Hvilken personlighetstype er han?

Her er fire forskjellige personligheter du kan finne hos menn og hvilke sexleketøy som passer hver enkelt!

Den sjenerte

Den sjenerte gutten er ofte svært usikker, og hvis du ønsker å bli kjent med ham, må du være supertydelig på at du er interessert. Forvent heller ikke at han vil ta initiativ først, her blir det opp til deg å ta kontakt og drive forholdet videre. Men blir den sjenerte gutten først trygg på deg og dere, er han et godt tips til et langvarig forhold.

Sjenerte gutter er nok ikke de mest frempå, så her er det du som må ta initiativ om du ønsker å krydre sexlivet med sexleketøy. Start med "enkle" ting som glidemiddel og orgasmekrem. Eventuelt introduser en liten klitorisvibrator eller penisring. Dette vil nok holde i en god stund til han føler at han mestrer dette. 

Den selvsikre

Hvis bare alle menn kunne være selvsikre nok til å date deg uten spill og intriger. Den selvsikre gutten har selvtillit nok til å fortelle deg rett ut at han liker deg, og han tar mye initiativ. Men ikke tro at all den positive oppmerksomheten er en garanti for at forholdet deres blir langvarig. Selvsikre menn er attraktive og har mange valgmuligheter.

En selvsikker mann vil nok være åpen for å prøve nye ting og han vil være selvsikker nok til å fortelle deg når han ikke vil prøve noe. Så her kan du pushe grensen så langt du vil og se hvor han setter streken. Lek deg frem med vibrerende penisringer, buttplugger og blindfold!

Den arrogante

De fleste kvinner tenner på en utfordring, og arrogante menn lar seg ikke tvinne rundt lillefingrene. De gir motstand og har masse karisma. Men arrogante menn har ofte en sjekkliste for hva de er ute etter og de elsker å spille spill. Det er langt fra sikkert at du oppfyller hans – svært spesifikke – krav, og sannsynligheten for at han knuser hjertet ditt er høy. 

Er din utkårede litt arrogant av seg vil han nok aldri innrømme at han er redd for noe. I følge han har han vel sikkert prøvd alt allerede! Utnytt deg av dette og introduser noe frekt for ham. Lett bondage burde gjøre susen. Er han den dominante eller underkaster han seg? Håndjern, pisk og ballgag!

Den morsomme

Vi kjenner alle typen, gutten som alltid er festens midtpunkt og som forteller de morsomste historiene og har de kjappeste kommentarene. Men morsomme menn har ofte en negativ og pessimistisk bakside. Mange kvinner fascineres av denne dobbeltheten, men morsomme menn kan være krevende å være sammen med. De forventer at du ler høyt av alle vitsene deres, samtidig som du skal være parat til å trøste dem når de har drukket for mye og gråter over at de egentlig alltid har vært redde for ikke å bli likt.

Moromenn syns det er gøy når de får folk til å le, men hva med å lette på stemningen og få han til å le litt? Kjøp et spill og ha det moro mens dere kler av dere og lar lysten ta overhånd! Sexy terninger, hjertespill og Kondomeriets eget Lystspill er alltid sikre vinnere. 

Kilde:  ivillage.co.uk, Kondomeriet