Glidemiddel tropisk frukt 3-i-1

Artikkelnr. 118716
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: Nature Body

Erotisk massasje med en saftig smak av paradis? Nature body vekker sexlysten og trigger orgasmen. Denne må du smake... på partneren din.

Massasje, glid og orgasmekrem

Opplev et nytt og stimulerende massasje- og glidemiddel med en nydelig smak av tropisk frukt. Beriket med naturens lystfremkallende aminosyre L-Arginin, som er kjent for å trigge orgasmen.

Øker følsomheten

Tropisk frukt 3-i-1 har en base som består av Aloe Vera og et høyt innhold av havalger, som både er velgjørende og gir et ekstremt mykt og deilig massasjeglid. 

L-arginin øker blodtilførselen ved seksuell berøring, noe som øker følsomheten og tenningen. En intim massasje kan kombineres med deilig, smakfull oralsex. Partneren din vil garantert sette pris på det! 

Om Nature Body

Alle ingrediensene kommer direkte fra naturens skafferi og er produsert i Sverige. Alt er vegansk og fri for parabener. Ingrediensene er varsomt konservert med samme konserveringsmiddel som finnes i saft og syltetøy, og som naturlig stammer fra bær. Glidemiddelet inneholder ingen syntetiske stoffer. 

Flasken rommer 100 ml.

Ingredienser: Aloe barbadensis leaf juice, glycerine, l-arginin, chondrus crispus, cellulose gum, citric acid, aroma, potassium sorbate, sodium bensoate

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: