Årets deiligste julegavetips!

Gled din kjære med gavene som hun eller han egentlig ønsker seg! Vi loser deg frem til riktig julegave, slik at julen ringes inn med lyst og kjærlighet.

Gled din kjære med gavene som hun eller han egentlig ønsker seg! Vi loser deg frem til riktig julegave, slik at julen ringes inn med lyst og kjærlighet.

Til henne

Callie

Årets "må ha"-vibratorer er definitivt Callie Dual rabbitvibrator og Callie Minivibrator. Disse to kremhvite, diamantene av noen sexleketøy vil seile opp som favoritt med sine intense vibrasjoner og delikate fremtoning. Callie Dual rabbitvibrator stimlurer inne i vagina, samtidig som den har en klitorisstimulator. Dette er den sikreste måten for en kvinne å oppnå klimaks på! Callie Minivibrator er mindre og kan brukes kun utvendig mot klitoris, eller for å pirre inne i skjedeåpningen. Minivibratoren er også perfekt til bruk under sex med partner, da den ikke tar opp for mye plass. Kom sammen i julen! Er du på utkikk etter en "klassisk" gave, med det lille ekstra til kvinnen i ditt liv så treffer du veldig riktig her. Velg den du tror vil falle best i smak, eller ta begge. Én til alenebruk og en til å nyte sammen med deg?

Womanizer

Womanizer er stimulatoren som har tatt kvinner med storm. Dette er virkelig noe som må prøves ut, og som er den perfekte julegave. Er det en dame som står deg nært, så unner du henne opplevelsen en Womanizer gir. Sexleketøyet vibrerer ikke, men sender ut trykkbølger som stimulerer alle nervetrådene i klitoris. Dette er virkelig en ny og deilig måte å oppnå orgasme på! Womanizerene kommer i ulike farger og ligger i en deilikat emballasje som er enkel å pakke inn. Finn Womanizeren dama fortjener her. 

Rianne S Heart klitorisvibrator

Klitorisvibratoren Heart fra Rianne S, er en kjærlighetserklæring av et sexleketøy. Vibratoren er relativt liten og formet som et hjerte. De er oppladbare og har en overaskende kraftig vibrasjon. Esken de kommer i trenger nesten ikke være pakket inn da den er så fin. Dette er luksus dama vil elske! Finn det lilla hjertet her og det rosa hjertet her!

Til ham

Fleshlight

En Fleshlight er en type "vagina på boks". Det er også verdens mest solgte sexleketøy for menn, og det er ikke uten grunn. Design og kvalitet går hånd i hånd og Fleshlight holder seg hele tiden oppdatert med avstøpninger av vaginaer fra aktuelle pornostjerner. En Fleshlight er enkel i bruk og gir virkelig den gode følelsen ved masturbasjon. Dette er julegaven han ønsker seg i all hemmelighet! Finn en Fleshlight som passer her, eller velg Stamina-versjonen som er nedsatt i pris som en del av vår julekampanje. 

Sexhuske

I en undersøkelse gjort for Kondomeriet av Norstat, svarer både menn og kvinner at det sexleketøyet de mest har lyst til å prøve, som de ikke har prøvd enda, er en sexhuske. Dette må jo da være et hett julegavetips! La typen få nyte sex med deg i alle mulige vinkler, hengende fra taket i en huske. Garanterer en mer sexy og spennende romjul! Finn sexhusken her.

Vibrerende penisring

En vibrerende penisring kan være pirrende for begge parter, men vil absolutt gi ereksjonen hans en real oppsving! Han vil føle at penis blir hardere, mer følsom og klar for hva kvelden måtte bringe. Vibrasjonen er et deilig tilskudd som pirrer han ekstra, men som hun også vil kjenne mot klitoris under samleie. Et must for alle nysgjerrige par! Mio Penisring kommer i fargene sort (du finner den her) og lilla (som du finner her), og de er også oppladbare slik at festen aldri tar slutt. God kvalitet kombinert med stor nytelse. En annen kundefavoritt er Mojo penisring som har såkalte "rabbit"-ører. Disse treffer godt mot klitoris og ringen er enkel i bruk. Denne godsaken finner du her. 

Gave som passer for begge

We-vibe Sync

We-Vibe Sync er en seksuell skatt dere bare må oppdage! Dette er en parvibrator som ser ut som en slags "klype". Den ene siden legges inn i skjeden og den andre strekker seg bortover klitoris hos kvinnen. Det som er det geniale er at den holder seg slik av seg selv under sex og penetrering, så du og din partner har hendene frie til å fokusere på hverandre. Kvinner trenger ofte ekstra stimulering av klitoris ved samleie for å oppnå orgasme, og med We-Vibe blir dette lekende lett! Sammen deler dere vibrasjonene mellom dere, da han også vil kjenne det når han peneretrerer henne. We-vibe Sync kommer i fargene aqua som du finner her og lilla som du finner her

Kiroo Teledildonic vagina og vibrator

Dette sexleketøy-settet passer til par som kanskje må tilbringe tid fra hverandre i perioder. Det inneholder en vagina for ham og en vibrator for henne. Disse artiklene er synkronisert og vil reagere etter hverandre. Masturberer han raskt med vaginaen, vil vibrasjonen i vibratoren hennes bli hurtigere for å følge takten hans.Det samme gjelder motsatt, skrur hun opp hastigheten på vibratoren vil ringene og silikonhylsen inne i vaginaen klemme og bevege seg for å simulere damas vagina. Dette gir dere en unik mulighet til å fortsatt føle at kontakten ivaretas, selv under seksuell stimulering. Dere finner dette helt spesielle sexleketøy-settet her! 

Til venner og bekjente

Tengaegg og morogaver til en kompis

Til en kompis er det kanskje mest gøy å gi noe dere begge kan le litt av. Men det betyr ikke at julegaven ikke kan være nyttig! Et tengaegg er en onanihylse lagt inni en eggeformet emballasje. Det ser kanskje uskyldig ut, men det inneholder verktøyet til seksuell nytelse. Hvis det likevel blir for drøyt har Kondomeriet mange morsomme artikler som setter fart på smilebåndene. Hva med et "after sex"-håndkle? Gjør kompisen din en tjeneste og gjør tørkingen lettere for han. Finn alle morogaver her!

Til venninnen som har alt

Dual Layer vibrerende egg kommer i fargene rosa og sort. Disse vibrerende eggene har en kraftig vibrasjon og er godt utrustet for å hjelpe orgasmen på vei. Den gode prisen gjør dette til den perfekte gaven til en venninne som har alt og som du ønsker skal få en litt deiligere jul! Du finner det rosa vibrerende egget her og det sorte vibrerende egget her

Aromatiske oljer er gaven som passer for alle

Massasje, enten det er kroppslig eller intimt går aldri av moten. Deilige oljer med gode dufter i fine forpakningerer og blir klassiske julegaver, enten til bekjente eller de som står deg nær. Det som er så flott, er at denne type gaver aldri slår feil! Kama Sutra Weekender Kit passer når du vil gi bort en pakke med velvære som oser eksklusivitet. Klassiske massasjeoljer som Kama Sutra massasjeolje med duften av granateple, eller Shunga massasjeolje Monoi er kundefavoritter som passer til venner, eller som et tilskudd i en større julegave. 

God jul fra oss i Kondomeriet!