Sjokolade kan gjøre det lettere å få orgasme!

Orgasmekrem og sjokolade er ikke så ulikt hverandre som en skulle tro...

Du har kanskje hørt om orgasmekremen og dens evne til å fremkalle orgasmer hos både kvinner og menn? Orgasmekremer gjør det enklere å oppnå orgasme takket være én spesiell ingrediens. Aminosyren L-arginin øker nemlig blodtilstrømningen til penis hos mannen og til klitoris hos kvinner, og vil gjøre at orgasmene kan komme raskere og oppleves mer intense! Men visste du at sjokolade, eller rettere sagt kakaobønnen, er naturlig rik på den samme aminosyren?

Nå har vi altså en enda bedre grunn til å spise sjokolade: Ikke bare er det digg, men det kan også gjøre det enklere å oppnå orgasme!

Sjokolade er et naturlig afrodisiakum

Sjokolade er lenge blitt ansett for å være en av naturens mektigste afrodisiakum. Dette er fordi den også inneholder andre virkestoffer som påvirker lysten vår. Når man er forelsket, produseres det fenyletylamin i hjernen, og dette er ett av stoffene som finnes naturlig i kakao og sjokolade! Er det rart vi mennesker har forelsket oss i sjokoladen?

jente_sjokolade_1.jpg

Stoffet påvirker hjernen og gir oss flere av de samme reaksjonene som ved en forelskelse, blant annet en følelse av tilfredshet, og økning i blodtrykk og puls. Når sjokoladen smelter i munnen, vil fenyletylamin absorberes direkte i blodbanen og nå hjernen raskt. Vil du smelte din kjæres hjerte, kan du altså komme langt med litt smeltet sjokolade...

Også dette gjør sjokoladen med kroppen din

Etter en orgasme frigir hjernen dopamin, dette stoffet kalles kroppens eget lykkehormon. Det samme gjør sjokoladen! Den påvirker faktisk dopaminnivået i hjernen. Sjokoladen gir oss med andre ord lykkerus og tenner lysten vår. Kakaobønnen, som sjokolade er laget av, inneholder også en rekke andre stoffer som påvirker kroppen vår.

  • Anandamid: Stoffet gir appetitt, smertedemping og lykkefølelse og virker avstressende.
  • Koffein: Virkestoffet er avhengighetsskapende og øker våkenheten.
  • Theobromin: Stoffet øker følelsen av velbehag og fungerer som en form for antidepressiv.
  • Antioksidanter: Sjokolade inneholder antioksidanter som styrker immunsystemet og reduserer betennelsestilstander.
  • Magnesium: Et mineral som hjelper til å redusere stress og regulere nervefunksjoner.

Etter å vite hvor mye sjokolade faktisk gjør med lysten og kroppen vår, er det ikke rart at noen mener at sjokolade er bedre enn sex! Men hvorfor ikke bare kombinere begge? 

Ta desserten på soverommet!

Hvis du ønsker å tenne partneren din, kan det altså være en idé å friste med en kopp varm kakao før sengetid eller by på en sjokoladedessert etter middag. Men hvem sier at desserten må inntas rundt middagsbordet? Hvorfor ikke ta med sjokoladen inn på soverommet og bruke partnerens kropp som fat... Hvis ikke sjokoladen alene tenner dere, vil nok definitivt det å inkludere sjokoladen i sengekosen gjøre susen!

119158_Happy_Diva_vannbasert_glidemiddel_sjokolade.jpg

Vi har faktisk glidemiddel med sjokolade som kan inntas med slikk og kyss og andre sjokoladeprodukter i nettbutikken...

Kilder: Kondomeriet.no, kvinnens nytelsesbibel, forskning.no