Kjør på

Kjør på med sex i bilen! Det er jo viktig med jevnlige pauser fra bilkjøring, så hvorfor ikke ta en kjapp en i baksetet på neste rasteplass under norgesferien?

Skal du og partneren på norgesferie med bil i sommer? 

Før dere legger ut på langtur, bør dere se på kartet og bli enige om et passende sted for et raskt sex-stopp. Hver gang dere kjører forbi et skilt som viser hvor mange kilometer det er igjen til den avtalte sexrasteplassen, fortell hva du har tenkt å gjøre med den andre. Det vil definitivt gjøre de lange strekningene mer spennende, og etter noen mil kommer luften i bilen til å dirre av kåthet.

bil_dugg_rute_1.jpg

Har du ennå ikke utspilt fantasien din om å ha sex i bil? Da har vi noen gode tips på lur, så du kan ha god sex på tur!

Bilsex med klærne på

Når dere kommer til avtalt sted, kan dere enen ta en liten avstikker inn i et skogholt eller til en forlatt campingplass, eller bare forbli i bilen... Og ikke bry dere med å ta av dere klær heller. En quickie i bilen skal være med t-skjorte og BH slengende rundt halsen og et par bukser liggende rundt anklene.

Det kan være lurt å ha med glidemiddel slik at dere kan komme fortere i gang og fortsatt oppleve den deilige glattheten. En liten tube med glidemiddel er perfekt til bilturen. En glidemiddeltube i reisevennlig størrelse får plass i både midtkonsollen og hanskerommet.  

Vi har også flere reisevennlige sexleketøy som kan tas med på tur

Gode sexstillinger i bil

Biler er ikke skapt for at man skal kunne strekke seg ut i all sin prakt, men det er jo litt av sjarmen. Heldigvis finnes det flere sexstillinger som egner seg til å gjøre i bilen. 

Den enkleste sexstillingen er sittende i baksetet. Han setter seg på det midterste setet, og hun setter seg overskrevs oppå med ansiktet mot ham. Siden det er så trangt i baksetet, har han lett tilgang til hennes klitoris, som han stimulerer mens hun rir ham. Brystene hennes er dessuten limt oppi ansiktet hans, så han kan slikke og kysse puppene hennes uten nevneverdig trøbbel.

Er dere ekstra vågale og står parkert på et veldig avsides sted så kan hun stå på alle fire i bakstedet med rumpa mot den ene døra og han kan ta henne bakfra stående i den åpne døra. 

Ta gjerne med en intimvask i sprayfrom slik at når dere er ferdige, er det bare å kjøre videre. Kanskje er det ikke lenge igjen til neste rasteplass?

God tur!

Kilde: Dr. Gabrielle Morrissey Spicy Sex, Kondomeriet