YESforLOV orgasmekrem g-punkt

Artikkelnr. 119022
1 omtaler
299,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: YESforLOV

Orgasmekremen fra YESforLOV er skapt for å forlenge orgasmen og forsterke intensiteten ved G-punktstimulering. Vi sier bare: YES!

Orgasmekrem til g-punktstimulering

Den nyeste orgasmekremen til YESforLOV målretter seg mot kvinners orgasmepunkt: g-punktet i skjeden. Kremen inneholder aminosyren L-Arginine, som bedrer blodtilstrømningen til klitoris og skjede, hvilket igjen bidrar til å gjøre deg mer følsom for berøring. Kremen stimulerer ereksjonsvevet i skjedeveggene og gjør at orgasmene kan komme raskere og sterkere!

Slik bruker du den

Smør en liten dråpe av gelen på klitoris og i skjeden med sirkulære bevegelser. Kremen virker gradvis og vil gi en varmende og god følelse som pirrer dine mest intime områder... Orgasmekremen er dermatologisk testet på hud og slimhinner i skjeden og kan også trygt brukes under oralsex. Den har dessuten et hint av mintsmak. Med andre ord: Helt perfekt å bruke under forspillet.

Obs: Om du opplever irritasjon, bør bruken avsluttes. Skyll umiddelbart om kremen kommer i kontakt med øyne. Bør ikke brukes under graviditet og amming.

Diskré og lekker tube

Kremen kommer i en diskré og lekker lipgloss-formet tube som inneholder 10 gram. Det er nok til rundt 30 gangers bruk. Tuben passer utmerket i vesken eller nattbordskuffen.

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Propylene glycol, Aroma, Benzyl alcohol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Aspartame, Arginine, Ethyl menthane carboxamide, Butylene glycol, Limonene, Vanillyl butyl ether, Kigelia africana fruit extract, Tocopherol

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?