Menn og deres brystvorter

Hvorfor har menn brystvorter, om de ikke skal brukes til noe? Kanskje har de mer verdi enn du tror.

I bunn og grunn har kvinner pupper og brystvorter slik at de kan produsere melk og amme. Menn kan ikke bli gravid, men har fortsatt brystvorter. Hvorfor, har mange spurt seg om gjennom tidenes løp.

Likt i begynnelsen

Det korte svaret et at menn har brystvorter fordi kvinner har det. De første ukene i morens livmor, har fosteret ikke kjønn. Da utvikler alle fostre seg i kvinnelig retning. Først etter rundt 60 dager blir det tydelig hvilket kjønn fosteret har, og fosteret utvikler seg til enten jente eller gutt. Men anlegget for bryst og brystvorter er allerede på plass, og forsvinner ikke. Slik sett er mannens brystvorter en genetisk kuriositet.

Erogen sone

At kvinners bryster og brystvorter er en erogen sone, er velkjent. Men det er lett å glemme at mannens brystvorter også kan være det. Mange menn blir tent av beføling på brystet og stimulering av brystvortene med tunge eller fingre. Hvor følsomme og sensitive brystvortene er, varierer fra mann til mann, så prøv deg frem.  

Gi brystvortene oppmerksomhet

Det finnes mage ulike typer brystklyper som skal gjøre brystvortene til både menn og kvinner mer sensitive og som skal bidra til å stimulere den erogene sonen som brystvortene faktisk er. Noen er enkle, mens andre har et mer komplisert design. Noen festes på ved hjelp av vakum og skal skape en sugende effekt. Det finnes også de som "suger" til seg brystvorten samtidig som det vibrerer. 

Utvalget av leketøy for brystvortene finner du her.

Kilde: Em & Lo Sex- How to do everything, softpedia.com