Womanizer Liberty Lily Allen pakke

Artikkelnr. 120110
2 omtaler
995,- før 1494,00

DEILIG KOMBO

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Har du lenge lurt på om du bør kjøpe en Womanizer Liberty? Selvsagt bør du det! Nå får du også Mer Lyst Livlig vibrator med på kjøpet, helt gratis! 

Womanizer Liberty Lily Allen

Du fortjener fantastiske orgasmer, og med denne pakken er du nærmest garantert å få det! Pakken inneholder en Womanizer Liberty, som er en av våre absolutte bestselgere og våre kunders orgasmefavoritt. Og det er ikke uten grunn: Womanizer Liberty sender orgasmefremkallende trykkbølger mot klitoris. Faktisk gir Womanizer deg orgasme uten å være i direkte berøring med klitoris. Det gjør at mange kvinner opplever at det er lettere å komme igjen og igjen!

Denne varianten har Lily Allen selv designet, og den kommer i et begrenset opplad. Hennes Womanizer Liberty er intet annet enn et fyrverkeri av et sexleketøy.  Den kommer i friske og lekne farger som artisten selv beskriver som morsomme, feminine og modige. Liberty har seks pirrende programmer, er liten og nett og kommer med et reisevennlig magnetcover, som sørger for en diskré og hygienisk oppbevaring. Liberty lades opp via magnetlader, er fullstendig vanntett og enkel å frakte med seg i veska.

Mer Lyst Livlig vibrator rosa

Mens Womanizer kun kan brukes for utvendig stimuli, kan vibratoren Livlig fra Mer Lyst brukes både innvendig og på klitoris. Vi sier bare: «Ja takk, begge deler». Og det beste av alt er at du får den gratis! I likhet med Womanizer er også Livlig vibrator oppladbar. Den kommer i en klassisk form og er laget i mykt silikon. Den avrundede tuppen gjør innføringen enklere. Den har hele 10 programmer du kan utforske. Frykt ikke om det renner over av lyst. Også denne er vanntett ... 

Womanizer + vibrator = sant!

Sexleketøyene i denne pakken er flotte på hver sin måte, men sammen er de (orgasme)dynamitt! La Womanizers orgasmefremkallende trykkbølger stimulere klitoris, mens du lar vibratoren finne veien inn. Kombinasjonen av innvendig og utvendig stimuli vil føles helt magisk. Og, ja – du trenger begge! 

Dette sier andre kunder (2)

Hvor mange stjerner vil du gi?