Womanizer Liberty Snake pakke m rens

Artikkelnr. 119084
995,- før 1124,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Orgasmefavoritten Womanizer Liberty Snakeskin får du kun hos Kondomeriet. Kjøp nå og få riktig vibratorrens med på kjøpet!

Når vi vet at så mange som 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme, er det ikke rart at  Womanizer er blitt hyllet av kvinner verden rundt for sin orgasmekapasitet. Womanizer sender orgasmetriggende trykkbølger mot klitoris, gjennom et vakuum som oppstår inne i silikonhetten som tres rundt klitoris. Dette stimulerer alle 8000 nervetråder og gir kvinner en ny og deilig orgasmisk opplevelse!  

Womanizer Liberty Snakeskin

WomanizerLiberty Snakeskin har seks pirrende programmer. Den er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska. Den har 6 pirrende intensitetsnivåer. Womanizer Liberty Snakeskins tekstur skiller seg ut fra de andre Liberty-modellene. Slangemønsterets matte overflate føles ekstra myk mot huden og gjør sexleketøyet ekstra behagelig å holde i hånden. Denne modellen får du kun hos Kondomeriet!  

Luksus Vibratorrens spray

En vibratorrens er noe alle som eier et sexleketøy må ha i nattbordskuffen! Og til Womanizer er det viktig å bruke en rensespray fremfor en rensegele, for ikke å tette trykkbølgene. Derfor får du nå vibratorrens fra Kondomeriets Luksus-serie i sprayform gratis, når du kjøper Womanizer Liberty SnakeskinDen antibakterielle sprayen fjerner bakterier på alle dine leketøy og rommer 150 ml!

Les mer om hvordan du rengjør Womanizer. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: