Dette trenger du til bryllupsreisen!

Bryllupsesongen står for tur. Skal dere gifte dere og har planlagt bryllupsreisen? Sjekk denne listen først!

Skal du gifte deg i år? Kanskje har dere planlagt alt og tror dere er klare, men har du husket det lille ekstra som gjør de intime stundene med partneren ekstra deilige? Mange drar på bryllupsreise, og derfor har vi samlet opp noen nødvendigheter i tråd med kjærligheten som er perfekt for å ta med på reisen!

We-Vibe Sensations in Sync

Sensations in Sync er perfekt for par. Faktisk er settet laget for at par skal komme nærmere hverandre. Den røde Syncen festes på henne, og denne er på under sex. Hun får stimulering av klitoris og sammen kjenner dere vibrasjonen mellom dere. Den hvite klitorisvibratoren kan dere bruke for å pirre hverandre ekstra med. Den er kraftig og diskré!

Mojo penisring

En vibrerende penisring festet rundt roten av penis. Han vil få en mer intens følelse under sex og de to kaninørene treffer henne mot klitoris. Denne i hvit er en sikker vinner!

Tenga Cool onaniegg

Egget inneholder en gjennomsiktig og delikat onanihylse! Egget tar ikke mye plass og er det perfekte reisefølge for menn. Gi han et pirrende forspill! Denne som heter Tenga Cool har et glidemiddel med avkjølde effekt med i egget. 

YesforLov Freshness glidemiddel

YesforLov er kjent for sin kvalitet og pene design. Glidemiddelet Freshness gir en ekstra effekt på begge, slik at dere blir mer mottakelig for stimulering. En pirrende, avkjølende følelse brer seg utover. Perfekt hvis dere reiser til varmere strøk!

Vibratorrens 20 ml

Husk å rengjøre sexleketøyene ordentlig! Vibratorrens i reisestørrelse.

Babydoll sett

Superfrekt undertøy til henne! Med babydoll undertøysett i hvitt kan dere gjenskape bryllupsnatten hver natt hele ferien!

Mesh boxershorts

Og ikke tro han slipper unna! Mesh boxershorts er sexy og har en oppstrammende effekt rundt utstyret hans. Her er det rom for mye sprell!

Vi i Kondomeriet ønsker dere en bryllupsreise fylt med lyst og romantikk!