Slik unngår du nupper i bikinilinjen

Sommeren er ikke langt unna! Kropper våkner til livet og lyster trer frem i lyset. Er du forberedt "der nede"...?

De fleste friserer, trimmer, napper eller vokser hårvekst i underlivet for å føle seg vel nedentil. «Sveisen» er varierende. Noen tar alt, klipper litt, har en liten stripe, tar kun bikinilinjen eller lager V-formet mønster, mens andre lar det rett og slett gro.

Men hvis du velger å trimme busken, hvordan unngår man røde nupper i bikinilinjen? 

Intimbarbering med nuppefritt resultat

Alt du trenger er en personlig hårtrimmer eller en barberhøvel med nytt blad, en god barberkrem og en etterbarberingskrem.

Et godt tips er å legge et varmt håndkle over området som skal barberes for å mykgjøre hårene i forkant. Ha på barberkremen og vent et par minutter til kremen har fått virke på hårrøttene.

Bruk en mild barberkrem uten særlig parfyme når du skal bruke den i underlivet, så slipper man å få irritasjon i etterkant. Smak & Behag mild barberkrem er helt super til intimbarbering da den er mildt parfymert og ikke skummer, den bare legger seg rundt hårrøttene og gjør barberingen lett som en lek. Og man har full kontroll når man ønsker å frisere en sexy frisyre.

Skyll godt med vann etterpå og ha på litt Unirens antinuppekrem eller spray, så slipper du irriterende røde nupper. Det er veldig viktig å barbere riktig, samtidig som det er viktig å bruke gode produkter. Kondomeriets Mild Barberkrem og Unirens etterbarbering er godt kjent for sitt nuppefrie resultat.

Lekent tips til par: Ta det hele til nye høyder ved å barbere eller intimfrisere kjønnet til hverandre, som en del av et hett forspill.

For menn

Selv om det foreløpig er flere jenter enn gutter som friserer underlivet, vil et velfrisert underliv for gutta også kunne ha positive fordeler. Blant annet vil mannens penis se større ut når hårene fjernes! 

 Visste du at…?

– Flatlus er en truet dyreart siden så mange barberer seg nedentil?
– Du bør vente 12-24 timer før du har sex etter voksetimen?
– Du burde ikke vokse deg nedentil når du har mensen. Underlivet er mer sensitivt i perioden før og under mensen, så voksingen kan oppleves mer smertefull?
– Det er en vanlig misforståelse at kjønnshåret blir tykkere hvis man barberer seg?