Womanizer Liberty snake Climaximumpakke

Artikkelnr. 119941
1149,- før 1403,00

DOBBEL NYTELSE

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Elsker du å stimulere klitoris, men er også fan av bakdøra? Da er denne pakken perfekt for deg! Her får du den eksklusive Womanizer Liberty Snakeskin sammen med en lekker analplugg.

Womanizer Liberty Snakeskin

Womanizer er et helt fantastisk sexleketøy som garanterer orgasme for kvinner – og som innfrir til de grader! Womanizer har en helt spesiell teknologi som sender luftbølger ned i klitoris og stimulerer alle 8000 nervetråder samtidig. Dette gir en helt sensasjonell følelse og stimulerer faktisk uten direkte berøring. Med Womanizer blir det derfor lett å fortsette stimuleringen etter orgasme nummer én. Faktisk opplever mange kvinner multiorgasmer med Womanizers orgasmefremkallende teknologi. I denne pakken får du Kondomeriets egne Womanizer Liberty-versjon med slangemønster. Slangemønsterets matte overflate føles ekstra myk mot huden og gir deg et bedre grep rundt sexleketøyet. Womanizer Liberty er liten og nett, og har et magnetlokk som sørger for en diskret og hygienisk oppbevaring. Den har også 6 intensitetsnivåer du kan velge mellom. 

Climaximum analplugg vibrerende Pharos

I pakken får du også med en utrolig lekker analplugg. Den vibrerende analpluggen Pharos fra Climaximum er helt perfekt for deg som liker å stimulere bak! Også for deg som kun har eksperimentert med en finger tidligere. Den smale fasongen er nemlig utmerket for nybegynnere og den har en klassisk T-form som sikrer trygg bruk. Ikke la deg skremme av lengden. Denne passer for de fleste, da man kan justere hvor langt inn man vil at den skal gå! Husk å bruke rikelig med analt glidemiddel og å bruke god til på oppvarming først! Den klassiske T-formen gjør også at analpluggen sitter godt og trygt. Spiralformen på midten og de 10 deilige vibrasjonsmodusene vil massere og stimulere anus helt fantastisk. Hvis du vil ha det enda deiligere, bør du forsøke å kombinere analpluggen sammen med din Womanizer. Denne vil gi deg en helt vill opplevelse, som trolig vil friste til gjentakelse!

Luksus vibratorrens spray

I pakken får du med en vibratorrens i sprayform fra Kondomeriets egne Luksus-serie. Rensesprayen kan brukes på alle sexleketøy og vil desinfisere og fjerne bakterier raskt og enkelt ved et par sprut! Sprayen påføres etter vask og skal virke i tre minutter før den skyldes av. En så enkel rengjøringsrutine lar deg kunne bruke dine sexleketøy igjen og igjen – på en deilig og trygg måte! Flasken rommer 150 ml.

Hvor mange stjerner vil du gi?