Hvordan onanere med masturbator

Gjør det deilige enda deiligere med en masturbator. Opplevelsen av en trang og våt masturbator er noe alle menn burde prøve!

Forskning har bevist at det å onanere er sunt for menn, blant annet for å forebygge prostatakreft. I tillegg så har det kjente positive effekter slik som bedre humør, sterkere immunforsvar og noen studier tyder også på at hyppige utløsninger kan gi økt sædkvalitet.

Det er med andre ord ingen grunn til å holde igjen… Og du behøver ikke å være singel for å ha en grunn til å onanere. Er du lei av dra den opp og ned på samme måte som du alltid har gjort? Hva med å prøve noe nytt?

Sexleketøy også for menn

Lenge har trenden med å eie et sexleketøy vært forbeholdt kvinner. Ingen hever et øyenbryn om en kvinne har en dildo eller en klitorisvibrator i nattbordskuffen, likevel forventes det at menn skal nappe løken selv med hjelp av hånda. Hvorfor det? Det finnes utrolig mange herlige og pirrende sexleketøy for menn, og vi i Kondomeriet mener det er på høy tid at mannfolka også får de uforglemmelige orgasmene.

Det er ikke flaut å bruke hjelpemidler for å nå et enda deiligere klimaks! Det viser bare at du setter din egen helse og nytelse i fokus.

Fleshlight Stamina

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn, og kommer i alle varianter. Felles for dem alle er at utsiden ser ut som en lommelykt. På innsiden skjuler det seg et hyperrealistisk materiale, og riller og nupper som stimulerer penis. 

Tips: Ha Fleshlighten under rennende, varmt vann i et minutt for å få produktet til kroppstemperatur. Bruk rikelig med vannbasert glidemiddel i åpningen før du penetrerer. Du styrer vakuum selv ved å vri på lokket nederst i den smale enden.

Løs masturbator

Kjenner du at det sprenger på, og du lengter etter å føle noe stramt som omslutter penis? Da passer vaginaene fra Friends with Benefit perfekt! Disse masturbatorene gir følelsen av en stram og våt vagina, og har naturtro riller og nupper på innsiden. Denne setter garantert fantasien i sving.

118897_vagina_amelia_harper_beskjært.jpg

Med denne kan du “runke” vanlig eller støte og pumpe penis inn i det myke silikonmaterialet. Men husk rikelig med vannbasert glidemiddel!

Selvsmørende onanihylse

Ønsker du en mindre, mer diskré variant?  SLT selvsmørende onanihylse er superenkel i bruk og tar runkingen til nye høyder på 1-2-3. Så enkelt, men såååå deilig. Bare før den opp og ned på penis, slik du vanligvis gjør med hånda. Den er liten, men stretchy og fylt med nupper som stimulerer hele penis og pirrer deg til klimaks.Ønsker du en trangere følelse, kan du klemme hardere rundt penis.


Onanihylsen smører seg selv, men trenger spytt eller vann for å "aktiveres". Denne passer perfekt til reise og tar ingen plass i nattbordskuffen. Den er også ypperlig til par-lek. Hullet i enden gjør det nemlig enkelt å kombinere med deilig slikking og suging på penishodet. Nam. Dette frister garantert til gjentagelse.

Det finnes mange ulike varianter av masturbatorer, kanskje vil du heller ha anal i stedet for vagina? Ta en titt på utvalget.

Vask etter bruk

Husk å vaske sexleketøyene hver gang etter bruk med vann og intimsåpe. Bruk gjerne et tynt lag med vibratorrens etter vask, for å fjerne alle bakterier. Dette er viktig for å unngå vekst av bakterier og sopp, samt at du ivaretar leketøyene dine bedre.