Lisa tester We-Vibe Melt

Lisa fra Oslo testet Melt fra We-Vibe. Les hennes lovord!

Sponset: Lisa er 30 år og kommer fra Oslo. Hun er singel og har litt erfaring med sexleketøy fra før. Hun har mottatt en gratis Melt fra We-Vibe i bytte mot sin ærlige tilbakemelding. 

Les mer om klitorisstimulatoren We Vibe Melt her. 

– Ikke testa lufttrykk på klitten før

Jeg var skikkelig gira på å teste We-Vibe Melt. Den skulle ta pulserende luftbølger til et nytt nivå - I’m in! Jeg har god erfaring med min g-punktsvibrator som fungerer skikkelig bra for meg både «utenpå» og «inni», men jeg hadde ikke testa lufttrykk på klitten før, så dette var jeg spent på. Jeg var også spent da jeg gikk til postkontoret for å hente pakken min, men heldigvis var pakken helt anonym og det var ingen morsomme blikk fra den ansatte😅

We-Vibe Melt kommer i en pen, liten forseglet forpakning og det lå med en liten pakke glidemiddel. Den kan lades opp og kan oppbevares i en søt liten silkepose som også kommer med. 

– Mer intenst og heftig enn noe annet

Selve vibratoren er passe stor og ligger godt i hånden. Den er ca 12-13 cm lang, er myk og digg å ta på og har et alt-i-alt veldig elegant utseende. Skikkelig bonus var at den kommer fullt oppladet - bare å sette i gang!

Jeg testet We-Vibe Melt alene og begynte på intensitetsnivå en. Plasserte den rett på klitoris og wow - det var en helt ny følelse. Kan ikke sammenlignes med en vanlig vibrator. Allerede på de laveste av de 12 nivåene var det mer intenst og heftig enn noe annet leketøy jeg har prøvd. Det var ikke så kjempestor forskjell mellom intensitetsnivåene, men jeg kom meg bare opp til nivå fem eller seks før jeg kom. 

– Kom flere ganger på rad

Jeg testet den også sammen med dildo og fy flate for et intenst opplegg. Jeg kom flere ganger på rad og det var vanskelig å gi seg. Kan tenke meg at denne er magisk sammen med partner, jeg gleder meg til å teste! At den er vanntett, er også en kjempebonus og veldig praktisk. Ingen tvil om at denne blir med på alle reiser og blir en hyppig lekekamerat i dusjen.

Jeg lastet ned appen som hører til og der fikk jeg flere hyggelig overraskelse. We-Vibe Melt kan fjernstyres og man kan invitere inn partner som kan fjernstyre den for deg. Man kan leke sammen, selv om man ikke er sammen.

Det pulserende lufttrykket den lille We-Vibe gir fra seg er totalt oppslukende og helt fantastisk. Jeg har fått en ny favoritt, både den alene, sammen med dildoen eller sammen med partner.