Kondomeriets orgasmekrem mini 10 ml

Artikkelnr. 116275
7 omtaler
49,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Farge: Klar
  • Materiale: Krem
  • Merke: Smak & Behag
  • Mengde ml: 10

Kondomeriets orgasmekrem er en stor kundefavoritt, og nå kan du få den i en mini-variant. Perfekte, små tuber for reise, eller til å kunne ha en liggende klar i vesken. Denne fantastiske kremen gir både lengre, sterkere og raskere orgasme. Kremen er alt en kvinne kan ønske seg, og er en glede også for mannen. 

Økt følsomhet med orgasmekrem

Kondomeriets orgasmekrem inneholder L'Arginin, en aminosyre som gjør at blodårene rettes ut og mer oksygen kommer til. På denne måten blir en mer følsom for berøring, slik at orgasmen kan komme lettere og mer intenst. 

Masser en liten ert av kremen på klitoris og området rundt, og la den få virke en liten stund. Deretter stimuler som du selv ønsker, eller med partner. Smør ikke på for mye, da dette kan virke nummende på området. Prøv deg heller frem med mengden. Vi er alle forskjellige, og trenger litt ulik mengde med krem.

Virkning også for menn

L'Arginine vil også forbedre blodsirkulasjonen i penis. Smør på penishodet og skaftet, og kjenn en kraftig og deilig ereksjon! Optimaliser orgasmen, og unn deg eller partneren din Kondomeriets orgasmekrem i dag!

Orgasmekremen vil definitivt gi mersmak. Her finner du den i en større flaske som rommer 50 ml!

Viktig

Det er viktig å vite at dette er dessverre ikke vidundermiddel dersom du sliter med å få orgasme. Den gjør at klimakset kommer raskere, er sterkere og varer lengre, men man må kjenne sin egen kropp før man kan oppnå orgasme. Flere kan også oppleve at effekten er mest optimal etter 3-4 gangers bruk.

INFO: Bør ikke brukes dersom du er gravid eller smittet med en kjønnssykdom.

Innholdsfortegnelse: 

Vann, Propylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Hydroxyethylcellulose, L-Arginine, Methyl lactate, Methyl nicotinate, Sodium methylparaben, Sodium ethylparaben, Sodium prpoylparaben, Mentha piperita oil, Sitronsyre, Limonene.

Dette sier andre kunder (7)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: