Anmeldelse av klassisk vibrator Bgood

Les Lisa sin anmeldelse av vibratoren Bgood Deluxe!

Sponset: Lisa er 30 år og kommer fra Oslo. Hun er singel og har litt erfaring med sexleketøy fra før. Hun har tidligere skrevet en anmeldelse av We-Vibe Melt. Denne gangen har hun gitt sin ærlige tilbakemelding på Bgood klassisk vibrator.

– Lekker og elegant form

Jippi - ny vibrator. Så moro å hente en ny pakke. Masse spenning og forventninger.

Bgood har en myk og god overflate og ligger veldig godt i hånden. Det er enkelt å klikke seg videre til «neste nivå». Fargen er knallrosa - ikke helt min kopp te, men de har en veldig lekker og elegant form. Alt i alt en fin vibrator. Og bonus at den er vanntett! Det følger med en søt, liten pose som er perfekt å ha vibratoren i i skuffen!  

117025_2_Bswish_Bgood_vibrator.png

– Nydelig i foreplay

Lydnivået er ganske lavt noe jeg kan sette pris på. Lavere enn hva jeg har prøvd tidligere. Digga også vibrasjonsnivåene og styrkene. Nivå en er behagelig, to er knalldigg og tre er ganske intens. Det finnes i tillegg tre rytmer som alle føle utrolig digg og er helt nydelige i foreplay.  Min favoritt er uten tvil den som blir mer og mer intens og ender i en max vibrasjonsstyrke over en lengre periode. 

– Jeg kom

Men for meg er Bgood litt for hard og ubøyelig. Jeg synes den er for liten for en dildo og da blir den for meg litt for stor og hard som en klitorisvibrator. 

Den tikker av mange av boksene for en knallbra vibrator men for meg tikker den dessverre ikke alle. Jeg kom, men det var etter mer jobb enn vanlig. 

Alt kommer ned til preferanser og jeg tipper denne er perfekt for mange! Den har masse kvaliteter jeg digger og jeg kommer definitivt til å bruke den igjen. Øvelse gjør nok mester 😉