Womanizer Silver Delightpakke med rens

Artikkelnr. 119638
2190,- før 2319,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (17)
Finn produktet i butikk

Luksuriøst gavesett med bestselgeren Womanizer Premium og Tango klitorisvibrator. I tillegg får du Luksus rensespray med på kjøpet. Gaven som garantert gir stjerne i boka, og øynene!

Gavepakke til henne

Unn deg selv årets flotteste gavesett, eller skjem bort en heldig partner med den beste gaven som finnes: mange herlige orgasmer! Gavesettet Womanizer Silver Delights inneholder 2 sexleketøy som hver for seg vil pirre deg til orgasme – på to vidt forskjellige måter. Womanizer Premium tar deg raskt over målstreken med sine trykkbølger, mens klitorisvibratoren We-Vibe Tango lar deg bygge opp til et deilig klimaks med sine dype vibrasjoner. Mange kvinner beskriver dessuten orgasmene, som man oppnår med hver av sexleketøyene, som svært forskjellige. Dette må nesten bare oppleves... Men skynd deg! Gavesettet er en Limited Edition-utgave som kommer i et begrenset opplag. Nå får du den med Luksus vibratorrens på kjøpet! 

Womanizer Premium

Womanizer Premium kommer i en ny, sort fargedrakt med sølvdetaljer, men med de samme orgasmefremkallende trykkbølgene som tidligere, som stimulerer alle nervetrådene i klitoris på én og samme tid. Womanizer Premium stimulerer klitoris uten faktisk å berøre orgasmeknappen, på grunn av luftendringer som skjer inne i silikonhetten. Helt magisk! Noe av det som gjør Womanizer Premium så bra, er at den har en "Smart Silence"-funksjon. Denne funksjonen gjør at sexleketøyet settes på pause og blir helt lydløst når det ikke er i kontakt med huden. Womanizer Premium gir deg 12 programmer å leke deg med, og en spennende autopilotfunksjon som teaser deg med ulike programmer og pulseringer, og bygger opp til et fyrverkeri av en orgasme. I tillegg er den både oppladbar og vanntett!

We-Vibe Tango klitorisvibrator

Klitorisvibratoren Tango fra We-Vibe er et svært populært sexleketøy! Nå får du den i ny, sexy fargedrakt – med de samme gode vibrasjonene som før. Denne klitorisvibratoren har en spiss tupp som leverer intense og presis stimulering akkurat hvor du vil, enten det er på klitoris eller andre erogene soner. Den flatere delen av tuppen er perfekt for en mer heldekkende massasje... Tango klitorisvibrator er liten og hendig, men har dype og deilige vibrasjoner. Den er dessuten oppladbar og 100% vanntett, i likhet med Womanizer Premium. Med 8 ulike vibrasjonsmønstre og hastigheter å velge mellom, er Tango den perfekte sengepartneren både alene og sammen med en partner.

Luksus vibratorrens 150 ml

Hygiene er viktig slik at du kan nyte sexleketøyene dine igjen og igjen... I pakken får du med Luksus vibratorrens i sprayform som er perfekt med både Womanizer Premium og We-Vibe Tango!

Rensesprayen desinfiserer og fjerner bakterier raskt og enkelt før og etter bruk. En enkel vaskerutine, med noen få sprut av sprayen, er alt som trengs.

Slik bruker du den: Vask leketøyet med mild såpe og vann og tørk av overflødig vann med en lofri klut. Spray deretter et lag med vibratorrens over leketøyet. La det virke i tre minutter før du skyller det av. Så enkelt og greit!

Les her hvordan du vasker din Womanizer.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: