Glidemiddel JO Agape 60 ml

Artikkelnr. 118123
229,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

  • Merke: System JO
  • Mengde ml: 60

JO Agapé er et vannbasert glidemiddel med en unik formula for sensitiv hud. Gir en silkemyk og behagelig glid, uten å forstyrre PH-verdien i underlivet.

Glidemiddel for sensitiv hud

Har du ventet på et produkt som du helt trygt kan bruke der nede, og som samtidig gir god glid? Dette produktet har en unik formula og anbefales av leger og helsepersonell verden over. 

JO Agapé er perfekt for daglig bruk, da det inneholder ingredienser av beste kvalitet, som sørger for å gi fuktighet uten å forårsake irritasjon eller forstyrre PH-balansen i underlivet. Glidemiddelet er designet for å etterligne en kvinnes naturlige glid og gir en en delikat og silkemyk følelse, uten å bli klissete eller klebrig.

Parabenfritt glidemiddel

JO- Agapé passer for alle som er opptatt av gode ingredienser på huden, og som vil unne seg det beste! I dette kvalitetsproduktet vil du ikke finne silikon, glycerin, olje, glykol, parabener, parfyme eller voks, bare enkle og rene ingredienser som behandler den følsomme huden din bra. JO Agapé er perfekt å kombinere med kondom og sexleketøy, og kan brukes av deg som er veganer.

Innholdsfortegnelse:

Vann (Aqua), Propanediol, Glukonolakton, Hydroksyetylcellulose, Natriumbenzoat, Sitronsyre

Hvor mange stjerner vil du gi?