde mindre hjerteproblemer, en lavere hvilepuls og blodtrykk. Forskernes oppfordring til menn: Stirr på pupper i ti minutter hver dag!

Hvordan liker damene å bli tatt på?

Mens Health har alliert seg med kvinnelige sexeksperter samt foretatt en undersøkelse blant 700 kvinner. Debby Herbenick, sexprofessor ved Kinsey Insitute, råder menn til å tenke over hvordan han tar på puppene.

Menn har en tendens til å beføle bryster på samme måte som de vil bli befølt selv (ofte hardere og røffere), eller slik en tidligere partner ble tent av.

Les ogsåMenn og deres brystvorter

Dette mener hun man må legge av seg, og heller fokusere på hva hver enkelt kvinne synes er behagelig. Det er forskjell på stønning og klynking fordi det er vondt.  

Så hvordan skal man ta på brystene hennes?

Heldigvis er det et veldig enkelt svar på dette spørsmålet: bare spør henne. Mens mange kvinner virkelig elsker å bli tatt på brystene, bør du likevel sjekke inn med med partneren din og finne ut hvilken kategori hun tilhører. Mens en kvinne kanskje liker å bli lett bitt, kan en annen synes det er vondt. Man må rett og slett føle seg frem. 

Bryster kan forsterke båndet mellom par

Bryster kan være så mye mer enn bare sex, og kan skape et sterkere bånd mellom dere.

– Lær deg å aveksualisere intime øyeblikk. Eksempelvis når du sitter på sofaen og ser tv med henne; legg hodet ditt på brystet hennes, sier sexolog Logan Levkoff, til Means Health.

– Dette kan få henne til å føle et sterkt morsinstinkt for deg, på en bra måte.

En brystmassasje kan være tingen når dama er sliten eller klager over ømme bryster. Da er det som oftest kun partner som kan gi en hjelpende hånd.

– Brystmassasje kan føles fantastisk om kvinnen klager over såre bryster, og det er ikke noe vi akkurat kan spørre om på spa'et, sier Elisabeth Squires, forfatter av boken; Boobs: A Guide to Your Girls .

Feire med måte

Selv om det er «ta på pupper-dagen» bør du ikke gå ut i verden og grafse på hvert kvinnebryst du ser. Kondomeriet oppfordrer ikke til tilfeldig tafsing av ukjente, men derimot en anledning til å gi sin partner en positiv oppmerksomhet. Hvem vet hvor det kan ende...?

For deg som ikke har dame har vi gode puppe-alternativer her hos Kondomeriet:

kilder: menshealth.co.uk, side3.no, tv2.no