Glidemiddel rosa lemonade Wicked 60 ml

Artikkelnr. 120128
129,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Materiale: Vannbasert
  • Merke: Wicked Sensual Care
  • Mengde ml: 60
  • Duft/smak: Pink Lemonade

Dette glidemiddelet med smak av rosa lemonade lar dere ta desserten på soverommet. Glidemiddelet kan trygt inntas via slikk og kyss...

Glidemiddel med smak av lemonade

Dette vannbaserte glidemiddelet fra Wicked smaker frisk lemonade, og er perfekt å bruke for å gi oralsexen det lille ekstra. Glidemiddelet er mildt og pleiende og har ingen ettersmak. Denne vannbaserte formelen er lett og silkeaktig og klisser ikke. Glidemiddelet er laget for å holde på glideeffekten og kan brukes til så mangt – med kondomer, med alle typer sexleketøy, under oralsexen og samleiet. Glidemiddelet inneholder ingen parabener, er vegansk og inneholder olivenbladekstrakt som tilfører ekstra fuktighet til huden. Det er heller ikke tilsatt sukker, men bruker Stevia som søtningsmiddel. Vaskes lett bort med vann. Det smaksatte glidemiddelet kommer på en praktisk pumpeflaske som rommer 120 ml.

Ingredienser: Water, Glycerin, Cellulose Gum, Stevia Rebaudiana Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Flavor.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på: