Glyde slikkelapper med smak 4 pk

Artikkelnr. 120929
1 omtaler
119,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Lateks
  • Merke: Glyde

Slikkelapper fra Glyde med fire deilige smaker av vanilje, jordbær, villbær og cola. Perfekt for oralsex og rimming!

Slikkelapper til oralsex

Disse slikkelappene fra Glyde gjør oralsexen hygienisk, beskyttende og deilig. De reduserer risikoen for kjønnssykdommer under slikking og rimming og fungerer som en barriere som beskytter mot overføring av kroppslige væsker og bakterier. Slikkelappene kommer i en 4-pakning, og er laget av tynn lateks. Det betyr at det ikke vil gå ut over den deilige og intime følelsen du elsker ved oralsex... Slikkelappene kommer i smakene vanilje, jordbær, cola og villbær, henholdsvis i fargene beige, rosa, sort og lilla, og vil derfor kunne gjøre oralsex-opplevelsen tryggere og deiligere for begge parter! 

Slik bruker du slikkelapp

Åpne pakken forsiktig. Ikke bruk negler, tenner eller noe som kan ødelegge slikkelappen. Legg slikkelappen slik at den dekker hele vaginaen (både skjedeåpningen og klitoris) eller anus. Hold i kantene av slikkelappen under bruk, slik at det holder seg på plass. Bruk alltid en ny slikkelapp når du bytter fra anal til vagina, og vice versa. Akkurat slik du ville gjort med et kondom. Dette er for å forhindre overføring av bakterier som kan forårsake infeksjon. Du kan også bruke et vannbasert glidemiddel før du plasserer slikkelappen, men sørg for ikke å ha glidemiddel på fingrene. Det vil gjøre det vanskelig å få den til å holde seg på plass.

Obs: Slikkelappen kan ikke gjenbrukes, skal ikke snus underveis og ikke brukes under penetrering. Den skal heller ikke strekkes eller brukes hvis den er klissete eller har synlige skader. Slikkelappen vil kunne redusere risikoen for overførbare kjønnssykdommer under oralsex, men aldri helt eliminere risikoen.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Lateks
  • Vegansk
  • Størrelse: 25 x 15 cm
  • Antall: 4 stk
  • Smak: Cola, jordbær, vanilje og villbær
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert glidemiddel

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: