Womanizer Liberty lilla julepakke

Artikkelnr. 120342
995,- før 1253,00

FÅ GLID & RENS

Vipps Hurtigkasse

Lagerstatus

På lager i nettbutikken (20+)

Denne julepakken er den perfekte gaven til deg selv eller en du er glad i! Inneholder bestselgeren Womanizer Liberty, et glidemiddel og en vibratorrens. Tilbehørene får du med på kjøpet…

Womanizer Liberty lilla julepakke inneholder:

  • Womanizer Liberty lilla
  • Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml
  • Vibratorrens EasyGlide spray 150 ml

Bestselger hos Kondomeriet

Womanizer Liberty er en skikkelig bestselger. Og det er ikke uten grunn. Womanizer Liberty er den eneste av Womanizer-modellene som har et magnetlokk. Dette lokket gir sexleketøyet et diskré utseende, noe veldig mange foretrekker. I tillegg sikrer lokket hygienisk oppbevaring i nattbordskuffen, eller på reise!

Womanizer Liberty har dessuten orgasmegaranti, og gir nesten alle som prøver den en orgasme. Dette er takket være deres orgasmefremkallende trykkbølger som stimulerer deg til orgasme, uten å faktisk berøre klitoris direkte. Silikonhetten på sexleketøyet plasseres rundt klitoris, og et lite vakuum vil "sutte" på klitoris og stimulere alle 8000 nerveender når trykkbølgene aktiveres. Womanizer Liberty innfrir de skyhøye forventningene man har til Womanizer, og teknologien kan blant annet gjøre det enklere å få multiorgasmer. Til tross for den nette størrelsen har Womanizer Liberty hele seks ulike intensitetsnivåer - fra mykt og pirrende til mer intense trykkbølger. Her finnes det et nivå for alle!

Tilbehør med på kjøpet

I julepakken får du med riktig type vibratorrens og et deilig glidemiddel som vil gjøre opplevelsen med din Womanizer enda bedre. Det vannbaserte glidemiddelet fra EasyGlide gir god glid og kan brukes til alle typer sexleketøy, med kondomer og under sex. Her får du et allsidig glidemiddel.

I tillegg får du med en vibratorrens fra EasyGlide i sprayform. Det er nemlig viktig å bruke spray og ikke gele når du rengjør Womanizer, for ikke å tette for de deilige trykkbølgene. Denne sprayen sprayes direkte på sexleketøyet, som et tynt lag, etter at du har vasket sexleketøyet med vann og intimsåpe. La sprayen få virke litt før den skylles eller tørkes av. Både glidemiddelet og rensesprayen inneholder 150 ml!

Ingredienser Vibratorrens EasyGlide spray 150 ml: 5% non-ionogenc surfactants, anionic surfactants, methylchloriosothiazolinonc, methylisothiazolinone.

Ingredienser Glidemiddel EasyGlide vannbasert 150 ml: aqua, hydroksyetylcellulose, sitronsyre, glyserin, kaliumsorbat, natriumbenzoat.

Hvor mange stjerner vil du gi?