Omtalt i VG

Womanizer Liberty vibratorpakke burg

Artikkelnr. 118905
1199,- før 1494,00

DEILIG ORGASME

Vipps Hurtigkasse

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Hva får du når du kombinerer den populære Womanizer Liberty Snakeskin med den svarte vibratoren Chaiamo? Kruttsterke orgasmer!

Det ultimate klimakset

I denne orgasmepakken får du både i pose og sekk, og hvem vil vel ikke ha det? Womanizer Liberty Snakeskin stimulerer klitoris, mens vibratoren kan brukes innvendig og på andre erogene soner. Orgasmekomboen vil definitivt pirre deg til nye, skjelvende og deilige orgasmer!

Womanizer Liberty Snakeskin

Vil du ha et unikt sexleketøy som garanterer orgasme? Da er kanskje Womanizer Liberty Snakeskin noe for deg. Teksturen på Womanizer Liberty Snakeskin føles ekstra myk mot huden og gir et bedre grep – og finnes kun hos Kondomeriet. Med seks ulike intensitetsnivåer finnes det noe for alle – uansett om man foretrekker en myk og pirrende opplevelse eller om en liker det røft! Womanizer er i tillegg oppladbar og badetett ...

Orgasmefremkallende teknologi

Womanizer brukes på klitoris, men den skiller seg ut fra andre klitorisvibratorer. Den har faktisk ingen vibrerende motor og stimulerer klitoris uten direkte kontakt. Womanizer benytter i stedet en spesiell orgasmefremkallende teknologi som sender luftbølger ned i klitoris. Det resulterer i en sensasjonell følelse og et heftig klimaks!

Womanizer behøver definitivt ikke å utelukkende brukes alene. Ønsker du å bruke den under samleie med en partner, finnes det flere gode sexstillinger dere kan utforske.

Vibrator Chaiamo Burgunder

I likhet med Womanizer kan også vibratoren Chaiamo brukes på klitoris – men størrelsen gjør at den fint også kan brukes innvendig. Bedre blir det ikke! Ved hjelp av dens kraftige vibrasjoner, kan du styre deg gjennom 10 programmer – om du klarer å styre deg så lenge... Vibratoren kommer i ett matt og burgunderrødt silikonmateriale som føles ekstra myk mot huden. Den rengjøres enkelt etter bruk og kan også tas med i dusjen for en ennå våtere og glattere opplevelse!

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: