YESforLOV Freshness glidemiddel

Artikkelnr. 116965
259,-

Lagerstatus

Produktet er dessverre utsolgt på nett.

  • Merke: YESforLOV

YESforLov Freshness glidemiddel har en virkning som gir deg en opphissende følelse der du bruker den. I tillegg kan glidemiddelet med hjelp fra naturlige ingredienser bidra til at mannen holder ut lenger!

Vidunder-glidemiddel

Dette vannbaserte glidemiddelet fra YesforLov er helt genialt! Du og din partner kjenner begge den pirrende følelsen på huden og opphisselsen gliden gir, samtidig som mannen får hjelp til å holde ut litt ekstra. Virkestoffet som brukes et mentol og mentyl laktat. Glidemiddelet lukter ingenting og er skånsomt for huden og slimhinnene og er pH-nøytral. Du kan trygt kombinere glidemiddelet med kondomer og sexleketøy. Det er tilsatt hyaleron-syre for å gjøre glidemiddelet drøy i bruk. Er du veganer? Ingen problem! Alle glidemidlene i YESforLOV-serien er veganske.

Tuben er på 100 ml.

Obs: Bruk ikke produktet dersom du opplever hudirritasjon. Rens med vann ved kontakt med øyne. Glidemiddelet bør ikke brukes av ammende eller gravide kvinner.

Ingredienser: Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Menthol, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf, Trométhamine.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: