Fleshlight LaunchPad tabletholder

Artikkelnr. 115899
449,-

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (9)

  • Farge: Sort
  • Materiale: Gummi
  • Merke: Fleshlight

Få et helt nytt perspektiv på penetrering med dette spennende tilbehøret til din Fleshlight. LaunchPad kombinerer en Fleshlight vagina med din iPad, og gir deg en helt ny verden av onani!

Med Fleshlight LaunchPad kan du, alene eller sammen med en partner, nyte favorittfilmen på iPaden, mens Fleshligt vagina tar seg av resten. De justerbare stroppene på LaunchPad-en sørger for å holde vaginaen på plass. En helt ny måte å leke på!

Perfekt for POV-film

LaunchPad er perfekt for erotiske point-of-view filmer (POV) og scener, lek med en partner over avstand eller for å få en helt ny opplevelse av en erotisk film, bilder eller klipp. Materialet gjør det enkelt å feste en iPad til leketøyet, og vil holde den på plass samtidig som du har full tilgang til touch-panelet og knapper. På sidene finner du håndtak som gjør penetrering og stimulering svært enkelt og behagelig. Dette spennende tilbehøret kan brukes i mange ulike stillinger, og er enkelt å rengjøre etter bruk.

LaunchPad passer til alle Fleshlight-vaginaer og Flight-modellene.
LaunchPad passer sammen med iPad 2, og tredje og fjerde generasjon.

Materiale: Neopren/Velcro

Utsagn fra menn som har testet Fleshlight LaunchPad:

"LaunchPad tar det å se POV-filmer til et helt nytt nivå! Det føles som om jeg virkelig har sex med mine favoritter av pornostjernene."
- JT

"Håndtakene på LaunchPad gjør det enkelt å støte inn i Fleshlighten, i stedet for den glidende bevegelsen. Dette er masturbering ut av en annen verden."
- ALL4GIRLS


Hvor mange stjerner vil du gi?