YESforLOV orgasmekrem g-punkt

Artikkelnr. 119022
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: YESforLOV

Orgasmekremen fra YESforLOV er skapt for å forlenge orgasmen og forsterke intensiteten ved G-punktstimulering. Vi sier bare: YES!

Orgasmekrem til g-punktstimulering

Den nyeste orgasmekremen til YESforLOV målretter seg mot kvinners orgasmepunkt: g-punktet i skjeden. Kremen inneholder aminosyren L-Arginine, som bedrer blodtilstrømningen til klitoris og skjede, hvilket igjen bidrar til å gjøre deg mer følsom for berøring. Kremen stimulerer ereksjonsvevet i skjedeveggene og gjør at orgasmene kan komme raskere og sterkere!

Slik bruker du den

Smør en liten dråpe av gelen på klitoris og i skjeden med sirkulære bevegelser. Kremen virker gradvis og vil gi en varmende og god følelse som pirrer dine mest intime områder... Orgasmekremen er dermatologisk testet på hud og slimhinner i skjeden og kan også trygt brukes under oralsex. Den har dessuten et hint av mintsmak. Med andre ord: Helt perfekt å bruke under forspillet.

Obs: Om du opplever irritasjon, bør bruken avsluttes. Skyll umiddelbart om kremen kommer i kontakt med øyne. Bør ikke brukes under graviditet og amming.

Diskré og lekker tube

Kremen kommer i en diskré og lekker lipgloss-formet tube som inneholder 10 gram. Det er nok til rundt 30 gangers bruk. Tuben passer utmerket i vesken eller nattbordskuffen.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Propylene glycol, Aroma, Benzyl alcohol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Aspartame, Arginine, Ethyl menthane carboxamide, Butylene glycol, Limonene, Vanillyl butyl ether, Kigelia africana fruit extract, Tocopherol

Hvor mange stjerner vil du gi?