Disse sexleketøyene vil norske menn ha nå

Disse sexlektøyene og tilbehørene er favoritter blant norske menn. Kanskje en av dem blir din nye favoritt?

Er du på jakt etter ditt første sexleketøy, eller ønsker du å oppgradere innholdet i nattbordskuffen? Under introduserer vi deg for det mest populære sexleketøyet eller tilbehøret i de 8 største kategoriene for menn.

Dette er sexleketøy og tilbehør som norske menn har gått til innkjøp av i første halvdel av 2020, og som utvilsomt har gjort alenestunden enda deiligere... Kanskje blir ett av dem ditt første – eller nyeste tilskudd i samlingen?

Les også: Norske onanivaner: Så ofte onanerer vi

Penisring

118743_sono_svart.jpg

Øverst på penisringpallen troner penisringsettet No. 24 fra Sono. Dette er to penisringer som er laget av god kvalitet og et sterkt materiale som sikrer at du holder økta ut. I tillegg har de et skrudd design som sørger for at de holder seg på plass! Finnes i to farger.

Fleshlight

117168-Fleshlight-Signature-Riley-Reid-Utopia55.jpg

Fleshlight med Riley Reid er en av våre mest populære Fleshlight-jente. Ikke overraskende har mange menn latt seg forføre av den deilige pornostjernen! Avstøpningen av hennes vagina avdekker et spiralkammer med deilige hulrom, som består av ulike pirrende riller og nupper. Denne vil pirre hvilken som helst mann til bristepunktet...

Onaniegg

114330_2_Tenga_egg.jpg

Tenga onaniegg er et enkelt, men veldig effektivt sexleketøy som gjør runkingen enda bedre. Det glatte og silkemyke materialet, med stimulerende tekstur på innsiden, vil gjøre orgasmen vanskeligere å holde tilbake. Det finnes seks varianter med ulik tekstur. Og du vet ikke hvilket av dem du får, før du åpner egget du har bestilt!

Penisvibrator

118392_manta_stroker.jpg

Ja, du leste riktig. Det finnes nemlig vibratorer spesielt til penis – pensivibrator! En penisvibrator er et populært og spennende sexleketøy for menn. En vibrator for menn stimulerer penis med vibrasjoner og gir deg det lille ekstra under håndjobben. En svært populær penisvibrator er penisvibratoren Manta. Den omringer penis med pirrende vibrasjoner og gjør håndjobben enda bedre – for ikke å glemme oralsexen og samleiet. Finnes i tre ulike farger.

Vagina

118897_Amelia_Harper_Masturbator.jpg

Mange menn har hatt et vellykket one night stand — igjen og igjen, uten forpliktelser, med vaginaen Amelia Harper fra Friend with Benefits. Vaginaen er laget i et mykt, fleksibelt og realistisk materiale. Den er dessuten veldig snill mot lommeboken. Innsiden av vaginaen har stimulerende riller som erter og pirrer! 

Onanihylse

116812_Sono_no23_onanihylse.jpg

Det er ikke overraskende at Sono No. 23 onanihylse er så populær. Den har en rillet struktur på innsiden og er veldig tøyelig og fleksibel, slik at den passer alle! Du velger selv hvor trangt det skal være ved hvor hardt du klemmer rundt. Onanihylsen er dessuten gjennomsiktig, slik at du ikke går glipp av det deilige som utspiller seg.

Prostatavibrator

118623_vector_beskjært2.jpg

Mykt materiale, justerbart skaft, stillegående motor og mange funksjoner som kan styres med app og fjernkontroll er det som gjør at mange menn tiltrekkes av We-Vibe Vector prostatavibrator. Bunnen fungerer som en “stopper”, men vil også vibrere deilig mot perineum...

Potensmiddel

116252_PROMAX_NY_2020.jpg

Potensmiddelet Promax er et middel som gjør at han kan holde ut lenger! Det er laget av 100% urter og gir en mer holdbar og langvarig ereksjon. Så lenge middelet er virksomt, vil man som regel ikke oppnå utløsning. Promax passer dermed utmerket mot for tidlig utløsning – men også dem som vil forlenge nytelsen...