Menskopp Fun Cup str. A + B

Artikkelnr. 117807
2 omtaler
399,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (9)

  • Materiale: Silikon
  • Merke: Fun Factory

Menskopp er en liten, myk silikonkopp som blir plassert nederst i skjeden for å samle opp blod og utflod under mensen. Menskopp fra Fun er enkel og komfortabel å bruke. Inneholder A + B.

Spør aldri en fremmed om en tampong igjen 

Menskopp fra Fun Factory gir en forfriskende og god beskyttelse på en og samme tid! Menskoppen er formet for å følge kroppens kurver. Den smale tuppen er også fast, for enkel justering. I midten er silikonet mykere og tynnere slik at det er i samsvar med kroppens form, for maksimal komfort.

Brett menskoppen sammen slik at den blir flat da er den lettere å føre inn og ut i skjeden. Menskoppen gir opptil 12 timers beskyttelse, avhengig av mengden, og er lett å rengjøre.

Les alt om om menskoppen her!

Hvis du tror du snart skal ha mensen kan du ta på litt vannbasert glidemiddel og sette den på plass. På denne måten redder du det fine undertøyet. Menskoppen beskytter også når du svømmer, løper, trener eller hva som helst, du trenger ikke bekymre deg.

Anbefales ikke å bruke under samleie.

To størrelser

Menskopp fra Fun inneholder to størrelser, A og B. Størrelse A er litt mindre (5,3 cm lang, 12,5 cm omkrets) og passer for lettere blødning, og kvinner yngre enn 30 år. Størrelse B er større (5,8 cm lang, 13,5 cm omkrets) og passer for de med større blødning, og kvinner over 30 og kvinner som har født.

Slik rengjør du

Ta ut menskoppen, tøm den og vask med varmt vann og mild såpe. Ta deretter på et tynt lag vibratorrens for fjerning av alle bakterier. Det følger med en lekker veske av antibakterielt materiale for trygg og hygenisk oppbevaring.

Spesifikasjoner 

  • Menskopp A: 5,3 cm lang, 12,5 cm omkrets, rommer ca. 20 ml
  • Menskopp B: 5,8 cm lang, 13,5 cm omkrets, rommer ca. 30 ml 
  • Materiale: Silikon
  • Vanntett: Ja
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?