Så ofte har vi sex | Kondomeriet

Så ofte har vi sex

Nysgjerrig på hvor ofte naboen eller kollegaen har sex? Nyere undersøkelselser avslører hvor kåte nordmenn egentlig er.

Kondomeriet har i samarbeid med Brand Cognition og Norstat utført en stor undersøkelse for å kartlegge nordmenns sexvaner. Og med det inkluderes det såklart hvor ofte vi har sex.

Så, hva er vanlig i landet vårt?

Faktisk kan hele 41 % av nordmenn i alderen 18-55 år, skilte med å ha samleie med en partner 2-3 ganger i uken eller mer! 24 % har sex 2-3 ganger i uken, mens 11 % har vanligvis sex 4-6 ganger i uken. 6 % av oss kan til og med erkjenne at de har sex én eller flere ganger per dag. Men det fins de som er i andre enden også. 23 % av oss har sex mindre enn én gang i måneden. 4 % har aldri, eller så godt som aldri sex. 

Les her om hvorfor unge i dag har mindre sex enn sine forgjengere!

Oslo er kåtest

De som bor i hovedstaden vår er litt kåtere enn landsgjennomsnittet. Faktisk har halvparten av respondentene fra Oslo oppgitt at de har sex 2-3 ganger i uken eller mer. 7 % svarer at de har sex én eller flere ganger om dagen. På bunn finner vi Stavanger. Her kan kun 28 % skilte med samme hyppighet som Oslo (2-3 ganger i uka eller mer). Kan dette være et resultat av at gutta tilbringer tiden ute på en oljerigg fremfor i senga? Bergen ligger som en god nummer to med 42 % og Trondheim, Kristiansand og Tromsø deler tredjeplassen med 37 % som svarer at de har sex 2-3 ganger i uken eller mer. 

 

Kilde: Innsiktsundersøkelsen 2016