Womanizer Liberty rosa fin klitorispakke

Artikkelnr. 120259
1 omtaler
995,- før 1394,00

HET LEK

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

I denne klitorispakken får du den populære orgasmefavoritten Womanizer Liberty, med Mer Lyst Heftig klitorisvibrator på kjøpet. Hva er vel bedre enn to sexleketøy til prisen av ett?

Womanizer Liberty rosa

Denne pakken inneholder Womanizer Liberty i en lekker rosafarge! Womanizer Liberty er vår bestselgende Womanizer-modell, og det er ikke uten grunn. Womanizer Liberty er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som gir sexleketøyet et diskré utseende. Dette er noe mange elsker med Womanizer Liberty. Magnetlokket sørger også for hygienisk oppbevaring og er dermed perfekt å ha med seg på reise. Men dette er ikke hovedgrunnen til at kvinner faller pladask for Womanizer. Det er fordi klitorisstimulatoren ikke bruker vibrasjoner, men orgasmetriggende trykkbølger som gir kvinner raskere og mer intense orgasmer. En liten silikonhette tres rundt klitoris, hvor den lager et lite vakuum og stimulerer alle 8000 nerveender på én og samme tid, uten direkte kontakt. Klitorisstimulatoren gir deg rett og slett orgasme uten at klitoris berøres av annet enn luft. Womanizer Liberty har 6 intensitetsnivåer, så her vil du finne et nivå som passer, enten du trenger skånsom eller kraftig stimulering under trusekanten! Womanizer Liberty lades opp via magnetlader og er helt vanntett.

Mer Lyst Heftig klitorisvibrator

Variasjon er bra på alle punkter i livet, også i sexlivet! I denne klitorispakken får du derfor med Mer Lyst Heftig klitorisvibrator som stimulerer klitoris med sine deilige vibrasjoner og gir deg en annen følelse enn trykkbølgene. Mer Lyst Heftig klitorisvibrator er elegant og enkel. Vibratoren er laget i et hardere materiale, som leder vibrasjon godt. De kraftige vibrasjonene kan nytes i seks ulike rytmer, så her er det flere veier til orgasme. Klitorisvibratoren er oppladbar og lades ved å stå i sin ladesokkel med strømtilførsel. Heftig klitorisvibrator og Womanizer Liberty er perfekte å bytte på under alenetiden for å få en annerledes følelse fra gang til gang!

Tips: Ønsker du deg en rask orgasme i en hektisk hverdag, er Womanizer det rette valget. Ønsker du derimot å bygge opp orgasmen enda litt mer, vil klitorisvibratoren gjøre susen!

Dette sier andre kunder (1)

Hvor mange stjerner vil du gi?