Hvordan score på hjemmebane

Under fotball EM kan du få med deg nydelige målscoringer i verdensklasse. Kanskje blir du inspirert til å legge igjen en innsats hjemme etter kampen? La kvinnens orgasme være målet for kvelden!

Uansett om fotballlaget du heiet på vant eller tapte, vend energien mot å prøve seg frem med egne teknikker for å gjøre kvelden minneverdig for partneren. Husk å legg merke til hva hun liker og så kan du adoptere noen av disse tipsene...

Sånn kan du gjøre det...


Finn et sted og en stilling som er komfortabel. Både for deg og henne. En sliten hånd eller en merkelig posisjon kan kverke lysten både for dere begge. Legg deg ved siden av henne, og plasser hånden din på hennes vulva ligger slik den ville ligget om hun hadde kost med seg selv.

Bruk glidemiddel


De fleste jenter liker følelsen av det våte, glatte middelet. Ha en flaske med silikonbasert glid stående lett tilgjengelig. Deilig....

Med henne på ryggen plasserer du hånden din på hennes vulva med fingrene pekende ned mot golvet. Ta på glidemiddel og stryk henne over vulva og mot magen, helt opp til navlen og bytt hånd. Pass på slik at du hele tiden holder en av hendene på kroppen hennes.

Lek med kjønnsleppene hennes. Utforsk både de ytre og de indre leppene med fingrene dine. Dra forsiktig i dem og stryk langs høyre ytterside, så den venstre. Bruk pekefinger og tommel og gni de ytre leppene sakte, så de indre. Bruk forskjellig trykk og spør henne om hun vil ha det hardere eller mykere underveis.

Finn klitorisen hennes øverst der leppene møtes. Om du tar en finger og presser forsiktig mot klitorishodet vil du kjenne en liten ”kul” under huden. Det er klitoris. Du kan dra huden tilbake, men de fleste kvinner foretrekker at man ikke har direkte kontakt med klitoris, men heller stimulerer den når den ligger litt "gjemt”.

`Round the world....

Bruk to fingre, før dem fra de indre leppene og opp, rundt klitorshodet. Prøv å ikke være nær klitoris direkte (som beskrevet over), men la fingrene gli over klitorishetten på vei tilbake. Husk å holde området fuktig med glidemiddelet, og repeter fingerstrøkene mange ganger. Gjerne påfør litt orgasmekrem for en ekstra pirrende følelse!

Behold rytmen. Fokuser nå på å stimulere klitoris mest, påfør henne et bestemt trykk, enten ved å stimulere fra side til side eller fra topp til bunn, avhengig av hva hun synes er best. Finn en rytme som du ser fungerer og hold deg til den en stund.

Legg så til litt variasjon igjen. Lag sirkler (med fingrene) rundt klitoris, la en finger eller to gli inn og hvile i vagina samtidig som du stimulerer klitoris. Så utforsker du veggene i vagina, spør henne gjerne om hva hun synes etterhvert. Stimulering av g-punkt samtidig som klitoris pleier å være en suksess for mange kvinner. La fingrene på den ene hånden lett berøre området i mellom vagina og anus før du presser og masserer bestemt på samme punktet, den andre hånden bruker du til å stimulere vagina og/eller klitoris.

Om du føler at du gjør det feil så guide henne til å hjelpe deg ved å legge hennes hånd over din og be henne vise deg hvordan hun best liker å bli stimulert. Da får du nemlig en føling på hvor hardt og hvor fort hun foretrekker det. Når du igjen prøver på egen hånd, så se etter utrykk for hvordan hun har det slik at du vet at du er på rett vei. Om du er usikker; spør henne igjen!

Fortsett inn i samleiet!

Bruk hendene dine også når dere går over til samleiet. Om dere er i en stilling hvor begge hendene dine er frie så bruk de om det ikke er for distraherende. Den ene hånden kan du bruke til å stimulere klitoris, og med den andre kan kose og kjæle med brystvorter, anus, testikler eller andre deilige erogene soner på kroppene deres.

Ta gjerne med noen leker i sengen også.  Vibratorer gir en sterk stimuli til henne om du bruker den på klitoris, og den kan redde dagen din om du begynner å bli litt sliten i hånden...

Husk også at du bør vite når du skal stoppe stimuleringen av klitoris... Be partneren din si ifra når det er nok, eller be henne fjerne hånden din når hun har kommet og ikke orker mer...