Årets deiligste julegavetips!

Gled din kjære med gavene som hun eller han egentlig ønsker seg! Vi loser deg frem til riktig julegave, slik at julen ringes inn med lyst og kjærlighet.

Gled din kjære med gavene som hun eller han egentlig ønsker seg! Vi loser deg frem til riktig julegave, slik at julen ringes inn med lyst og kjærlighet.

Til henne

Rabbit

Årets "må ha"-vibrator er definitivt en rabbitvibrator. Den stimlurer inne i vagina, samtidig som den har en klitorisstimulator. Dette er den sikreste måten for en kvinne å oppnå klimaks på! Er du på utkikk etter en "klassisk" gave, med det lille ekstra til kvinnen i ditt liv, så treffer du veldig riktig her. Velg den du tror vil falle best i smak.

Du finner et stort utvalg rabbitvibratorer her

Womanizer

Womanizer er stimulatoren som har tatt kvinner med storm. Dette er virkelig noe som må prøves ut, og som er den perfekte julegave. Er det en dame som står deg nært, så unner du henne opplevelsen en Womanizer gir. Sexleketøyet vibrerer ikke, men sender ut trykkbølger som stimulerer alle nervetrådene i klitoris. Dette er virkelig en ny og deilig måte å oppnå orgasme på! Womanizerene kommer i ulike farger og ligger i en deilikat emballasje som er enkel å pakke inn. 

Klitorisvibrator

Klitorisvibrator er en stor favoritt blant kvinner i det ganske land. Det finnes ulike varianter. Noen er små, andre er større. De har ulik form og lades på forskjellige måter. Noen er kraftige og intense, andre har mykere og mer sensuelle vibrasjoner. Dette er luksus dama vil elske!

Finn hennes favoritt i vårt store utvalg av klitorisvibratorer!

Til ham

Fleshlight

En Fleshlight er en type "vagina på boks". Det er også verdens mest solgte sexleketøy for menn, og det er ikke uten grunn. Design og kvalitet går hånd i hånd og Fleshlight holder seg hele tiden oppdatert med avstøpninger av vaginaer fra aktuelle pornostjerner. En Fleshlight er enkel i bruk og gir virkelig den gode følelsen ved masturbasjon. Dette er julegaven han ønsker seg i all hemmelighet

Sexhuske

I en undersøkelse gjort for Kondomeriet av Norstat, svarer både menn og kvinner at det sexleketøyet de mest har lyst til å prøve, som de ikke har prøvd enda, er en sexhuske. Dette må jo da være et hett julegavetips! La typen få nyte sex med deg i alle mulige vinkler, hengende fra taket i en huske. En sexhuske garanterer en sexy og spennende romjul!

Vibrerende penisring

En vibrerende penisring kan være pirrende for begge parter, men vil absolutt gi ereksjonen hans en real oppsving! Han vil føle at penis blir hardere, mer følsom og klar for hva kvelden måtte bringe. Vibrasjonen er et deilig tilskudd som pirrer han ekstra, men som hun også vil kjenne mot klitoris under samleie. Et must for alle nysgjerrige par!

Les mer om ulike penisringer i vår store penisring-guide.

Gave som passer for begge

We-vibe Sync

We-Vibe Sync er en seksuell skatt dere bare må oppdage! Dette er en parvibrator som ser ut som en slags "klype". Den ene siden legges inn i skjeden og den andre strekker seg bortover klitoris hos kvinnen. Det som er det geniale er at den holder seg slik av seg selv under sex og penetrering, så du og din partner har hendene frie til å fokusere på hverandre. Kvinner trenger ofte ekstra stimulering av klitoris ved samleie for å oppnå orgasme, og med We-Vibe blir dette lekende lett! Sammen deler dere vibrasjonene mellom dere, da han også vil kjenne det når han peneretrerer henne.

Det finnes også flere sexleketøy som kan brukes sammen. Disse finner du her.

Til venner og bekjente

Tengaegg og morogaver til en kompis

Til en kompis er det kanskje mest gøy å gi noe dere begge kan le litt av. Men det betyr ikke at julegaven ikke kan være nyttig! Et tengaegg er en onanihylse lagt inni en eggeformet emballasje. Det ser kanskje uskyldig ut, men det inneholder verktøyet til seksuell nytelse. Hvis det likevel blir for drøyt har Kondomeriet mange morsomme artikler som setter fart på smilebåndene. Hva med et "after sex"-håndkle? Gjør kompisen din en tjeneste og gjør tørkingen lettere for han.

Finn alle morogaver her!

Til venninnen som har alt

Vibrerende egg finnes i ulike farger. De vibrerende eggene har alt fra kraftige til myke vibrasjoner og er godt utrustet for å hjelpe orgasmen på vei. De finnes i ulike prisklasser og er den perfekte gaven til en venninne som har alt og som du ønsker skal få en litt deiligere jul!

Du finner et stort utvalg av vibrerende egg her.

Aromatiske oljer er gaven som passer for alle

Massasje, enten det er kroppslig eller intimt går aldri av moten. Deilige oljer med gode dufter i fine forpakningerer og blir klassiske julegaver, enten til bekjente eller de som står deg nær. Det som er så flott, er at denne type gaver aldri slår feil!

God jul fra oss i Kondomeriet!