Pjur Med Soft silikonbasert glidemiddel

Artikkelnr. 116248
4 omtaler
249,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Silikonbasert
  • Merke: Pjur
  • Mengde ml: 100
  • Duft/smak: Nøytral

Pjur Med Soft Glide er et silikonbasert glidemiddel spesielt utviklet for svært tørr og sensitiv hud, og passer perfekt for de som trenger ekstra fuktighet intimt. Den konsentrerte formelen med silikon av høyeste kvalitet er beriket med jojoba-olje, og gir fantastisk og ekstra langvarig glid. 

Pleiende glidemiddel 

Pjur Med Soft Glide er et personlig glidemiddel med velgjørende jojoba-olje. Jojoba er velkjent innen kosmetikkbransjen for sine fordelaktige egenskaper: Jojoba forbedrer elastisiteten i huden, inneholder E-vitaminer og provitamin A, pleier og gjør sensitiv, skadet og tørr hud myk i tillegg til at planten har kjølende effekt. Glidemiddelet er silikonbasert og helt uten konserveringsmidler. Dette er et viktig kriterie for den helsebevisste forbruker som Pjur Med er utviklet spesielt for. 

Pjur Med Soft glide glidemiddel;

  • Passer for vegetarianere
  • Inneholder ikke aspartam
  • Inneholder ikke glyserin
  • Inneholder ikke parabener 

NB! Et silikonbasert glidemiddel kan brukes med kondomer og med sexleketøy, men ikke sexleketøy av silikon eller med silikonkomponenter.

Pjur Med glidemidler

Pjur Med glidemiddel er utviklet med tanke på forbrukernes seksuelle helse. Noen ganger trenger kroppen litt hjelp. Pjur Med glidemiddel er utviklet med naturlige ingredienser, og anbefales av leger og farmasøyter. Mange kvinner opplever vaginal tørrhet, spesielt i overgangsalderen eller etter bruk av medisiner. Hormonbalansen kan forstyrres av stress eller under graviditet, noe som forstyrrer kroppens egenproduksjon av glid. Produktene i Pjur Med-serien passer for alle hudtyper. 

Ingredienser:

Dimethicone, Dimethiconol, Cyclopentasilosaxane, Simmondsia Chinensis (Jojoba seed oil).  

Dette sier andre kunder (4)

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: