Fifty Shades massasjelys Play Nice

Artikkelnr. 119722
1 omtaler
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Soya Voks
  • Merke: Fifty Shades
  • Duft/smak: Vanilje

Massasjelys fra Fifty Shades of Grey som forvandler seg til en deilig og varm massasjeolje!

Massasjelys fra Fifty Shades of Grey

Massasjelyset er laget av faste vokser, ikke stearin. Når lyset tennes, smelter voksen til en deilig varm massasjeolje. Voksen har et lavere smeltepunkt enn stearin, så du brenner deg ikke. Men husk å dryppe litt og litt, ellers kan det oppleves for varmt.

Tenn massasjelyset, nyt den sensuelle vaniljeduften som sprer seg i rommet. La massasjelyset smelte helt ut i kanten, og klem ut flammen. Drypp forsiktig den varme oljen over din kjære, og skjem partneren bort med deilig sensuell massasje… 

Husk: Oljen kan nytes over hele kroppen, men skal ikke brukes intimt.  Ønsker dere å beholde den nydelige oljefølelsen til den intime massasjen, så bruk et deilig silikonbasert glidemiddel for best mulig nytelse.

10-årsjubileum for Fifty Shades of Grey!

Fifty Shades of Grey feirer sitt 10-årsjubileum med sin nye Play Nice- kolleksjon, som inngår i The Official Pleasure-kolleksjonen. Kolleksjonen består av pirrende tilbehør som vil gjøre sengekosen ekstra leken. Bli med på en erotisk reise, og fordyp deg i det sanselige universet til Fifty Shades of Grey!

Ingredienser: Soy Wax, Vanilla Bean, Fragrance (90 gram).

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?