Womanizer Libertypakke Lily Allen m rens

Artikkelnr. 119459
995,- før 1124,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Womanizer Liberty by Lily Allen er et fyrverkeri av et sexleketøy! Kjøper du nå, får du rensespray med på kjøpet.

Orgasmetriggende trykkbølger 

9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme. Derfor er det ikke rart at Womanizer er blitt hyllet av kvinner verden rundt. Womanizer er nemlig ikke som andre klitorisvibratorer. Den har ingen vibrerende motor, men sender orgasmetriggende trykkbølger mot klitoris, gjennom et vakuum som oppstår inne i en silikonhette som tres rundt nytelsesknoppen. Dette stimulerer alle 8000 nervetråder i klitoris og gir mange kvinner orgasme raskere enn før. Flere opplever også å få sine første multiorgasmer! 

Womanizer Liberty Lily Allen

Womanizer Liberty Lily Allen kommer i friske og lekne farger som artisten selv beskriver som morsomme, feminine og modige. Liberty har seks pirrende programmer, er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska. Womanizer Liberty Lily Allen er en Limited Edition, som kommer i et begrenset opplag. Ta sjansen før det er for sent. Du vil neppe angre.

Luksus Vibratorrens spray

Alle sexleketøy må vaskes etter bruk, og til Womanizer er det viktig å bruke riktig vibratorrens for ikke å tette trykkbølgene. Derfor får du nå vibratorrens fra Luksus i sprayform med på kjøpet når du kjøper Womanizer Liberty Lily Allen. Den antibakterielle rensesprayen er vannbasert, skånsom og fjerner bakterier på leketøyet. Flasken rommer 100 ml.

Les mer om hvordan du rengjør Womanizer.

Hvor mange stjerner vil du gi?

Andre har også sett på: