Womanizer Liberty rød pakke med rens

Artikkelnr. 119080
995,- før 1124,00

GRATIS RENS

Vipps Hurtigkasse

*Frakt fra kun 59,- *Alltid diskret

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (100+)
Finn produktet i butikk

Womanizer Liberty rød + rensespray = muligheten til å komme igjen og igjen. Sprayen får du gratis...

Er du blant kvinnene som ennå ikke har prøvd en Womanizer, er det sannelig på tide! Hvorfor, tenker du kanskje? 

Svaret lyder slik: Med Womanizer opplever mange kvinner å få orgasme raskere enn før. Flere opplever dessuten å få multiorgasmer med den fantastiske klitorisstimulatoren!  

Womanizer Liberty rød 

Silikonhetten på Womanizer Liberty tres rundt klitoris og sender trykkbølger ned mot nytelsesknoppen. Vakuumet, som oppstår inne i hetten, stimulerer alle 8000(!) nervetråder i klitoris, uten å være i direkte berøring. Det forhindrer overstimulering og tillater deg å komme igjen og igjen. 

Womanizer Liberty rød er liten og nett, men gir stor nytelse.Womanizer Liberty har 6 pirrende programmer og kan fint brukes under samleie med en partner! Orgasmefavoritten har et hygienisk og reisevennlig magnetlokk og er dessuten helt vanntett. Faktisk kan vannet forsterke trykkbølgene og gjøre det hele enda mer intenst... 

Vibratorrens ToyJoy spray 

En vibratorrens i sprayform er et must når du skal rengjøre din Womanizer, for ikke å tette de deilige trykkbølgene. Derfor får du nå med Vibratorrens Toyjoy spray på kjøpet. Rensesprayen fjerner bakterier på alle dine sexleketøy, slik at du skal kunne nyte den gang på gang. Den er skånsom og vannbasert og etterlater samtidig en frisk duft. Inneholder 150 ml.

Her kan du lese om hvordan du rengjør din Womanizer. 

Hvor mange stjerner vil du gi?

Ta også en titt på:

Andre har også sett på: