Sexleketøy for menn

Stadig flere menn eier nå et sexleketøy. Lurer du på hva vi selger mest av? Penisring, Fleshlight og prostatavibrator er bare noen av leketøyene vi har som er myntet på menn...

Stadig flere menn eier nå et sexleketøy, og salget fortsetter å øke i et rivende tempo! Dagens menn kjøper sexleketøy rett og slett for å kose seg, på lik linje med kvinner. Her får du mannfolka sine favoritter:

Prostatavibrator

Kondomeriet.no har hatt en økning på hele 111 prosent hittil i år i kategorien “prostatastimulator”, sammenlignet med samme periode i 2017. En prostatavibrator er en vibrator med en bøy som er ment for å stimulere guttas “sweet spot” i rektum, også kalt p-punktet(prostata). Når dette punktet stimuleres kan mannen oppleve sterkere orgasmer. Hvilke sexleketøy som faller i smak hos menn har ingenting med legning å gjøre, da vi alle har den samme anatomien. En vibrator vil føles like godt for en heterofil mann som for en homofil mann, og motsatt.

Penisring

Penisringen er en klassiker, som nå finnes i mange ulike varianter, både med vibrasjon og med en ekstra ring for ballene. Penisringen er mest populær hos menn som er i et parforhold, da ereksjonsringen kan hjelpe med å holde ereksjonen ekstra hard og langvarig. Penisringer blir gjerne sett på som et verktøy for å opprettholde ereksjonen, men denne ringen kan også skape en helt ny følelse av hvordan ereksjonen kjennes. Penisringen vil også virke ekstra stimulerende, og kan pirre henne under samleie.

Masturbator

Lommevagina, Fleshlight eller sjømannsbrud... Den mest kjente varianten av en masturbator er varemerket Fleshlight, som er verdens mest solgte sexleketøy for menn! Masturbatorer gir en slags omsluttende følelse rundt penis, med en vakuum-effekt, og kommer i kjønnsnøytrale varianter, rumper eller vaginaer.

De mest naturtro og forseggjorte vaginaene er svært realistiske og modellene som har knotter og riller gir ekstra god stimulering med et glidemiddel. Disse sexleketøyene er svært populære, men også "tabu" for mange menn. Dette er heldigvis på tur til å endre seg. 

Les også: Slik onanerer du med masturbator.

I 2016 gjennomførte Kondomeriet, sammen med Norstat og Brand Cognition, en undersøkelse om sexleketøy. Der kom det fram at 64 prosent av kvinner sier det er greit at partneren bruker sexleketøy, mot 9 prosent som oppgir at de ikke synes det er greit.

Penispumper

Ved å bruke en penispumpe sørger du for maksimal blodtilstrømning til penis, og du får en midlertidig hardere og større ereksjon. Hvis du i tillegg bruker en penisring etter du har brukt penispumpe, kan du bevare den harde ereksjonen lengre. En vakuumpumpe er superenkel å bruke: Du fester slangen til ventilen, legger penis i hylsen og pumper til du oppnår passende mengde vakuum. En pumpe kan brukes enten du allerede har en ereksjon eller penis er slapp. Sørg for å ha litt glidemiddel i gummien i tuten når du fører penis inn i pumpen.

Tips: Når du har pumpet maksimalt slipper du bare opp sikkerhetsventilen slik at luften kommer tilbake i sylinderen. Setter du på en penisring i enden, vil du opprettholde den fantastiske ereksjonen en stund etter du har trukket deg ut av pumpen.

Og til alle som måtte lure – la det være klart: Penispumper forstørrer ikke penis permanent. Den brukes primært til masturbasjon eller før samleie, og gir en god følelse av suging og stramming, og vil for noen øke størrelsen midlertidig. 

Sjekk ut vårt spennende utvalg!