Er han en shower eller en grower?

Om penisen hans er liten eller stor i slapp tilstand, kan avsløre om han er en «shower» eller en «grower».

De engelske begrepene shower og grower, som på norsk kan oversettes til viser eller vokser, referer til forskjellen på en penisstørrelse i slapp og stiv tilstand. Hvis penis vokser veldig når den blir stiv, er han en grower, men dersom penis ikke vokser særlig når den blir stiv, er han en shower.

Med en shower vil uttrykket «det du ser, er det du får» stemme på en p(r)ikk. Med en grower har du derimot en større overraskelse i vente!

Er han en «shower» eller en «grower»?

Hans penisstørrelse i slapp tilstand kan til en viss grad avsløre om han er en shower eller en grower. En liten penis i slapp tilstand, kan vokse kraftig når den fylles med blod, mens en stor og tykk slapp penis ikke vil vokse seg mye større enn den i utgangspunktet er, skriver forfatter og urolog Sturla Pilskog i boken Penis – en håndbok.

down_under_1.jpg

Men hvordan definerer man om han faktisk er en shower eller en grower? I penishåndboken vises det til en studie fra 2014 som har funnet frem til hvor stor økning som må til for at mannen kan skilte med å være en grower. Om penisen øker i lengde med mer enn 4 centimeter når den blir stiv, er han å regne som en grower. Er forskjellen mindre enn 4 centimeter fra slapp til stiv tilstand, er han en shower.

Vanligst å være en shower

Ifølge den samme studien viser det seg å være mer vanlig å være en shower. Kun 1 av 4 menn er nemlig å regne som growers. Det betyr at så mange som tre av fire menn har en standardinnstilling under boksershortsen.

Men selv om man er blant fåtallet av growers der ute, så kan dette faktisk endre seg jo eldre man blir. Du kan nemlig likevel ende opp som en shower. Det er altså ikke bare øyelokk, mage og muskler som blir slappere i fisken med årene. Også penis trekkes nedover av alderstyngdekraften, ifølge penishåndboken.

Kilde: «Penis. En håndbok» av Sturla Pilskog.