Omtalt i VG

Womanizer Liberty Snake vibratorpakke

Artikkelnr. 118904
1349,- før 1494,00

DEILIG ORGASME

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Nå får du vår orgasmefavoritt Womanizer i kombinasjon med den sexy, svarte vibratoren Chaiamo. Er du klar for å komme igjen og igjen og igjen?

Womanizer + vibrator = ekstase

I denne pakken får du Kondomeriets eksklusive Womanizer Liberty Snakeskin og vibratoren Chaiamo.Den klassiske vibratorens vibrasjoner stimulerer på innsiden, mens Womanizers orgasmefremkallende trykkbølger brukes utvendig. Sammen vil de revolusjonere orgasmene dine. Og, ja – du trenger begge!

Womanizer Liberty Snakeskin

Det er ikke uten grunn at kvinner har lagt sin elsk på Womanizer Liberty Snakeskin! Slangemønsterets matte overflate gir leketøyet et bedre grep i hånden og føles ekstra glatt mot huden. Sexleketøyet er lite og nett og lades enkelt med en magnetlader. Den har et magnetlokk over leketøyet, som sørger for en hygienisk og diskré oppbevaring. Men husk å vaske din Womanizer etter bruk.

Leketøyet har seks ulike intensitetsnivåer – fra myke og pirrende til kraftige vibrasjoner. En silikonhette ligger rundt klitoris og skaper en vakuumeffekt som "sutter" på klitoris. Den er ikke i direkte kontakt med klitoris, noe som forhindrer overstimulering, og gjør det lettere å komme igjen og igjen og igjen! Mange kvinner opplever faktisk å få multiorgasmer ved bruk av Womanizer.

Vibrator Chaiamo mint

Mens Womanizer kun kan brukes for utvendig stimuli, kan vibratoren Chaiamo brukes både innvendig og på klitoris. Vi sier bare: «Ja takk, begge deler». I likhet med Womanizer er også denne oppladbar. Den kommer i en lekker turkis og er laget i mykt silikon. Den avrundede tuppen gjør innføringen enklere. Den har hele 10 programmer du kan utforske. Frykt ikke om det renner over av lyst. Også denne er vanntett ...

Hvor mange stjerner vil du gi?